Paljon onnea rakas Johanna Tukiainen ♥

Ennen kuulumisiini menemist hoidetaan tärkeämpi asia edestä, eli onnittelut rakkaalle ystävälleni Johanna Tukiaiselle syntymäpäiväivän johdosta. Olemme tunteneet jo usean vuoden ajan edesmenneen Julian tutustetuttua meidät. Löysin ruusun kauneimma, kirkkaimman ja puhtaimman. Sen sulle rakas Johanna tahdon ojentaa ja syntymäpäivää toivottaa. Oi jospa huumaava tuoksu sen tois sulle päivän iloisen ja kastehelmet terälehdillään tois loistoa entisestään sun elämään.

Sitten omiin kuulumisiini. Telttareissumme meni muuten todella hyvin ystävien, grillailun ja kesäpelien parissa, mutta menomatkalla palokunnan piti saapua pelastamaan meidät. Oli ihan aurinkoinen ja kirkas sää, mutta yhtäkkiä rupesi tulemaan vettä kuin sangosta kaatamalla. Vesisade olisi mennytkin, mutta kun se jumalaton tuuli yltyi yltymistään niin että puut rupesivat ympärillä kaatuilemaan. Lopulta olimmekin tielle kaatuneiden puiden saartamana ja saikin pelätä milloin puu kaatuu päälle kun emme päässeet ajamaan eteen tai taakse. Palokunta tuli onneksi pian ja pääsimme loukusta pois jatkamaan muuten onnistunutta matkaa. Seuraavat juhlat onkin sitten minun ja Idan järjestämät rantabileet ensi perjantaina. Nyt kuitenkin ahkeraa aherrusta koulussa tämän viikon ajan ja jo ensi viikon jälkeen alkaakin työssäoppimisjakso jälleen. Miksen ole jo pari vuotta sitten tajunnut näyttötutkintoja olevan olemassa?
Kommentit

 1. Öööö ettekö päässeet puista ohi kiertämällä? Ei ole koko tien yli ainakaan kuvassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa raivaustyöt jo puolessa välissä. Kuvissa ei näkynyt mitään ennen rankkasateen loppumista :D

   Poista
 2. Te olette Johannan kanssa kaks ihanaa prinsessaa!

  VastaaPoista
 3. Sulle kyl aina sattuu ja tapahtuu ! onneks ei käynyt mitään pahempaa.

  VastaaPoista
 4. Ei "tutustetuttua" vaan tutustutettua. :)

  VastaaPoista
 5. Hui, missä tuo tapahtui? Oliko tuo sellainen trombi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taipalsaaressa tapahtui ja en tiedä mikä oli, mutta ainakin metsät kaatui!

   Poista
  2. OK. Siellä Saarijärvellähän oli se trombi tuhonnut kokonaisen leirintäalueen, niin mietin, oletteko olleet sitten siinä lähistöllä. Pelottavia myrskyjä sitä on täällä meillä kotosuomessakin :D Onneksi itse säästyitte vammoilta.

   Poista
  3. Ja siellä siis oli myös puut lennelly, joten varmaan se on samanlainen myrsky ollut teilläkin :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?