Peppu kunnolla pyörimään!

Johanna Tukiainen Show keikoilla minulla on aina oma menevä tanssinumero. Tähän mennessä olen aina esittänyt Britney Spearsin Toxic biisin, mutta nyt kesän kunniaksi vaihdoin biisin menevään lattariin. Uusi biisini on Gustavo Liman Balada. Viime yönä aloitin kehittämään koreografiaa tuohon ja aamulla koirien aamulenkin jälkeen jatkoin. Luoja kun osaa vatsa ja lantioin alue olla kipeänä kun tuota koreografiaa kehitelty joku kolme-neljä tuntia. Sen lupaan, että lantio vatkaa biisin alusta loppuun saakka. Ihan mahtavat showt tulossa Lapissa. Perjantaina olemme Rovaniemellä Valdemarissa ja Lauantaina Toriniossa Twin City festareilla.

Tällä kertaa on myös huonoja uutisia. Mentor on onnistunut saamaan toisen takatassun anturoiden välin tulehtumaan ja täällä onkin nyt lääkevoide-desinfiointi-sideharsoralli käynnissä. Se on hyvä puoli, että Mentor ei lainkaan arista sitä, liikkuu normaalisti, ruokahalu on normaali ja on yhtä pirteä sekä leikkisä kuin aina. Ei siis ole mitään vakavaa. Hoito alkoi eilen illalla puhdistuksellaja bebanthenilla ja jo tänää huomaa punoituksen laskeneen hyvin. Sideharsoa käytän lenkeillä suojana sekä sen aikaa, että voide on imeytynyt. Se huono puoli on, että juuri kun Mentor tykästyi veteen, jota ennen pelkäsi, niin nyt onkin hoidon ajan uimakiellossa. Noh onneksi kesää on jäljellä.


Kommentit

 1. Kiva biisi, portugalia on aina hauska kuunnella ikuisen englannin sijasta, vaikka ei ymmärtäisikään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tähän oli paljon kivempi suunnitella koreografiaakin kuin noihin iänikuisiin jenkki disco biiseihin ;D

   Poista
 2. OT oletko koskaan ajatellut ottaa lisätäytettä huuliisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerran jo otin, muta opiskelijabudjetilla ei ole varaa ylläpitää huulia. Sitten kun töissä olen, niin tulen taas ottamaan =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?