Miehiä, baari ja Princess!

Ensimmäinen työssäoppimisviikko hurahtikin jo ohi. Pidän paljon kyseisest paikasta, sillä on mukavaa tehdä muutakin kuin a'la cartea tai annosruokia, joissa olen ollut lukuunottamatta Coffee Housea ja jakelukeittiötä. Ainoa mitä vihaan, niin kahta ensimmäistä työpäivää harjoittelujaksojen alussa. Silloin on aina ihan pihalla kun on uusi paikka, uusi keittiö ja on kaikesta ihan pihalla. Onneksi olen aina ollut nopea oppimaan ja sisäistän eri paikkojen tavat nopeasti.

Hyvin menneen työviikon päätteeksi päätin palkita itseni muutamalla siiderillä ystävien seurassa Bar Totemissa. Monet ovat sanoneet, että näytän tämän hetkisessä hiustyylissäni rokkarilta ja päätinkin pukeutua perjantai-iltana sen mukaisesti. Nahkahousut, niittiä, ketjua sekä tummat ohuet silmärajaukset. Siitä oli illan tyyli tehty. Illan aikana oli pieni pokauskilpailukin ja minähän sen tietenkin voitin kuuman ulkonäön avustuksella.

Seuraavana päivänä olikin treffit ulkomaalaisen ehdokkaani kanssa. Krapulassa paras treffipaikka on ehdottomasti elokuvateatteri. Miksi? No siksi, että olen krapulassa ihmisvihaaja ja toivon silloin aina olevani ainoa elollinen olento maanpäällä. Treffit kuitenkin olin sopinut alkuviikosta, joten en voinut jättää niitä väliin. Leffaksi meille valitsin kauhuelokuvan Annabelle, joka oli mielestäni ihan älyttömän hyvä ja suosittelen kaikille kyseistä pätkää. Sain myös vedettyä rastin must do listaan. Suuteleminen elokuvissa, vaikkei tuo mikään romanttinen pätkä olekkaan. Ensi viikolla sitten olisi seuraavat treffit joku ilta.

Ensi viikko menee töiden ja treffien lisäksi Princess's Hallowen Party 2014 valmistautuessa. Asuni on valmis kenkiä lukuunottamatta. Löysin kirpparilta mustat kengät ja ne pitää tietenkin muokata. Spraymaalia, glitteriä, kuumaliimaa, timantteja, kuumaliimaa... Noilla saa loihdittua upeat kengät. Ajattelin sävyksi valkoista ja ostaa vielä jonkin kivan valkoisen korusetinkin. Lisäksi perjantaina eräs ystävistäni tulee maskeeraamaan minut. Asuni tulee olemaan todella upea. Ihan erimaata kuin erään wannabe drag queenin sotkuiset lookit. Tai hetkinen. Minähän voin ruveta nyt myös varmaan ruveta nimittämään itseäni draq queeniksi. Hahhah....Kommentit

 1. Uuh,minkä maalainen tämä petrin treffiseuralainen on? ;)

  VastaaPoista
 2. Näin sut lauantaina keskustassa ilmeisesti tämän treffikumppanin kanssa. Olen aina saanut puheistasi sen käsityksen että miehesi ovat treenattuja ja kuumia, mutta ei tuo kanssasi ollut seuralainen nyt niin ihmeellinen ollut. Kelpaako sulle siis muutkin kun timmit ja viimeisen päälle laitetut miehet?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ulkonäkö ole tärkeintä, vaan se millainen ihminen on. En ole koskaan ollut pinnallinen idiootti, joka ajattelee vain ulkokuorta. En kestä sellaisia ihmisiä.

   Poista
  2. Kiitos että selvensit asiaa, koska olen kirjoitustesi perusteella saanut sellaisen kuvan, että kelpuutat treffiseuraksi vain pyykkilautavatsoja ja "täydellisiä" miehiä :) Kaikkea hyvää teille tulevaan ja toivottavasti tämä tapaus olisi nyt sellainen joka on ja pysyy :)

   Poista
 3. Tämä nyt ei varsinaisesti mitenkään liity postaukseesi mutta muistan sinun joskus haaveilleen kirkkohäistä eli ilmeisesti kuulut ev.-lut. seurakuntaan. Jos näin on, muistathan äänestää seurakuntavaaleissa, ennakkoäänestys on ensi viikolla. Valittavat luottamushenkilöt ovat niitä, jotka todennäköisesti joutuvat (tai saavat) käsittelemään muun muassa näitä tasa-arvoiseen avioliittoon liittyviä kysymyksiä. Onnea treffeille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En koskaan yleensä äänestä kirkollisvaaleissa, mutta voisihan tehdä poikkeuksen sääntöön =)

   Poista
 4. Saanko kysyä ihan semmosta mieltäni askarruttavaa asiaa, suo anteeksi moukkamaisuuteni, mutta miten te homot tiedätte ketä alkaa pokailla baarissa? Meinaan että kuka lämpiää miehille ja kuka ei. Vai pitääkö vaan kokeilla ja toivoa parasta? Enkä kysy tätä nyt mitenkään pilkalla vaan ihan oikeasti mielenkiinnosta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä ainakaan mitään mieti. Pidän vaan hauskaa ja katson miten käy xDDD

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?