Voihan BB-sentään!

Mun lukijat on näköjään aktiivisia Big Brother seuraajia. Toissapäivänä yksi lukijoistani laittoi kommenttia, että minusta juorutaan kekustelupalstalla, että olen seurustellut BB-Jonin kanssa. Ja tuohan ei siis ole totta, sillä en ennen viime sunnuntaina ole kuullutkaan koko ihmisestä yhtään mitään. Olen kyllä yhden Joni nimisen kanssa seurustellut, mutta se onkin sitten jo aivan oma omalaatuinen tapaus.

Eilen illalla taas tuli kommenttia, että minusta ollaan keskusteltu BB-talossa Jonnan ja joidenkin kartanolaisten toimesta. Hitto ku mulla ei ole 24/7:aa, niin en päässyt itse seuraamaan keskustelua. Toivotaan, että tuo pätkä näkyisi tänään illan koosteessa. Ei kuulema mitään positiivista keskustelua ollut, mutta en mä sellaista sellaiselta white trash muijalta odotakkaan.

Hiukan on nyt tämän viikon aikana osasta asukkaista mielipiteet muuttunut. Inhokeista Armi on päässyt pois. Henkilökohtaisesti en hänestä pidä, mutta tuo taloon mielestäni viihdettä ja jossain vaiheessa tulee aiheuttamaan draamaa. Jussi taas on ärsyttävyydellään päässyt inhokkien listalle ja muiden kohdalla mielipiteet ovat pysyneet samana. Jenna ja Jonathan edelleen suosikkeja.

Kommentit

 1. Siellähän se tuli ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Missä vaiheessa? :D
   Mä en tajunnu mitä... Tosin treenasin samalla ekat 30min nii ei 100% oo keskittyny :D

   Poista
  2. se katkaistiin just ennen kun susta alettiin puhua. se alkoi sen johanna-jutun jälkeen.

   Poista
 2. Mitä mieltä oot Jarnosta? <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Perusteluja, kiitos.:)

   Poista
  2. Siinä on jotain tosi ärsyttävää... Aina ku se puhuu tekee mieli vaihtaa kanavaa. Sama juttu Jussin kanssa :-D

   Poista
 3. En tiedä onko muulloin puhuttu, mutta ainakin Jarno ja Jenna puhuivat sinusta sohvalla, kun Jonathan vertasi Jennaa Neiti Ajan asussa Tukiaiseen. Tosin he erehtyivät henkilöstä ja sekoittivat sinut ja erään toisen. Jarno sanoi nähneensä kahdesti Tukiaisen shown ja mukana oli "se ihan Jonin näköinen kaveri, stailisti" ja Jenna tavaili nimeä "Petri... Pento tai joku..." ja Jarno totesi että "Ei se Petri ollut nimeltään, joku J... joku, en muista, mutta ihan Jonin näköinen".

  Mutta ihan loistava kausi, ensimmäistä kertaa tuntuu, että siellä jaksaisi itsekin olla mukana hermoja jatkuvasti menettämättä. Suosikkini on Jonathan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylempänä kerrottiin että johanna jutun jälkeen puhuttiin musta ;D

   Jonathan ja Jenna <3

   Poista
 4. Löytyy netistä tuo pätkä

  VastaaPoista
 5. Jenna olis muuten jees, mutta voi helvetti, että menee hermot siihen rääkymiseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ;D
   Ihanaa piristystä meininkiin ja ainoa kaunis nainen talossa mielestäni =)

   Poista
 6. tee joku treeni postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan joku päivä tehdä. En tosin tiedä mitä kirjoittaisin. Juoksen koirien kanssa ja teen vatsaliikkeitä tuolla abs laitteella ja thats all :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?