Vastaukset kysymyksiinne!

Onks elämä hankalaa pienessä kylässä Petri Pennana? Mikset tee enää ruokapostauksia?

Eipä tämä nyt sen vaikeampaa ole kuin muillakaan ihmisillä. Kyllähän joskus tulee sellaisia perään huuteluita sun muuta sellaista. Ruokapostauksia ei ole vähään aikaan tullut kun koulussa oli se jakelu- ja palveluruokapostaus, enkä kesäisin oikein kokkaile kotona. Syön pääasiassa kaikki tuoreita uuden sadon hedelmiä, marjoja, vihanneksia ym... Syksymmällä kun lämmin ruoka alkaa maistua paremmin rupeaa tulemaan ruokapostauksia taas.


Koetko olevasi parempi ihminen? Monesti oon huomannu et kattelet nenänvartta pitkin muita vai onko se joku sun perusilme?

En mä sen parempi ihminen ole kuin muutkaan ihmiset. Minun mielestäni jokainen ihminen on samalla lähtöviivalla ja vaikuttaa elämän matkalla teoillaan siihen onko ns. ''hyvä'' vai ''paha'' ihminen. Ja ihan mun perusilme ilmeisesti on, sillä en katsele muita ihmisiä nenänvartta pitkin. En tuomitse ihmisiä ennen kuin kunnolla tutustun.


Miksi et osallistunut Priden euroviisubileisiin Manalassa?

Tulisi liian kalliiksi oleilla koko Pride viikon ajan Helsingissä ja käydä jokainen pippalo, seminaari, keskustelu ja piknik läpi. Sen vuoksi valitsenkin aina sen itselleni tärkeimmän, eli sen pääjuhlaviikonlopun.


 Pukeudut vastakkaisen sukupuolen vaatteisiin. Se on sinun oikeutesi vapaassa maassa, oletko transvestiitti ja koet mielihyvää kivoista vaatteista vai koetko olevasi transsukupuolinen?

Pukeutumisessa en katso mille sukupuolelle vaatteet on suunniteltu. Ostan vaatteita, jotka miellyttävät itseäni ja näyttävät hyvältä päälläni. Vaatekaapini sisältö koostuukin niin miesten, naisten kuin unisex vaatteistakin. Ja mies olen niin henkisesti kuin fyysisestikin.


Oletko ennakkoluuloinen vai avoin uusille jutuille? Perustelut olisi kiva kuulla.
Mikä elämässäsi on tällä hetkellä parasta? Mitä taas haluaisit muuttaa elämässäsi tai mihin et ole tyytyväinen elämässäsi juuri nyt?


Olen avoin kaikille uusille jutuille. Mut saa tekemään lähes mitä tahansa hulluja asioita. Mun mielestä kaikkea pitää kokeilla.
Elämässäni parasta on tällä hetkellä se, että olen löytänyt ihanan ja upean miehen. Se mitä muuttaisin on välimatka pienemmäksi. Siihen en ole tyytyväinen tällä hetkellä elämässäni.


Mitkä 3 esinettä ottaisit mukaan autiollesaarelle (jos oletetaan,että mukana on jo vettä ja ruokaa,joten niitä ei voi sanoa.) ja mukaasi saat ottaa vielä yhden henkilön,kenet ottaisit? ihan kenet tahansa! 

Mukaan ottaisin tietenkin poikaystäväni. Saataisiin pieni romanttinen loma kahdestaan. Ja ne kolme asiaa olisi kunnollinen makuuhuone, riittävästi erilaisia alkoholijuomia (shampanjaa, viinejä, siideriä ym...) sekä läppäri nettiyhteyksellä.


Ovatko näkyvät tatuointisi rajoittaneet/herättäneet pahennusta ravintola-alalla harjoittelupaikkoja etsiessäsi? olen itse saanut käsityksen,että nykyään näkyvät tatuoinnit eivät ole suuri ongelma,jos kuva on hyvänmaun mukainen.. olenko väärässä? 

Tatuoinnit eivät ole vaikeuttanut yhtään mitään elämässäni. Ainoa mikä tulee mieleen missä tatuoinnit vaikeuttaisivat on pankkiiri tai jokin oikeudessa työskentelevä.


Mieliruokasi ja mielijälkkärisi?

Mieliruokia minulla on useita, enkä osaa valita vain yhtä. Suosikkeihin kuuluu aasialainen ruoka, lasagnette broilerista, äidin valmistama kaalilaatikko (äiti valmistaa kaalilaatikkoa iso iso äidin reseptillä) ja jouluruuat ovat ihania. Jälkkäreissä ei ole mitään epäselvyyttä. Juustokakku mansikkamelballa ja jäätelöpallolla on aina ihanaa.


Oletko aina ollut tuollainen mielenkiintoinen "väriläiskä" ihmiseksi vai olitko nuorempana ujompi tai vähän hissukka?

Ala-asteella olin hiukan ujompi. Kutosluokalla sitten puhkesin kukkaan ja siitä lähtien olen ollut tälläinen kuin olen.


