Orange Is The New Black!

Olen viime yön aikana koirien jo yöunilleen mennessä katsonut OITNB:n uusimman tuotantokauden läpi. