Prinsessa ei ole vähään aikaan ollut näin kettuuntunut!

Mä olinki turhan hyvällä ja pirteenä töistä kotiin tullessa aina siihen asti kunnes avasin isännöitsijältä saapuneen kirjeen. Kirjeessä minua syytetään siitä, että koirani ovat paskantaneet rappukäytävän oven eteen. Ai samperi kun ensimmäisenä ampasin tietokoneelle ja laitoin suorat sanat samantien menemään isännöitsijälle. Isännöitsijän kirje oli todella epäammattimainen ja päätin vastata samaan tyyliin takaisin. Olisi tosin tehnyt mieli pistää pari kertaa tiukempaa tekstiä, jota olisi varmaan tullutkin, ellen olisi polttanut hermoröökiä ennen sähköpostin kirjoitusta. Tässä samassa rapussa asuu yksi kyttäri, joka on ottanut elämäntyökseen minun kyttäämisen. Kerran katsoin ylöspäin kun olin töihin menossa, että muistinko sulkea parvekkeen oven ja kyseinen tyyppi oli verhonraossa. Nopeasti meni verhot kiinni kun huomasin minun nähneen hänet. Tollaset pitäis karkottaa Siperiaan muiden elämää pilaamasta tai hommaisi edes oman elämän herranjumala!

Sähköposti kun oli lähetetty mieleni koheni ja päätin lähteä koirapuistoon opettamaan koirille uusia temppuja. Mentor ei jaksanut temppuilusta kiinnostua, joten annoin hänelle jalkapallon, jota pääsi riepottelemaan pitkin puistoa. Sillä aikaa Tuiskun kanssa laitettiin sirkus pystyyn. Opetin lähinnä temppuja, mitä Mentor jo osaa sekä pari uutta temppua. Nyt Tuisku osaakin pari temppua enemmän kuin Mentor. Toinen on takatassuilla seisonta ja toinen kasikierre, eli kiertää jalkojen välistä kasikuvion. Jälkimmäisessä tosin vielä harjoiteltavaa.

 


Kommentit

 1. Tosi nasevan vastauksen laitoit! Ei tuota olisi tarvinnut kaunistella yhtään. Kuka on niin ääliö, että luulee ettei sitä kakkaa olisi voinut muu kuin talossa asuva koira suoltaa? Ja olikohan se edes koiran jätös ettei ihmisen tai jopa tarkoituksella lavastettu näyttämään sinun koiriesi teolta. Kyllä kyylääjä keinot keksii, mutta aina pitää olla todisteet jos alkaa syyttämään, pelkkä sana ei riitä.

  -Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah ;D
   Kyllä jollai päässä heittää pahemman kerran jos on noin tehnyt xD

   Poista
 2. Hyvä vaste :) Isännöitsijältä todella epäammatillista tekstiä ja mielestäni siihen voi vastata samalla tyylillä. Ihanaa syksyä kuitenkin sulle ja koiruuksillesi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin vähän katoin, että what the fuck?!?

   Hyvää syksyä sinnekkin =)

   Poista
 3. Kannattaa piruuttaan otta yhteyttä vaikkapa johonkin isännöitsijäliittoon ja kuntaan/kaupunkiin ja näyttää tuo kirje. Uskomattoman asiaton ja todella epäammattimainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos vielä joskus yksikin tuon sävyinen kirhe tulee niin varmasti otan yhteyttä jonnekkin!

   Poista
  2. Kyllä yhdestä epäasiallisesta kirjeestä kannattaa jo ilmoittaa eteenpäin. Isännöintiliitto osaa varmasti sanoa, onko tuollainen kirje sovelias tapa lähestyä asukasta. Ja muistathan, että todistustaakka on sillä, joka syyttää toista. Näin ollen sinua syyttävän tahon on kyettävä todistamaan juuri sinun (omistamasi koiran) olevan syyllinen. Mitään tuulesta temmattuja syytöksiä saati maksuja ei pidä purematta niellä. Ja ehdottomasti maililla kyselyä Isännöintiliitolle, että onko tällainen heidän arvojensa mukaista toimintaa.

