Sittenkin Lappeenrantaan!

Päädyin nyt kuitenkin jäämään Lappeenrantaan asumaan. Minkä takia? No tietenkin kun vakituinen työpaikka tiedossa ja lopullisen naulan arkkuun löi kun sain tänään asunnon asuinalueelta, jonne olen halunnut siitä asti kun omilleni muutin asumaan. Lauritsalasta sain siis kivan asunnon, josta kauppaan 10m, koirapuistoon 500m, keskustaan noin 4km, eläinlääkäriklinikka naapuritalossa sekä terveyshuoltopalvelut 20m päässä. Unelma-asunto siis ja tietenkin yksi kohokohdista on se, että kylppärissä on amme. Joulukuussa sitten pääsen muuttamaan tuonne kun se vapautuu. Melkein kolme vuotta meni, mutta sainpas asunnon tuolta.

On tässä huonojakin uutisia. Olen onnistunut telomaan selän, enkä pysty tekemään mitään ilman kipuläkkeitä. Pitää varmaan huomenna aamusta lähteä käymään arvauskeskuksessa selvittämässä mikä vaivaa. Maatessa kipua ei tunnu, mutta seistessä ja istuessa lenkkeilystä puhumattakaan kipu on ahdistavaa. Sellaista painetta tuntuu. Tänään kipu on alkanut tuntua ihan lantiossa ja jaloissa asti työpäivän aikana. Ei pitäisi vissiin nostella monta kymmentä kiloa painavia laatikoita.


Kommentit

 1. voi hyvinkin olla iskias..jos oot tosiaan nostellu painavaa ja jotenkin rasittanut siinä selkää väärin, niin siitähän se tulee. Siinä kipu tuntuu selässä ja lantion alueella..ja kun nikamien välinen "tyyny" pullistuu ja painaa hermoja ni säteilee kipu jalkaan.. Tai jotain tuon tapaista iskias kivuissa on kyse :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perjantaina selviää kun on lääkäriaika =)

   Poista
  2. Löytyikö selästä vikaa?

   Poista
 2. Mahtavaa! Siis tuo vakiduuni. Hyvä saada jo nuorena hieman vakiduunin tekemistä. Eihän se silti tarkoita, että siinä loppuelämäänsä tarvitsisi olla. :)

  Minne menet töihin ja koska?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on vielä toistaisesti kaikki avoinna =)

   Poista
  2. Vakiduuni täysin auki?

   Kyllä minä yleensä työsopimuksen allekirjoitettua tiedän palkkani, työpaikkani osoitteen ja koska työt alkavat.

   Poista
  3. En ole vielä vastaanottanut mitään paikkaa :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?