Fuck it all...

''...fuck it all
dont give a shit anymore
fuck it all, fuck it all
flip the table screw you all
 I dont take this bullshit anymore
I dont give a FUUUUUCCCKKKK!''

Tuo pieni kertosäe kuvaa melkolailla tämän alkuviikon fiiliksiää. Kaikkia ''kivoja'' vastoinkäymisiä on tässä olut, mutta onneksi melkolailla ne olen saanut ratkaistua nyt suurimmalta osin. Nämä ongelmat ovat sen verran henkilökohtaisia, etten niitä koko maailmalle jaa. Pienenä esimerkkinä lähiomainen on joutunut syövän takia sairaalahoitoon. Olen suoraansanottuna ollut räjähdysalttiina koko ajan kun kaikkien ongelmien/huolien lisäksi täytyy näistä koiruuksista huolehtia, käydä töissä sekä opiskella.

Onneksi nyt viikonloppuna saa vähän nollata päätään, rentoutua ja nukkua. Huomenna pääsen leffaan, lauantaina on ystäväni syntymäpäivät sekä koiravapaa ilta (luojalle kiitos koiranhoitajista) ja sunnuntaina saa ihan vain maata ja olla kotona sohvalla löhöämässä. Maanantaina sitten pitää käväistä koululla sekä mennä iltavuoroon työssäoppimispaikkaani Coffee Houseen. Noiden synttäreiden teema muutes on gootti, rokkari, emo ynnä muut tollaiset tyylit. Itselleni teema on todella helppo. Teininä tuli nimittäin toimittua emona sellaiset nelisen vuotta. Alla oleva kuva ei sitten ole teiniajoilta, vaan se on tänään muutamia minuutteja sitten näpsäisty.


Kommentit

 1. Miten 'toimitaan emona'? Olit töissä jossain emona vai?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin vakituisessa työsuhteessa, mutta sitten tuli alanvaihdos.

   Työtehtäviäni emona oli mm: noin 1-2h laittautuminen ennen kuin omasta huoneesta päätä pisti edes ulos, angstaaminen, emo genren musiikin kuuntelu, runsas bailaaminen (salmari sekä red cat oli yrityksen sponsseja) sekä emo homostelu muiden söpöjen emo kundien kanssa =)

   Poista
 2. Jaksamisia sulle lähinomaisen sairastumisen takia. Olen itse ollut samassa tilanteessa. Kummasti sitä voimaa sai arkeen ja jaksamista. T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
 3. Emot pukeutuvat yleensä bändi- tai raitapaitoihin, pillifarkkuihin ja yleisesti tummiin väreihin. Joskus emoilla saattaa olla myös vöissä, hanskoissa ja kaulahuiveissa joitain kirkkaita värejä, kuten pinkkiä, sinistä, vihreää, keltaista ja punaista. Jalassa on monesti Converse- tai Vans-merkkiset kengät. Emoilla on usein mustat tai tummanruskeat hiukset. Tyttöjen ja poikien hiustyylit ovat yleensä aika samanlaisia, hiukset ovat lyhyitä, otsatukka roikkuu silmien tai vain toisen silmän päällä. Joskus emo-tytöillä on pitkät ja sotkuiset hiukset, jotka ovat silmien tai toisen silmän päällä. Emotyyliseen pukeutumiseen kuuluvat myös pinssit ja rannekkeet, joissa on yleensä joidenkin bändien nimi tai logo. Useilla emoilla on myös huulikoru alhaalla, yleensä oikealla tai vasemmalla puolella sivussa tai vaihtoehtoisesti molemmilla puolilla. Emo-muotiin pukeutuvasta henkilöstä käytetään ysein myös nimitystä emo-kid.

  30 Seconds to Mars, My Chemical Romance, AFI, Coheed and Cambria, Fall Out Boy, Funeral for a Friend, Lostprophets, Linkin Park, Panic! at the Disco, Something Corporate, Taking Back Sunday, Thursday, The Used, Underoath ja Disco Ensemble Simple Plan, Bullet For my Valentine ja Good Charlotte ovat usein emojen musiikki valintoja

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?