Tää juoppo ratkesi!

Hupsista keikkaa, mutta rankka työ ja rankemmat huvit. Päädyin siis lauantaina grillibileisiin ja alunperin mun oli tarkoitus juoda vain yksi pullollinen skumppaa, mutta bileissä oli eräs korealainen kundi, joka tarjosi maistiaisia riisiviinasta ja siitä se sitten lähti. Biletystä nimittäin jatkui aina aamuun asti, mutta pahalta krapulalta säilyin ja olinkin jo aamupäivästä täysissä voimissa lenkkeilemässä metsässä ja rannalla koirieni kanssa. Pitää siis laittaa muistilistaan ettei kannata juoda kuin skumppaa, vodkaa ja viinaa jos krapulalta haluaa välttyä. Mun tipatonta ei siis kestänyt kuin ''huimat'' viikko ja kaksi päivää, mutta minkä ihminen bilettäjän luonteelleen mahtaa.

Eilen sitten alkoikin odotettu Big Brother ja haluatte varmasti kuulla mielipiteeni uusista asukkaista. Ensi vaikutelma tämän vuoden porukasta on suoraansanottuna ''ei jumalauta''. Minulla ei ole kuin pari asukasta, joista näin ensisilmäyksellä pidän ja he ovat Jenna sekä Jonathan. Jonathan on myös ehdottomasti talon kuumin kundi, joka tuo itselleni silmäruokaa tälle kaudelle. Inhokkeja sitten löytyykin useampi ja he ovat se kauhea mummo Farmista, eli Tuulikki. Pornomamma Armi, jonka kanssa olen joutunut suulliseen tappeluun Johannan rapujuhlissa. What the fuck is happening fiilikset herättävä Tommy. Jyväskylän white trash muijaksi kavereideni kanssa nimitetty Jonna. Super pissis homppeli, joka ei osaa käyttää meikkiä Joni. Todella tylsältä vaikuttava kääpiö Joonas. Ja kirsikkana kakun päälle toinen tylsimys Tuulikin poika Markku. Muista asukkaat ovat tähän asti olleet melkolailla sellaisia mitäänsanomattomia, etten heistä osaa sanoa juuta tai jaata.
Kommentit

 1. Hah! Puhuttiin kavereiden kanssa että toi Joni on just ku Petri penna :D

  VastaaPoista
 2. Ei voi olla totta haha :D katoin et tää on joku sun vanha postaus ja jätin lukematta ennen kun kirjotin aiemman kommenttini! :D jotenkin tutunlainen otsikko vaan tässä oli;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah :D

   Jätin sen virhe viestin julkasematta. Seuraavassa postauksessa kerron ne kummassa itse haluaisin olla ja mitä mieltä jaosta ;)

   Poista
 3. kerranki oon sun kanssa samaa mieltä jostakin. munki lempparit on jenna ja jonathan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jenna on kamala. Meinaa pää räjähtää, kun kuulee sen äänen (eli siis jäätävän huutamisen).

   Ah, tajusinkin nyt vasta, kuka toi Armi on!

   Poista
 4. Eikö ole mielestäsi epäasiallista käytöstä pyytää bloginsa lukijoita äänestämään itseään BB-taloon ja sitten ITSE unohtaa tehdä viikkotehtävä? Oliko ko. unohdus oikea syy kisasta putoamiseesi vai etkö vain saanut tarpeeksi kannatusta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin Lapin keikkamatkalla, jonka vuoksi tuo jäi tekemättä. Kisassa ei päässyt eteenpäin jos ei ollut viikkotehtävät ajallaan tehty :)

   Poista
 5. Olisin halunnut sut BBtaloon!! Toisit varmaan elämää taloon :D Oliko sulla muuten instagramia? Yritin googlettaa mutten löytänyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oisin ollu melkovarmasti se joko vihaa tai rakastaa tyyppi :D

   Ensi vuonna uusi yritys =)

   http://instagram.com/petriprincess

   Poista
 6. Mikä se viikkotehtävä oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Videotehtävä numero 2 normaali päivä kanssani.

   Poista
 7. Sain vast nyt katottuu ton ekan jakson duunikiireittein takii eli ei sen suurempii lemppareit/inhokkei ehtiny muodostuu PAITSI mitä helvettii?! Jos ite oisin siäl äiti-isä-poika-tytär asetelmas ni en ikinä kertois sitä kellekään! Siinähän on niin hyvä salasen liittoutuman asema ku vaan voi olla! Ja Joni on nyt vaan niiiin ärsyttävä ettei mitään rajaa.. Saas nähä mitä täst kaudest tulee :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti enemmä nuorempaa porukkaa tulis jossai vaihees mukaan peliin =)

   Poista
 8. Susta puhuttiin juuri BB:ssä. Tai oletan että tarkoitettiin sua, ''Petri Pento'' XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin mahdollista jos puhua oli Nimo, Joni tai Jonathan ;D

   Poista
  2. keskustelussa oli ainakin jonna ja jotain muita kartanolaisia. tuli aika tiukkaa tekstiä joidenkin suusta koskien sua :D

   Poista
  3. Mitä susta on puhuttu? Kerro pleaae vaikka oiski tylytetty. Tuo armi on kauhee,mutta Jussi on ykkös inhokkini!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?