Voiko ihanammin päivä enää alkaa?

Voisiko vapaapäivä paremmin alkaa kuin siivoamalla koiran ripulia 20min pois lattialta.Mistä helkkarista johtuu, että nuo kaksi saa aina ripulin keväisin ja syksyisin kun alkaa kosteat ilmat? Koskaan muulloin noilla ei ole mitään vaivoja, vaikka nuo syökin lähes mitä tahansa. Se on kyllä hyvä, ettei tarvitse heittää ruokaa hukkaan biojätteisiin, vaan ne voi antaa noille kahdelle herkkusuulle. Koiran ruokintakulutkin vähenee sivuvaikutuksena.

Onneksi muutenkin tänään oli siivouspäivä, niin samaan rytäkkäähän tuo meni. En tosin meinannut heti herättyäni alkaa siivoamaan, mutta sai sen ainankin pois alta ja pystyi keskittymään muihin asoihin. Nimittäin kirpparireissuun ja satamassa aamupalalla käyntiin vanhempien kanssa. Kirppikseltä ei koskaan pääse tyhjin käsin pois. Tällä kertaa mukaan tarttui Adidaksen kengät lenkkeilyä ja juoksemista varten, käyttämätön paketissaan oleva parilapannu sekä vaatteet ensi viikon bileisiin. Silloin on ystäväni Mirkan syntymäpäivät ja teemana on ''pukeudu vaatteisiin joihin et koskaan ikinä missään tilanteessa pukeutuisi''. Arvatkaa vain onko vaikea teema. Mä kun pystyn laittamaan päälleni lähes mitä tahansa, eikä kukaan ihmettelisi yhtään mitään. Kuitenkin pari vaihtoehtoa löytyi, joista valitsin sen ensimmäisenä keksityn. Housut ja kengät löytyivät, mutta paita on vielä metsästämättä.

Shoppailun jälkeen oli pakko lähteä uudet kengät testaamaan. Mä olen nyt viileiden ilmojen tullen hurahtanut täysin juoksemiseen. Ihanaa juosta niin kovaa kuin pystyy ja koiratkin nauttii siitä. Viileän ilman vuoksi pystyn juoksemaan paljon enemmän kuin kesällä, sillä lämpö ja kuumuus eivät pääse yllättämään. Kaikista ihanin ilma juoksemiseen on tuuleton kevyt sade. Koirat vähän vastustelee noilla ilmoilla juoksemista, mutta kiltisti ne vierellä hölkkää. Joskus hiukan vastahakoisesti hienohelmoja kun ovat. Postauksen julkaisun jälkeen onkin sitten aika ottaa ABrider esiin vaatehuoneesta. Ajattelin vetää tuplatreenit kun olen tänään niin vauhdikkaalla päällä. Yksi ihana asia myös on siinä kun treenaa rankemmin ja se on ruoka. Sitä kun saa silloin syödä enemmän. Tänään esimerkiksi laitoin juoksulenkin ajaksi uunivuokaan broileria, maissintähkän, perunaa, porkkanaa ja pari tomaattia. Folio päälle ja uuniin juoksulenkin ajaksi. Näin herkullinen maalaistyylinen ruoka olikin valmiina kun lenkiltä tulin kotiin. Koiratkin sai rustot ja epäilyttävännäköiset osat kanasta, mutta tietenkin temppuja vastaan. Ensin työt ja sitten huvit. Eikös se näin mene?


Kommentit

 1. Muistathan sitten että koirille kanan luut yms. vain raakana? Kypsät luut hajoavat helposti piikkimäiseksi ja saattavat tehdä tuhoja mahassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en anna mun koirille ollenkaan kananluita. Kanasta saa ainoastaa rustot ja lihaa =)

   Poista
  2. Nyt vanhat uskomukset hiiteen! :D Ohessa linkki, jonka videolla voi omin silmin nähdä kuinka "pirstoutuvaa" kamaa etenkin broiskun luut on (spoileri: saat murskattua käsines lähes kaikki luut).http://www.katiska.info/katiska/videot/video-broilerin-luut/ Ihan vinkkinä muutenkin, Lehtonen on koiramaailmassa lähes tulkoon guru, joten suosittelen lukemaan Katiskaa tai facebookissa liittyä ryhmiin joissa herra vaikuttaa; kysy mitä tahansa ja saat vastauksen. Ja harvoin taitaa täysin väärässä olla, hän kun ei usko ennen omia kokeiluja ja laskelmia mitään vanhaa tai edes uuttakaan ihmisille pakkosyötettyä tietoa ;) Palvoahan ei tarvitse, mutta suosittelen vaikka iltalukemiseksi Jaken julkaisuja liittyen ruokintaan, liikuntaan, fysiologiaan jne. :)
   -VK

   Poista
 2. Omnom toi ruoka näyttää niin hyvältä! Mun on pitäny jo pitkään syödä maissii tollasessa muodossa (oon syöny vaan pakastemaissia jee), mut en oo vieläkään saanu aikaseks. Ehkä viel lähiaikoina..? Haha kiitos sun sporttisen blogitekstin, sain taas lenkkeilyinspistä. Vois kohta sulkee koneen ja lähtee hölkkäämään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perus ruoka on aina hyvää :D

   Juoksemiseen jää koukkuu kun pari kertaa vastahakoisesti sen tekee

   Poista
 3. Suosittelen linssikeittoa, helppo valmistaa, on edullinen ja ennen kaikkea terveellinen ruoka.

  VastaaPoista
 4. Millaisia lenkkisi oikein ovat jos noilla jolkotat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos juostaan 30-40min ja kävellen 1-2h =)

   Paljon paremmat nämä on kuin esimerkiksi kiilakorot, joilla on myös tultu lenkkeiltyä ja jopa juostua :D

   Lenkkarit kuuluu mulla sinne ''näitä en koskaan ikinä missään tilaanteessa laittaisi päälleni'' osastoon!

   Poista
  2. Nähdä sut juoksemassa kiilakoroilla kahden hurtan kanssa vois yksistään olla syy Lappeenrannan matkaan. :)

   Poista
  3. En mä enään juokse kiiloilla :_D

   Oikeastaan en saisi käyttää niitä täll hetkellä lainkaan koska teloin tuon toisen nilkan tossa heinäkuussa xD

   Poista
 5. Älypuhelimiin on muuten erilaisia sportstracker sovelluksia joilla voi seurata treenaamistaan. Saa esim tiedon juostusta matkasta, keski- ja huippunopeudet, kulutetut kalorit jne. Ja näitä voi sitten jakaa vaikka facebookissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sports Tracker on ainakin hyvä. Ilmainen on kätevä, mut muutamalla eurolla saa lisäominaisuuksia, jotka on ihan hyödyllisiä.:)

   T. Lenkkeilijä

   Poista
 6. Pääsitkö BB-taloon? En ala edes kattoon jos et ole tulossa myöhemmin taloon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin tehdä viikkotehtävän, joten putosin kisasta pois ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?