No joko nyt taas?

Just ku menin vannomaan etten tykkää harrastaa yhden illan juttuja. Perjantai minulla oli vapaapäivä ja pitihän nyt torstai-illasta ottaa ilo irto. Ilta alkoi tutussa porukassa peli-illan ja sangrian merkeissä. Korttia, Monopolia, Afrikan Tähteä sekä muita perinteisiä pelejä. Puolen yön aikoihin kuitenkin päätimme lähteä käväisemään Toteemissa. Olihan siellä niin halvat kuin karaokekin. Siinä niitä halpoja tuoppeja kului mukavaan tahtiin ja laulettiin biisejä biisi toisensa jälkeen. Itse löysin itselleni uuden karaokebiisin. Dolly Partonin Jolene. Olisin halunnut laulaa Dolly Rocky Top:in, mutta sitä ei löytynyt lainkaan listalta, joten Jolene oli kakkosvalinta. Sen tulen varmasti laulamaan toistekkin. Toteemi kun meni kiinni hengailimme vielä hetken keskustassa päätyen yhdelle nakkarille. Muut ostivat ruokaa, mutta itse löysin ihan jotain muuta... Voihan sporttiset pojat sixpackeineen. Miten helkutissa ne saa multa aina vietyä jalat alta? Noh pidettiin kyseisen tyypin kanssa jatkot mun luona ja muuta tuskin tarvitsee kertoakkaan. Heh heh...

Nyt voin oikeasti sanoa muutes, ettei minulla ole koskaan ikinä never ollut yhtä pahaa krapulaa kuin tämän reissun jälkeen. Herätessä kaikki muu tuntui tuskaiselta, mutta yksi juttu pitää viellä kertoa. Mun ensimmäinen lause kyseisenä aamuna oli ''Mikä sun nimi muutes on?''. Kyllä siinä hiukan nauratti. Heti herättyä ei ylös päässyt, mutta vähän ajan kuluttua koirat pommittivat pihalle ja tuo kundi lähti omia menojaan samalla oven avauksella.

Lenkin jälkeen minulla oli kauhea ruokahimo ja päätin laittaa uuniin kaalilaatikkoa lämpenemään, jota tuossa viikonloppuna tein. Noh laitoin uunin vahingossa 300c ja unohdin sen uuniin. Vasta kun asunto alkoi täyttymän mustalla savulla muistin tuon laatikon olemassa olon. Siinä ketutuksen määrässä en jaksanut tehdä muuta kuin viskata käryävän lootan pellolle ja kaadoin kuumaa vettä vedenkeittimestä nuudeleille. Siinä ärsyyntyneenä sitten nuudeleita ryystin naamaani ja kävin pienille nokosille ennen kuin oli aika lähteä muodin yöhön. Olen aina ennen pitänyt tuosta tapahtumasta, mutta tänä vuonna tuo oli jotenkin tosi suppea. Liikkeissä ei ollut mitään erikoista kuten edellisinä vuosina. Arvontoja, supertarjouksia (esim yhtenä vuonna oli erä Guess laukkuja 40e/kpl) ja muuta tuollaista. Jokainen kauppa oli tunkenut ikkunaansa ''-20%'' kyltin ja siinä se oikeastaan oli. Kyllä siellä Jukka Poika oli esiintymässä, mutta ei minua sellainen kiinnosta pätkääkän. Loppupeleissä oli kuitenkin ihan mukava shoppailureissu äidin kanssa, vaikken oikein jaksanut shoppailuun kekittyä. Ostin kuitenkin uuden takin BikBokista, kosmetiikkaa ja hiushärpäkkeitä. Lisäksi testasin jo aikoja sitten Kauppakeskus Weeraan avatun italialaisen kahvila-ravintolan. Tuota on kehuttu kovasti, mutta minun syömäni Saipa pasta ei ainankaan ollut kovin hyvää pippurin hallitessa koko ruoka-annosta.

Mutta nyt menen katsomaan miten Tuiskun tassu voi. Tuo idiootti leikkiessä sen teloi ja nyt ei uskalla varata sille ollenkaan. Antaa koskea ja suoristaa tassun kyllä, joten ajattelin päivän tai kaksi seurata tilannetta ennen eläinlääkäriin menoa. Kuitenkin tassusta huolimatta on oma vilkas itsensä ja ruokahalu on ihan entisellään tuolla kävelevällä biojätteastialla.Ylempi tassu on pipi :'/


Kommentit

 1. :D Hahaa tota kaalilaatikkoa! Aivan ihana kuva sinust jälleen kerran! T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Ois varmaa maistunu sullekki toi kaalilaatikko ;)

   Poista
 2. Se on järkkyä herätä jonkun hoidon vierestä jonka nimeä ei edes muista. Onneks ne ajat on jääny taakse ja en edes muista enää koko tyyppejä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä sen muistin, mutta en mä nimeä ollu illan aikana kysyny xD

   Poista
 3. Tarkoititko kävelevää biojäteastiaa? Vai onko koiras ihan vaan biojätettä? :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?