September Sadness...

Kyllä se syksy nyt viimein saavutti Lappeenrannankin. Vielä tuossa loppuviikosta lällättelin kun täällä oli vielä vihreää, eikä lehtiäkään näkynyt maassa. Nyt sitten se kostautui ja viime yöstä alkaen on satanut jatkuvasti vettä ja viikonlopun aikana puut ovat suurimmaksi osin vaihtaneet väriään sekä varistaneet lehtiään joka puolelle. Lisäksi päivät senkun vain lyhenevät lyhenemistään. Aurinko nousee vielä suht varhain siinä seitsemän jälkeen, mutta pimeää on jo siinä kuuden maissa. Lämpötilat kuitenkin ovat onneksi vielä kymmenen paremmalla puolella.

Noh on syksyssä hyviäkin puolia kuten ihana syksyn sato. Marjoja, hedelmiä, kasviksia, sieniä ym... Lisäksi luonto on todella kaunis, vaikka ne kirkkaat värit merkitsevätkin luonnolle kuolemaa ja talven tuloa. Luonnossa saa myös syksyisin todella upeita kuvia niin luonnosta kuin itsestäänkin. Inspiraation sain kun olimme koirien kanssa metsälenkillä ja näin kapean harmaan polun, jota ympäröi kirkkaat sävyt sekä rannasta, joka oli surullisen harmaa. Lisäksi löysin kamerasta jonkun ihmeellisen kawaii asetuksen ja sen kuvatulos on alimmaisena. Kuvaa ei tarvinnut mitenkään muuttaa, vaan tuo kameran sovellus itse hahmottaa kasvonpiirteet ja lisäsi nuo efektit. Löysin mä paljon muitakin outoja sovelluksia kamerasta, joiden kanssa vois pelleillä sitten seuraavalla kuvauskerralla.


Avril Lavignen sanoin ''Min'na saiko arigato, K-K-K-Kawaii''

Kommentit

 1. Onks sullla jo talvitakki päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole vielä. Tuo on syystakki. Näyttää lämpimällältä kuin on tuo takki =)

   Aamuvuoroihin skootterilla mennessä tosin jo joutuu talvitakkia käyttämään kun aamut ovat niin perkuleen kylmät.

   Poista
  2. Aijjaa:D mulla on samanlainen mutta pidän sitä talvitakkina,en tienny että se on syystakki :o :D

   Poista
  3. Musta toi on sen verra viilee, ettei sillä talvella tarkene. Mä en nimittäin harrasta kerrospukeutumista. Mulla on aina päällä vaa farkut ja t-paita ja sitten takki siihen päälle lämpötilan mukaan :D

   Poista
 2. Miten neuvoisit syömään raakaa granaattiomenaa? Siis, kuinka se pitäisi valmistella ennen syömistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halkade ja syö siemenet. Niin yksinkertaista xD

   Poista
 3. Upea toi kuva jossa olet rannalla soutuveneen vieressä! Mun ehdoton suosikki näistä :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?