Terkkuja Ming-naa:n kauneusstudiosta!

Nyt on sitten rintaa aloitettu tatuoimaan. Minulla oli neljä erilaista ideaa ja lopputulos oli kaikkien neljän idean risteytys. Kirsikkapuuta, True Blood huulet sekä pinkki tausta tähtien kera. Tällä kerralla teimme kirsikkapuun, huulet sekä True Bloodin innoittamana verta itkevät silmät. Vaihteeksi muutakin kuin Disneytä tai meriteemaa. Kärsiä sai, mutta se todellakin kannatti. Tämän tatuoinnin ottaminen tuotti niin suurta kipua, että sellaista en aiemmin ole tuntenut. Minulla ei tosiaankaan ole rinnassa muuta kuin luuta ja nahkaa kuten kerroin, joten tuon tatuoinnin ottaminen tuntui siltä kuin joku olisi hakannut vasaralla ja taltalla luita paskaksi vaikka tein pintapuudutuksenkin. Kaikista tuskaisin kohta oli rintalastan kohta. Siit kohtaa kun hakattiin, niin pääsi parit ärräpäät ''Saatanan horo mä tapan sut vielä, perkele jumalauta mä halvaannun kohta.'' Tuollaisia kauniita keskusteluita käymme ueasti rakkaan tatuoijani kanssa. Ja tatuoinnin ollessa valmis ''Oi Minna sä oot niin ihana. Varataanko jo uusi aika?''.

Oli meillä hiukan nautinnollisempikin osuus, joka oli lisäkkeiden laittaminen. Päätin tuossa samalla reissulla nekin päähän istuttaa. Mustat teippipidennykset koko päähän ja hiukset ovat Rapunzel Of Swedeniltä. Ei tarvitse enää odotella hiusten kasvua kun päässä on 50cm pidennykset. Muotoilla näitä vielä pitäisi kunhan jaksaa. Kerrosleikkaus on ainoa oikea leikkaus hiuksille nimittäin!


Seuraavalla kerralla ruvetaan tekemään taustaa tähtineen sekä väritetään silmät kunhan päätän niiden sävyn. Todennäköisesti Green Apple nimisellä musteella.

Kommentit

 1. Ööh.. Onks tää Minna ihan ammattilainen vai joku kotitatskaaja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan ammattilainen... Pian on liikkeen avajaiset, kunhan studio on kokonaan valmis =)

   Poista
  2. Taitaa olla aika kokematon ammattilainen vielä kuitenkin?

   Poista
  3. Muistaakseni joku noin 5 vuotta sitten aloitti.

   Poista
 2. Ihan kivat tatskat mut mitä haluat itseestäs niillä kertoa? Että tykkäät katsella True Bloodia?Entäs kun kukaan muu (ja tuskin itekään muistat koko sarjaa? Oletko kiinnostunut vampyrismista? Vai otatko vain kuvan joka sillä hetkellä näyttää kauniilta tai tatuoijasi osaa tehdä? Paljonko tollaset teippipidennykset suunnilleen kustantaa ja kauanko pysyy kiiinni?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mua ärsyttää et tatuoinneilla pitäis olla joku elämää suurempi tarina ja suuri merkitys. Minulle tatuoinnit on taidetta ja kauniita kuvia. Ainoa tatuointi, jolla on joku merkitys on kämmenselässä oleva MOM&DAD- sydän tatuointi =)

   http://www.rapunzelofsweden.fi/ Tuolla on eri hintaisia pidennyksiä. Kesto riippuu siitä miten hyvin lisäkkeitä hoitaa ja kuinka nopeasti omat hiukset kasvaa. Sanoisin keston olevan noin 2kk, jonka jälkeen täytyy tehdä huolto.

   Poista
 3. Hieno leima. Sopii sulle tosi hyvin ja Minnan muutkin työt ovat kivoja mun mielestä kun kävin kurkkaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Itsekkin pidän Minnan töistä, jonka vuoksi Minnalla otankin kaikki tatuointini =)

   Poista
 4. Hieno kuva, sopivan erikoinen ja sopii sulle! Pääasia tietty, että itse tykkää ja eikä sen merkityksen tarvi olla aina niiiiiin syvältä haettu. Mullakin kuvia joilla merkitystä ja jotkut taas enemmänkin rennolla fiiliksellä tehtyjä. Mutta merkityksellisiä lopulta ovat ne kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Silloinhan tatuointi on täydellisesti onnistunut, jos tatuoinnoin omistaja siitä pitää. Ei tatuointeja oteta muita mielistelläkseen :D

   Poista
 5. Tee joskus postaus sun kaikist tatskoist. Ois kiva tietää niist enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neon vaan hienoja kuvia ei muuta, joten ei niistä mitään kertomista/tietämistä sen enmpää ole :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?