Tämä homo lähtee sittenkin armeijaan!

Ehkä seuraavassa elämässä. Eilen oli ystäväni Mirkan syntymäpäivät. Teemana oli pukeutua asuun, jota ei koskaan ikinä missään tilanteessa päällensä pukisi. Asun valinta oli minulle vaikeaa. Minut voi nimittäin nähdä mitä oudoimmissa vaatteissa varsinkin biletysiltoina. Jonkun ajan kuluttua kuitenkin keksin armeija-asun. Vastustan pakko armeijaa, joten asu sopi teemaan todella hyvin. Ilta sujui todella mukavasti. Palju, biljardia, sauna, boolia, viiniä ja mukavaa aikaa ihmisten kanssa sekä hiukan jotain muutakin. Huulessa on esimerkiksi mustelma, eikä se tullut tappelemisesta.

Torstaina sain muutes ensimmäisen arvostelun työssäoppimisesta ja arvosanaksi tuli K3, josta olen todella ylpeä. Sama arvosanaksi vielä näytöst, niin suoritan tämän osion täydellisin numeroin läpi. Torstaina tuli myös nappivarasto täydennettynä. Calsiumia, magnesiumia, rasvahappoja sekä muutama luontaistuote.

Tämä kuva on omistettu näädille!


Kommentit

 1. Millos sun armeija alkaa? Ymmärtääkseni olet vain lykännyt ja lykännyt. Jossain vaiheessa se on edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavat kutsunnat ois tossa tammikuussa, jossa nyt vihdoin saan ne C-paprut =)

   Poista
 2. Itsekin vastustan epätasa-arvoista asepalvelusta, armeijan tai siviilipalveuksen tulisi olla pakollinen kaikille sukupuolesta riippumatta. Koska olet ajatellut suorittaa sivarin ja minkälaisessa työssä haluaisit palvella jos olisi valinnanvaraa? Tuo kurkkusalaattipuku sopisi sulle kyllä tosi hyvin, sopii hiustenkin väriin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päin vastoin sen kuuluisi olla vapaaehtoinen jokaiselle. Ja niin kuin ylempänä sanoin, niin kutsunnat tammikuussa, josta vihdoin C-paprut.

   Poista
  2. Ei sellaista koskaan tule Suomeen, koska vapaaehtoisia ei riittäisi. Isoissa maissa, kuten USA:ssa ja Kiinassa tilanne on aivan toinen, koska siellä populaatiota on jokseenkin enemmän. Suomessa armeija pitäisi tehdä pakolliseksi myös naisille, se olisi tasa-arvoista.

   Poista
  3. Kyllä merkittävästi Kiinaa ja Yhdysvaltoja pienemmilläkin mailla on vapaaehtoisuuteen perustuvia ammattiarmeijoita. Itse kannatan puolustusyhteistyötä Ruotsin kanssa sekä ammattiarmeijaa. Lisäksi kannatan esimerkiksi muutaman viikon kestävää kurssitusta ihan jokaiselle suomalaiselle. Se voisi olla öljytuhojen torjuntaa, ensiapua, kommunikaatiota, joukkojen hallintaa yms, joista jokainen voisi valita itselleen sopivimman.

   Poista
  4. Tuo on ehdottomasti paras idea ikinä!
   Tuollaiseen parin viikon juttuun mäki voisin ilomielin lähteä!

   Poista
  5. Tuollaiseen voisit mennä, mutta et armeijaan? Miksi?

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?