Princess goes Barbie ❤

Taas yksi viikko hujahti silmissä ja se on mennyt melkolailla zombina työn merkeissä. Minulla nimittäin on ollut lähes joka päivä aamuvuoro ja ne ovat minulle tuskaa. Olen yöihmisiä, enkä saa yksinkertaisesti unta aikaisin. Onkin tullut nukuttua vain muutama tunti per yö ja kuljeskeltu zombina energiajuoman voimalla. Torstaina sitten piristyin kun tiesin saavani nukkua niin pitkään kuin vain haluan, sillä perjantaina minulla oli iltavuoro, joka alkoi vasta 18:00 aikoihin. Työvuoroni jälkeen päätin laittaa olohuonetta uuteen uskoon. Kävin ostamassa Vallilan verhot, ruukkuruusun, viherkasveja, verhojen sävyisiä vilttejä, jalkalampun sekä kattolampun. Syksy ja pimeys kun tulee, niin pitää saada värikkyyttä kotiin. Sävyksi valikoitui tällä kertaa vaaleanpunainen. Vähän myös pitkästä aikaa herkuttelinkin illalla kun asunto oli saatu laitettua uuteen uskoon makuuhuonetta lukuunottamatta. Tuoreita vadelmia ja mansikoita, irtokarkkeja sekä oli ihan pakko maistaa uutta Tuplaa, joka muutes on todella hyvää.

Torstaina oli muutes myös tämän osion näyttöni, joka meni todella hyvin. Arvosanaksi sain H2. Olisin saanut K3:n, mutta sitä en saanut, koska en osaa kunnolla asiakaspalvelua Ruotsiksi. Arviointikriteereistä löytyy, että asiakaspalvelu pitää osata ruotsiksi, koska se on Suomen toinen virallinen kieli. Mun mielestä toi on ihan p*erseestä. Kyseisen maa ja kieli ovat ihania. Kieltä olisi myös kiva oppia, mutta se on niin saakelin vaikea kieli mun mielestä. Lisäksi täällä päin Suomea ei kyseistä kieltä koskaan tarvitse, joten sanasto unohtuu melko nopeasti.

Perjantaina tosiaan oli iltavuoro ja sain nukkua pitkään. Tai no siihen asti kunnes koirat pommitti mut lenkille kymmenen jälkeen. Hyvin kuitenkin noin kymmenisen tuntia sain nukutuksi. Koirien kanssa päätin tehdä luontolenkin. Järvi oli nimittäin todella kaunis kuin jostain maalauksesta. Ohut sumuverho leijaili järven päällä ja vasta rannan puut hahmottuivasti kauniisti sumun lävitse. Harmi ettei minulla ole koskaan lenkillä kameraa tai kännykkää mukana. Lenkkeilyn jälkeen kävin treffeille yhden kundin kanssa, joka vei minut syömään Tang Capitaliin herkullista kiinalaista ruokaa. Tang Capital on ehdottomasti yksi suosikkiravintoloitani Lappeenrannassa. Kyseinen kundi oli ihan mukava, mutta en usko meille mitään vakavaa tulevan. Jotenkin ei vaan kemiat kohdannut.

Työvuoron jälkeen kävi pikkuinen fail. Kysyin kaveriltani haluaako lähteä yhdelle ja niinhän me lähdimmekin. Istuimme Teerenpelin terassilla vähän aikaa tuoppien ääressä. Sitten rupesimme miettimään, että jospa sitä kävisi Happy Day & Happy Nightissa istumassa vielä hetken aikaan. Ja niinhän me istuimmekin. Nimittäin siihen asti, että valomerkki tuli ja arvatkaa vaan jäikö juomat siihen yhteen. Tuli sen ensimmäisen tuopin lisäksi otettua varmaan noin viisi tuoppia lisää, sangriaa kannullinen, tequila ja muutamat kermaiset shotit. Kotona olinkin vasta joskus aamulla. En kuitenkaan ollut kovassa humalassa ja heräilinkin aamupäivästä pirteänä ilman krapulaa. Vaikkei krapulaa ollutkaan päätin silti pitää löhöilypäivän. Lojuin koko päivän sohvalla telkkaria katsellessa tai tietokonetta näpytellen. Tuli sitä myös roskaruokaakin noudettua mäkistä pitkästä aikaa. Meinasin ensin tehdä spaghettia ja jauhelihakastiketta, mutta laiskuus vei voiton.