   Poista
 4. Tosi hyvä vastaus ja hienoa että pidit asiallisen tyylin, vaikka tuo avaus isännöitsijältä oli todella asiaton, epäammattimainen ja tökerö. Paljon paremmin näpäytit tuolla kuin että olisit alkanut kiroilla ja haistatella. Tuollaiset kyttääjät on todella ärsyttäviä ja ahdistavia. Ja kun tuollainen saa päähänsä alkaa keksiä koirista juttua, niin on kyllä hermot koetuksella. Tuttava joutui vaihtamaan asuntoa kun ei jaksanut samassa rapussa olevaa kerrostalokyttääjää, joka mm. vinkui pienestä koiranpennun pissaläikäistä ulkona lumihangessa! Joillakin todellakaan ei mene hissi ylös asti, ikinä. Toivottavasti hoituu tuolla vastineella, tsemppiä sinulle ja koirillesi, pidät niistä tosi hyvää huolta ja tarjoat riittävästi toimintaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonnekkin mielenterveystutkimuksiin tollaset naapurit pitäis laittaa!

   Tuli sieltä vastaus: ''Lhetän kirjeesi eteenpäin taloyhtiöhallituksen jäsenille''. Mitä tuokin nyt taas sitten tarkoittaa.... Alko eilen tehdä mieli muuttaa, niin ei tarvitse tuota kyttäriä tai hullua isännöitsijää katsella enempää ;D

   Ja tottakai koirille tarpeelliset aktiviteetit jos sellaisia hommataan. Kissa olisi ollut niin helppo, mutta päädyin vaikeampiin tapauksiin :D

   Poista
  2. Isännöitsijä(toimisto)han on vastuussa toimistaan taloyhtiön hallitukselle joka edustaa osakkaita. Eräs sukulaiseni on taloyhtiön hallituksessa ja on sitä mieltä että kun parveketupakoinnin kieltämisestä touhutaan pitäisi ottaa kantaa myös (isojen) koirien pitoon niistä kun aina tulee riitaa taloyhtiöissä (siis oli syytä tai ei) niin yksinkertaisinta olisi yksinkertaisesti mahdollisuus kieltää koirat kerrostaloissa jos yhtiön osakkaat niin päättävät. Joudutko maksamaan tavallista korkeampaa vuokraa koirien takia?

   Poista
  3. En joudu maksamaan normaalia korkeampaa vuokraan ja kun muutin niin ''lemmikkieläimet sallittu''

   Poista
 5. Toi isännöitsijän kirje oli tosi epäammattimainen ja jopa vähä törkeekin. Lusäks luulis isännöitsijän käyttävän vähä eri ilmaisuja ku koiranpaska....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ajattele, että meinasin tuolta kiinteistökulmasta vuokrata asunnon. Mitähän siitä ois tullu....

   Poista
 6. Hyvä Petri, selkeä vastaus!

  VastaaPoista
 7. Toi siun laittama vastaus oli ihan sika hyvä! :)

  VastaaPoista
 8. Mulla sellanen villi veikkaus ettei toi kirje ole ollenkaan mistään isännöitsijätoimistosta, ettei se sun kyylä naapuris ois vaan kehitelly ton itte koneella.. Meinaan ite joutunu kerran todistaa tilanteen missä tuli häiriköinnistä lappuja (minulle siis muka isännöitsijältä), ja todellisuudessa sit ku otin vähän yhteyttä sinne ni mitää varotusta ei ollu siel olemassakaan.. eli joku elämäänsä kyllästynyt naapuri oli valittanut lapseni (1-v) kovasta metelistä ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis laitoin tuon sähköpostin sinne isännöintitoimistoon ja sieltä tuli vastaus, että ''ok, laitamme vastauksesi asukashallituksen jäsenille päläplä''- vastaus :D

   Poista
 9. Hyvä vastaus typerään yhteydenottoon! Peukku!

  VastaaPoista
 10. Voisikohan tässä olla taustalla kenties jonkun asukkaan asennevamma sinua kohtaan, koska uskallat olla oma itsesi ja nyt se kohdistetaan viattomaan koiraasi, koska ollaan niin raukkamaisia, ettei uskalleta tulla sanomaan päin naamaa? Vai voisiko syynä olla ikäsi, koska olet niin nuori? Kun eräs tuttuni joutui naapurinsa silmätikuksi ja hän olin ainoastaan 21 tuohon aikaan. Talon muut asukkaat olivat paljon vanhempia, ja tämä naapuri varmaankin ajatteli, että nuoresta ihmisestä on helppo valittaa ja keksiä valheita. Isännöitsijä uskoikin aluksi tätä naapuria, kunnes alkoi hieman selvittää asioita. No, se sai lopulta häädön, mutta tässä huomattiin, kuinka vähän nuoreen luotettiin. Häntä pidettiin automaattisesti syypäänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahdollista. Toinen epäilyistäni mm: pelkää koiria ja toinen on todella nypeä/onvilkuillut verhojen takaa. En tosin ihmettelisi, vaikka olisivat yhteistyössä keskenään -__-''