Mitkä viisi asiaa ovat sinulle tärkeintä elämässä?

Elämässäni viisi tärkeintä asiaa on perhe, ystävät, eläimet, rakkaus ja onnellisuus. Tätä kysymystä ei tarvinnut miettiä sekunttiakaan.


Millaisena näet tulevaisuutesi? Mitä petri 30v tekee ja missä?

Mä en suoraansanottuna osaa suunnitella elämääni edes ensi viikkoon asti, joten tämä on todella vaikea. Todennäköisesti omistan tuolloin oman ravintolan jos kaikki menee suunnitelmien mukaan ja asun yhdessä poikaystäväni kanssa. Jos tasa-arvoinen avioliittolaki menee läpi niin en sulje pois vaihtoehtoa, että olisin naimisissakin.


Mikä oli lapsena unelma-ammattisi? 

Lapsena halusin olla julkisuudessa ja työskennellä show-alalla näyttelijänä tai juontajana.


Kuvan perusteella makuuhuoneesi seinillä ja lattialla ei ole mitään. Miksi tämä ultraminimalistinen sisustustyyli? Eikö huoneessa ole sen vuoksi liikaa kaikua?

Mä en tykkää mistään tauluista tai muista sellaisista. Sisustustarrat ja ohuet upeat kankaat ovat enemmän minun juttuni, joita seiniltä löytyy. Kaikua ei asunnossa ole laisinkaan.


Sanoit, ettet menisi armeijaan, vaikka henkeäsi uhattaisiin. Miksi vastustat armeijaa niin kovasti? Olisiko parempi, että armeija lakkautettaisiin, eikä enää kukaan valvoisi Suomen rajoja? Entä mitä ajattelet sotaveteraaneista? Oletko esimerkiksi koskaan lahjoittanut rahaa veteraanien hyväksi?

Pakotetaan ihmiset opiskelemaan murhaamista ja sellainen ei minun arvomaailmaani sovi. Ei sitä armeijaa tarvitsisi kokonaan lakkauttaa, mutta vapaaehtoiseki se pitäisi tehdä kaikille. Siihenkin asiaan saisi tasa-arvon samalla miesten ja naisten välille. Sotaveteraaneista en nyt osaa sanoa mitään ja rahaa lahjoitan ainoastaan luonnon ja eläinten hyväksi.


Onko tullut mieleen, että tulevaisuuden ammattisi voisi olla eläinten / koirien parissa? 

En oikein usko, mutta koskaan ei saa sanoa ei.


Mitä kadut eniten elämässäsi?

Minä en kadu elämässäni yhtään mitään. Miksi turhaan tuhlata elämäänsä menneiden murehtimiseen kun ei menneille mitään voi?


 Haluatko lapsia? Jos sulla olisi lapsia, millainen isä olisit? Antaisitko lasten mennä ja tulla miten huvittaa vai olisiko teillä kotona tiukemmatkin säännöt?

En usko minulle tulevan lapsia. Lapset ovat mielestäni niin kauan ihania kun ne eivät ole omia. Isänä olisin sellainen kuin omat vanhemmat. Riittävästi vapautta rakastavilla rajoilla. Ei mitään natsi meininkiä.


 Miten päädyit kirjottamaan blogia?

Joskus teininä päädyin kirjoittelemaan jotain epämääräisiä juttuja, josta sitten oma blogini lähti kehittymään tälläiseksi kuin tämä on nyt.


Oletko seurustellut tytön kanssa? Harrastanu seksiä tytön kanssa?
 
Seurustellut olen tytön kanssa joskus kun vielä etsiskelin itseäni. Seksiin asti suhde ei edennyt.


Ootko kokeillu huumeita? 

Olen huumeiden vastustaja. En ole käyttänyt, enkä tule kokeilemaankin. Elämähän se parasta huumetta on.


Ootko ikinä varastanu?

Siinä pahimmassa murrosiässä tuli joskus näpisteltyä alkoholia laukkuun kaveriporukassa. Pahis bailaajia kun olimme.


Millo menetit poikuutes?
 
Olin 7-luokalla ja menetin poikuuden sen aikaiselle poikaystävälleni.


Miesmaku?

Mä olen jostain syystä aina ollut hulluna rokkaripoikiin.

 
Saatko paljon huomiota baareissa?

Kyllähän sitä mun tyylillä tulee molemmilta sukupuolilta.


Tuhminta mitä oot tehny?

Olisiko juuri nuo kaverian kanssa tehdyt alkoholinäpistykset teininä.
 

Kuuluuko flirtti arkipäivääsi?

En flirttaile kuin omalle poikaystävälleni.


Ootko koskaan pettänyt kumppaniasi?
 
En ole pettänyt. Itse olen joutunut tuon pari kertaa kokemaan, enkä halua kenenkään kokevan samanlaista tuskaa.

 
Ootko mielestäsi oman ystäväpiirisi parhaimman näköisin?

