VIVA LA FIESTA!

Ei saakeli mikä viikonloppu takanapäin. Tuli sitten bailattua urakalla pari päivää. Alunperin minun piti lähteä käymään Helsingissä ja Hämeenlinnassa, mutta tuo reissu valitettavasti peruuntui henkilökohtaisista syistä. Kuitenkin ennen viikonlopun rientoja oli loppuviikosta viimeiset koulupäivät ennen työssäoppimista, joka alkoi tänään. Kahvilapalvelut tosiaan meillä on menossa ja minä päätin palata Kauppakeskus Armadaan. En tosin tällä kertaa Rossoon, vaan siihen naapuriin Coffee Houseen. Ehdoton suosikkikahvilani Lappeenrannassa.

Nyt kuitenkin viikonloppuun, joka alkoi perjantaina noin 20:00 aikoihin kun menin ystävieni Tuomon ja Sakun kanssa Kirkkopuistoon aloittelemaan iltaa. Emme tosin ehtineet olemaan puistossa kuin noin tunnin. Poliisit kun tuli jututtamaan meitä, niin lähtö tuli ekaa kertaa sitten teinivuosien. Tuo tosin johtui vain siitä kun Kirkkopuistoon kerääntyi liikaa ihmisiä alkoholeineen. Jotain häiriötä kuulemma voisi mahdollisesti tulla, jonka vuoksi puisto sitten tyhjennettiin. Minä porukkoineni suuntasimme kuuntelemaan livemusiikkia Coffee Housen terassille. Joku trubaduuri siellä oli laulamassa. Nimi ei tosin tule nyt ollenkaan mieleen.

Coffarissa tuli vietettyä iltaa puolilleöin ja ette koskaan arvaa minne me päädyimme. No tietenkin itse pyhimpään Giggling Marliniin. Sieltä minut löytää aina jossain vaiheessa jos olen bilettämässä, paitsi torstaisin, jolloin olen Toteemin halvoilla. Tällä kertaa en muutes tehnyt mitään mitä ei koko maailmalle voi kertoa. Olin tosi kiltti poika ja join kohtuudella sekä tanssin astetta rauhallisemmin kuin normaalisti. Ilta ei kuitenkaan loppunut Giggling Marliniin. Löysimme itsemme nimittäin saman yön aikana ns. ''huorasuoralta'' liftaamassa. Olimme matkalla jatkoille erään ystäväni ja hänen miesystävänsä luokse, jossa loppu yö vietettiin.

Lauantai aamuna kyllä tunsi olleensa liikenteessä koko yön. Krapula oli yksi pahimpia pitkiin aikoihoin. Ei siinä kuitenkaan voinut jäädä sänkyyn makoilemaan. Pari pulloa Ed Green Lightia parilla huikalla kurkusta alas ja koirat ulos. Sen verran laiska kuitenkin olin, että vein koirat läheiselle kentälle ja hihnat irti. Itse makoilin nurmikolla kun koirat juoksivat energioitaan pois. ''Lenkiltä'' tulessa ihana eilinen lasagnette uuteen ja kunnon hiilarimättöä. Krapula minulla oli silti koko päivän iltaan asti. Millä se tulee sillä se lähtee sanonta pitää paikkansa. Krapula tai ei, mutta menon oli jatkuttava. Olin hoitanut porukkani nimittin listalle Giggling Marlinin Club Kerma bileisiin. Etkot olivat missä muuallakaan kuin samaisessa puistossa ja porukka oli eiliseen nähden kasvanut. Muistaakseni meitä oli viisitoista juhlijaa eilisen kolmen sijaan. Jo puistossa tiesi illasta tulevan mahtava ja sitä se tosiaan olikin. Ennen GM:ää kävin muutes vihdoin tsekkaamassa sen Happy Days & Happy Nightsin. Ei ollut minulle ollenkaan kyseinen paikka. Paikan vaihdosta ei siis ole luvassa kuten suunnittelin.

Noin puolen yön aikaan saavuimme GM:ään, jossa meidän porukalle tarjottiin skumppa sekä shotteja. Minulla ei ollut mitään hajua mitä shotteja ne olivat. Jotain valkoisia ja mielettömän hyviä. Tämä ilta oli sen verran rajumman puoleinen, että käytän ''mitä tapahtuu gigglinissä, pysyy gigglinissä''- korttini ja hyppään loppuyön ohi.

Koko viikonlopun bailausasut, jotka kuvissa esiintyy ovat peräisin yhteistyökumppaniltani www.bisters.fi:ltä lukuunottamatta lippistä, joka on kirppislöytö. Huomasin muutes tuossa kaappeja siivotessani lähes kaikkien biletysvaatteiden olevan tällä hetkellä peräisin bistersiltä. Myös Johanna Tukiainen Show esiintymisasuni ovat lähestulkott bistersiltä. Kyseinen verkkokauppa on hurmannut minut aivan täysin jatkuvasti uusiutuvalla valikoimallaan. Jos ette muutes huomanneet, niin minun lukijoideni alennus koodilla PENNA on kasvanut 25%:iin.
Kommentit

 1. Koiran mielipide isännän viikonloppuun sunnuntaina kotiin rymytessä :D ihana..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotiin tulee niin tollainen ilme vastassa xDD

   Noh eih... Kyllä me ihan normisti lenkit tehtiin. =)

   Poista
 2. Oliko siellä lämmin vloppuna?? Harmittaa kun lapissa alkanu viileneen!! Nimim. Lunta odotellessa saatana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmintä oli noin 25c ja aurinkokin laski joskus 22 jälkeen. Vielä siis kesästä nautitaan.

   Nytkin sataa (ihanaa ilma raikastuu pitkän hellejakson jäljiltä), mutta lämpöä on 22c =)

   Poista
 3. Apua kun oot helmen näköinen tos farkkushortsit ja pantteritoppi-kuvassa! W-a-u.

  VastaaPoista
 4. Mustikkashotteja ?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ollu mustikkashotteja. Niissä on se tumma mustikkaosa :D

   Poista
 5. Oot yks mun lempi bloggaajista! Aitoja ja hyviä sekä hauskoja juttuja :) Itselläkin koiria niin hieno huomata että pidät koiristasi hyvää huolta :) -E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Ja tottakai koirista huolta pidetään jos sellaisia otetaan =)

   Poista
 6. Petri on minun lemppari blokkaaja myös :) mukavat jutut ja mukavaa elämää viettää koirien kanssa. T. Kotkan mamma

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?