   Poista
 11. Ja sitten kun niiltä isännöitsijöiltä pyytää jotain sellaista kuin narkkareiden heittäminen vittuun naapurista, ei pystytä tekemään mitään. Koiranpaska se on vaan AINA kaikkien ihmisten maailman suurin ongelma. Alan kohta kerätä sitä ja myydä jollekin keksijälle rahasta.

  t. koirallinen kerrostaloasuja, joka aiheuttaa vähiten meteliä tai paskahaittaa narkkareiden/haalaripelleopiskelijoiden/lapsiperheiden/roskaavien poikamiesten jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottahan toki huumeita voi vetää ja meluta piripäissään niin paljon kuin haluaa, mutta koira jos pikkasenkin haukahtaa tulee varoitus! Go Suomi go!

   Poista
 12. Itsellänikin on kokemusta ikävistä naapureista. Seinänaapurini ovat todella kivoja, mutta alakerrassa asuu iäkäs vanhus, joka on lievästi sanottuna hieman ''höpö'' päästään. Kun muutin tähän asuntoon, niin kyseinen mummo koputteli aina kattoaan (mun lattiaa) kepillä/harjalla yms. että täältä muka kuuluisi tömistelyn ääniä (koputusta kuului kun istuin koneella, katsoin tv:tä jne.).

  Kerran alkoi koputtelemaan keskellä yötä ja sitten tuli soittamaan ovikelloa. En avannut ovea mutta kyseinen mummo katsoi postilaatikosta sisään ja varmasti näki ettei täältä kuulu mitään ääniä tai näy valoa. Seuraavana päivänä sain isännöitsijältä kirjeen (varoituksen), että naapurit häiriintyvät asunnostani tulevasta metelistä! Kysyin asiaa seinänaapureilta, hekään eivät olleet kuulleet mitään. Onneksi soitin vuokranantajalle joka uskoi minua. Hän otti asian hoitaakseen eikä ole mummo sen jälkeen koputellut!

  Että otan osaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummoja ja pappoja pahempia ovat katkeroituneet keski-ikäiset vanhoollisine arvomaailmoineen. Tuosta pahemmaksi ei naapurit voi mennä. Asuimme nimittäin tuollaisten naapurissa kun olin 15-vuotias.

   Tässä esimerkki:
   Lauloimme kavereiden kanssa uutena vuotena SingStaria ja naapuri soitti poliisin, että naapurissa tapellaan ja hajotetaan tavaroita :D
   Tuo tapaus tosi kääntyi huumoriksi. ''Ollaako me perkele noin huonoja laulamaan?'' xD

   Poista
 13. Törkeä kirje isännöitsijältä! Siinä syytettiin ihan suoraan, ilman mitään mahdollisuutta että ne ulosteet kuuluisi ehkä jollekin toiselle koiralle. Tuo on todella törkeää. Siis kirje oli niin syyttävä ja epäasiallinen, omasi jopa uhkauksen! Sähköpostisi isännöitsijälle oli aivan liian asiallinen, vaikka parempi niin! Isännöitsijän kuuluisi pyytää sinulta anteeksi, vaadi anteeksipyyntöä! Todella TODELLA törkeä kirje! Huh huh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Surkea firma, surkea henkilökunta... Minkäs sille mahtaa?

   Poista
 14. Kommentoin nyt tähän hieman vanhempaan postaukseen, kun aloin niiin nähdä punaista puolestasi! Naapureiden silmätikuksi on inhottavaa joutua, itse olen myös ollut kyseisessä tilanteessa parikymppisenä, kun asuin hullun eläkeläispariskunnan naapurissa. Nämä keksivät omasta päästään bileitä joita mulla mukamas oli ollut, sekä kaiken huipuksi mies oli KUVANNUT SALAA asuntoani viereisestä kerrostalosta käsin, sekä myös mua talon pihalla. Tuon jälkeen isäni puuttui asiaan uhkaamalla virallisilla tahoilla, ja häiriköinti loppui siihen.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?