Kauneus on katsoja silmissä. Itse en pidä ihmisten ulkonäön arvostelusta, mutta en minä ruma ole missään nimessä.


Kehutuin ruumiinosasi?

Kehutuin ruumiinosani on ehdottomasti jalat. Todella moni on sanonut että voisi vaikka tappaa jos saisi kiinteät, selluliitittomat ja hoikat jalkani. 


Poistatko karvojasi? Jos niin mistä ja millä keinolla?

Poistan kaikki karvat ripsistä alaspäin ihan sheiverillä ja partavaahdolla.
 

Millainen poikaystävä olet? tai siis, mitä asioita pidät parisuhteessa tärkeinä ja kumppanissa arvostettavina?

Olen rakastava, huolehtiva ja romanttinen poikaystävä. Välillä myös todella tulinen tapaus äkkipikaisuuteni ansiosta. Tärkeimmät asiat parisuhteessa ovat luottamus, romanttisuus, välittäminen, toimiva seksielämä molempien ehdoilla ja se, että voi puhua toiselle ihan mistä tahansa maan ja taivaan välillä.


Minkä ikäisenä tulit ulos kaapista (oletan että näin on) ja miten vanhempasi ja sukulaiset ja ystävät ym. suhtautuivat? 

En ole koskaan ollut kaapissa. Ja eipä kukaan ole muuta sanonut kuin ''ole sellainen kuin olet kunhan olet onnellinen''.


 
Kuinka monta prosenttia blogiisi tulevista kommenteista julkaiset tai vice versa, montako prosenttia keskimäärin jätät julkaisematta/hylkäät?

Suurin osa kyllä julkaistaan. Välillä tosin on sellaisia päiviä, että tulee älyttömästi kaikkea roska kommentteja. En osaa prosentteja arvioida.


Oletko ollut yhteydessä koiriesi kasvattajiin ja kertoillut heille kuulumisianne?

Sähköpostitse tulee oltua yhteydessä ja ensi kuussa esimerkiksi on yhteistapaaminen Tuiskun vanhempien ja muun pentueen kanssa.


Mitkä asiat ovat mielestäsi Suomessa hyvin?

Suomessa on asiat melko hyvin. Tasa-arvo heteroseksuaalien ja vähemmistön kesken pitäisi korjata. Veroja täytyisi pienentää ja yrittäjiä tukea enemmän, ettei isot ketjut veisi Suomen taloutta muutaman ison ketjun sodaksi, johon tilanne on näillä näkymin jo menossa.


Kommentit

 1. Miten niin muka petri katsoo nenänvartta pitkin? Omasta kokemuksestani mukavempaa ja iloisempaa ihmistä saa ettiä, aina ollu hyvää seuraa! Harmi etten päässyt tänä vuonna prideille näkemään pitkästä aikaa! :( T. Jaime

  VastaaPoista
 2. Pakko kommentoida paria vastausta ja toivon niihin vastauksia.

  1. "Suomen armeija opettaa murhaamista". Kuinka edes kehtaat väittää jotain tällaista? Ovatko siis sotaveteraanitkin murhaajia?
  2. Kaikki kansalaiset ovat tasa-arvoisia Suomen lain edessä, lue vaikka Suomen perustuslaista. Sukupuolineutraali avioliitto olisi tietenkin hieno asia, mutta en katso sen poistavan homofobisia asenteita. Elätkö siinä uskossa, että siitä hetkestä alkaen jos ja kun eduskunta hyväksyy homoliitot, niin homojen kiusaaminen, syrjintä ja uhkailu loppuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. noh mitäs siellä sitten opetetaan? Puutarhanhoitoa ja meikkausta?
   Niinhän sitä pitäis olla tasa-arvoisia, mutta näin ei ole. Ja aina tulee olemaan ihmisiä joilla viiraa päässä. Sille ei voi mitään.

   Poista
  2. Kyllä se niin tuppaa olemaan, että niissä maissa, joissa homopareilla on heteropareja vastaavat oikeudet, yhteiskunta muuttuu vähitellen suvaitsevaisemmaksi tämän asian suhteen. Kyllähän mekin pidämme esimerkiksi naisten äänioikeutta itsestäänselvänä, tai orjuuden vastustamista. Ei se aina ole ollut niin. Lait antavat suuntaa, johon yhteiskunta todennäköisesti tulee kääntymään. Aikaa se vie, mutta niinhän kaikki muutokset.

   Poista
  3. Tietenkin lait antavat suuntaa, mutta on turha elää jossain pilvilinnoissa, että maailmaa muuttuu heti jos ja kun tämä laki hyväksyttänee. Mielestäni tähän pätee sanonta "hiljaa hyvä tulee".

   Poista
 3. En ehtinyt kysymyspostaukseen mukaan, mutta olen miettinyt jo pitkään että sinulle sopisi varmasti hyvin prinssi Albert -lävistys. (: Mikä on mielipiteesi genitaalialueen lävistyksistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi saakeli... Ei todellakaan sopisi. Tuollaiset lävistykset ovat oksettavia :S

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?