Uuh la laa mikä jääkarhu!

Sinne meni taas hetkessä nämäkin vapaat. Miten tuo aikaa menee nykyään niin nopeesti? Vasta nää vapaat alko ja huomenna aamusta työssäoppimaan. Tällä kertaa työssäoppimispaikkani on Kasino- nimiseen ravintolaan. Mielestäni on kiva mennä työssäoppimisissa joka kerta eri paikkaan, koska silloin saa monipuolisemmin ja enemmän kokemusta. Samalla myös näkee millainen työpaikka on itseään varten. Omalla kohdalla olen huomannut sen, että rakastan kiirettä. Mitä enemmän tekemistä, niin sen parempi, mutta nyt takaisin viikonloppuun.

Oli ihana viettää aikaa pitkästä aikaa Kristan kanssa. Vaihdettiin kuulumisia, juteltiin niistä näistä, katseltiin lefffoja, syötiin hyvää ruokaa sekä tottakai me bailattiin. Giggling Marlin on pettämätön biletyspaikka Lappeenrannassa ja varsinkin nyt uudistusten jälkeen. Dj koppi siirretty eripaikkaa, uusitut valaisimet, ihana peiliseinä tullut ja member- drinkkilista uusittu ym... Yksi todella hyvä uusi drinkki on nimeltään jääkarhu, jota kulutettiin kunnolla. Oli kyll niin perusteellinen ilta, joka alkoi ilta kuudelta päättyen aamu kahdeksalta. Ehdottomasti yksi onnistuneimpia biletysiltoja tänä vuonna. Tanssittiin oikein urakalla, laulettiin monia biisejä ja aamulla mietittiin miten ehdittiin tehdä kaikki yhden illan aikana samalla kuin otimme tasoittavia ja mussutimme fetasalaattia. Seuraavaksi onkin sitten minun vuoro mennä Espooseen kyläilemään Kristan luokse. Mä en niin jaksa yhtään odottaa, että pääsen muuttamaan Helsinkiin tammi-helmikuussa!
Kommentit

 1. Ootko hakenut jo asuntoa Helsingistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulukuussa rupean etsimään töitä ja asuntoa =)

   Poista
  2. kannattaa asuntoja katsella jo nyt koska pk-seudulta vaikea saada kämppää ! Ja varsinkin kun omistaa eläimiä :/

   Poista
  3. En mä jaksa viel stressaa siitä. Kaikki aina järjestyy <3

   Poista
 2. Ihailen sun tyyliä mut eiks noi sun hiukset oo vähän liian pitkät? En tarkota etteiko niissä sais olla pituutta mut noi ei tee sulle oikeutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pitäny alusta asti lyhentä näitä, mutta en oo saanu aikaseks :D

   Poista
 3. Vuokrakämpäppiä yksityisil ei oo juurikaan ja kaupungin asuntoihin n.1-1,5v jono. Terveisin kohta vuoden ollut "kiirreellisenä" jonossa. :\

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina löytyy asunto jostain, joten en jaksa stressaa :D

   Poista
 4. Et ilmeisesti tiennyt et jääkarhu on ollut gemmin drinkkilistalla jo pidempään? Ei oo mikään "uusi drinkki" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiennyt :D
   Yleensä en lue drinkkilistaan, koska otan normisti aina Crowmoria, cosmoa, sex on the beachia, sinistä enkeliä, tequilaa tai annan baarimikolle vapaat kädet :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?