Nyt on muutes tämän vuoden teemakin keksittynä. Princess's Halloween Party goes Barbie. Pukeutumistyyli siis on Barbie joko perinteisesti tai kauhuteemalla. Miehet taas saa kohteeksi Kenin joko perinteisesti tai kauhuteemalla. Itsellänihän on jo tarkka visio ja osa asustakin ostettuna. Ensi kuussa pitää vain peruukki ja kengät ostaa. Muuten olenkin valmis vaikka kipeäksi itseni sain jo maksaa kun vaatteet, meikit ym... jo ostin. Tarjoilu ja kortistelu luonnollisesti tulee olemaan teeman mukaista, mutta nyt menen syömään äidin respetillä tehtyä kaalikeittoa ja illalla sitten katsellaankin Big Brother Talk Showta, jossa joko Armi tai Tuulikki tippuu. Mua ärsyttää ihan sairaasti noi molemmat eukot. Jonathan on suosikkini ja hänell ei tule olemaan hätäpäivää tässä äänestyksessä.

Kommentit

 1. Mistä löysit tuon mekon? Onko sellanen pitkä vai lyhyt? Pitäis saada yhtiin juhliin pitkäjuhlamekko.. mut en haluis maksaa itteeni siitä kipeeks (max 200e).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on sellainen vesiraja pituinen ja Lappeenrannan kauppatorilta bongasin. Siellä ei koskaan tiedä millainen koju on pystytetty. Käyn syksyisin aina ostamassa kasvikset ja kukkia sieltä, niin samalla bongasin tuon =)

   Poista
 2. Kielet kirjoitetaan pienellä. :) (ruotsiksi, ei Ruotsiksi siis)

  VastaaPoista
 3. On varmasti totta, että Itä-Suomessa ei ruotsin kieltä tarvitse mutta eikös sinun pitänytkin jossain vaiheessa siirtyä pääkaupunkiseudulle ja siellä kyllä jonkinmoista taitoa useimmissa asiakaspalveluhommissa edellytetään. Men det är nog ganska lätt att lära bara man vill.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä valmistun kokiksi, joten onneksi ei siis haittaa, vaikka sitä en osaakkaan :D

   Ps. Mulla ei oo hajuukaa mitä tossa lukee.

   Paitsi toi men on mies. Ainankin englanniksi :D

   Poista
  2. No kyllä pk-seudullakin pärjää vaikka ruotsi ei olisi kummoinen, siellä suomenruotsalaiset osaavat myös suomea. Eri asia jos menisi jonnekin Vaasaan tai länsirannikolle jne.

   Poista
  3. Pakko päteä, englanniksi men on pluraali, eli miehet. Mies on man.

   Poista
  4. Mähän oon sanonu et oon ihan paska kirjottamaan englantia, mutta hyvä puhumaan :D

   Poista
  5. Paitsi, että ruotsiksi "men" on "mutta". Lauseen "man" taas viittaa yleisesti ihmiseen, vaikka toki suoraan mieheksi kääntyykin.

   Ruotsi ei ole mitenkään vaikea kieli, vaan paljon simppelimpi kuin oma rakas suomemme. Paljon vähemmän sävyeroja ja moninaisia merkityksiä. Kielioppi noudattaa pitkälti englannin kaavaa, eli jos englantia osaa niin ruotsikin pitäisi pystyä oppimaan.

   Itse olisin kyllä muodostanut anonyymin lauseen muotoon "men det är nog ganska lätt att lära om man bara vill". Vaan sillä ei niinkään ole väliä, ruotsinkieliset kyllä ymmärtävät, vaikka lause olisi tosi huonosti muodostettu, jos se ylipäätään sisältää asiaan kuuluvia sanoja. Samoin kuin me ymmärrämme hyvinkin hoono soomi. Eli rohkeasti vaan, kielitaito ei ole koskaan pahaksi tai turhaa.

   Poista
  6. Edellinen anonyymi, olet oikeassa. Ruotsinkielinen ymmärtää, vaikka lause ei olisi täydellisesti oikein. Mutta korjaan kuitenkin sinuakin: ruotsiksi oppia on ''lära sig''.

   Oikea lause olisi: ''men det är nog ganska lätt att lära SIG (svenska) om man bara vill''

   Poista
  7. Lära sig silloin kun tekeminen kohdistuu tekijään itseensä.

   Kyl Petrillä menee kohtsillään hermot, kun blogistaankin tuli toisen kotimaisen kielen oppitunti :D

   Poista
 4. ihan mielenkiinnosta aattelin kysyä et meinaaks jatkaa sun tatuointia (tai siis ottaa uusia) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei toi mun käsiprojekti oo edes puolessa välissä vielä :D

   Poista
 5. Siis oletko maksanut 150 euroa torikojun vaatteesta? :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tietenkään. Sain tingittyä hinnasta 30e pois ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?