Perjantai on paholainen!

Aina se saa mut vieteltyä mukanaan bailaamaan. Se on aina sama juttu: ''Tänä viikonloppuna en juo.'' Sitten tulee perjantai: ''No jos nyt pari juo ni ei se maailmaa kaada.'' Kaikki nyt tiet ettei se koskaan siihen yhteen jää ainakaan tässä iässä. Tänä viikonloppuna tuo pari tiesi baarikierrossta. Tuli kierrettyä läpi Giggling Marlin, Happy Days & Nights, Totem, Old Cock, House Of Bars ja jopa Lucky Monkeys, jota normaalisti välttelen viimeiseen asti. Oli kyllä taas mahtava ilta ja uusiin tuttavuuksiinkin tuli tutustuttua. Minua myös pyydettiin liittymään Roller Derby joukkueeseen, jota olisikin kiva käydä testaamassa. Varmaan kuitenkin jätän väliin tuon mun toisen polven takia, jota vieläkin aika ajoin särkee varsinkin kovan rasituksen kuten juoksemisen jälkeen. Minulla siis oli tuon polven kanssa nuorempana koko ajan ongelmia kun se lähti suunnilleen parin kuukauden välein sijoiltaan.

Valitettavasti lauantai ei ollut yhtä ihana. Lenkillä Tuiskun flexin se klipsi osa meni rikki niin, että toinen rautaosa sinkoitui minuun viiltäen kurkun ja rinnan auki. Onneksi vasta otettuun tatuointiin ei osunut kuin pikkaisen reunasta hipaisi. Ei siinä tosin mitään tajunnut kun lähti metsään juosseen Tuiskun perään. Onneksi oli kaveri mukana, joka talutti Mentoria. Ei Tuisku onneksi muuta tehnyt kuin meni meidän uimapaikalle leikkimään, josta sen hihnaan nappasin. Mistäköhän tuo tälläsen tempauksen päätti keksiä? Normaalisti kun ollaan esim jossain niityllä vapaana, niin ei lähde lähettyviltä mihinkään. Varmaan jostain nartun tuoksuista saanut vainun. Tuisku kun alkaa olemaan siinä iässä, että hormoonit hyllää kuin viimestä päivää. Tuisku kun oli saatu kotiin niin sitten vasta alkoi tuntemaan kipua ja huomasin minuun tulleet vauriot. Kaulasta irronnut ihosta kunnon palanen ja sekä kaula, että rinta oli ihan veressä. Haavat puhdistettua loppu päivä meni leffojen parissa.

Pakko suositella kaikille ei tiukkapipoille Netflix:istä löytyviä Eating Out- leffoja. Ei tiukkapipolle, sillä nuo leffat sisältävät ''astetta'' enemmän seksikohtauksia, mutta huumorimielessä. Elokuvissa on myös todella paljon mustaa huumoria ja itse nauroin lähes koko elokuvien ajan. Ehdoton suosikki noista oli Eating Out: All You Can Eat. Syy siihen on Rebekah Kochan, jonka roolihahmo Tiffani Von Der Sloot on niin hulvaton, ettei mitään rajaa. Mä olin tosi surullinen kun se ei ollut kovin paljoa esillä muissa osissa...
Kommentit

 1. Miksi välttelet Lucky monkeys baaria?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka syy on, että lihatiskit on enemmän mun mieleen kun himmeät itsesäälipaikat :D

   Toinen syy on sen maineen takia ja kolmas syy on, että ihmiset siellä ovat ihan erilaisia kuin minä itse.

   Poista
 2. Taidat olla aika impulsiivinen luonne, eli innostut helposti ja lähdet mukaan juttuihin sen kummemmin miettimättä. Se on temperamenttipiirre josta on paljon hyötyä ja iloa elämässä mutta valitettavasti tarkoittaa myös, että riski joutua vaikeuksiin alkoholin tai muiden päihteiden kanssa on suurempi eli kannattaa olla varovainen! Ja tämä perustuu sekä ihan tutkittuun tietoon että omaan kokemukseen. Itse luovuin kokonaan alkoholista kun sen "yhden" kanssa lähti aina lapasesta ja iän lisääntyessä aina vain helpommin ja huonommin seurauksin.

  VastaaPoista
 3. Uusi tatska näyttää Tequila-kuvassa tosi hyvältä! Mielettömän hyvät värit ja erottuu edukseen.

  VastaaPoista
 4. Miten sait rinnan verille flexillä? Päällä kuitenkin tais olla vaatteet ��

  VastaaPoista
 5. Muistan omat nuoruus vuoteni, perjantaina sitä aina löysi itsensä kierrokselta, ja välillä meni lauantaikin. Nyt kotona nautin viikonlopuista hyvän ruuan ja levon merkeissä :) t.kotkan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuorena sitä pitääkin bailata kun vielä jaksaa. Vanhempana sitten sohvalla rötkötetää :D

   Poista
 6. Ollaan vissii katottu samat leffat :D

  VastaaPoista
 7. Miten tuollainen baarikierros toimii? Siis että ravataan kymmenessä paikassa.. eihän niissä ehdi kuin käännähtää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ehin tuon yön aikana pyörähtää kotona lenkittämässä koiratkin :DD

   Paikoissa, joissa ei viihdytty juotiin tuoppi ja paikat, joissa meno oli hyvä oltiin pidempä =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?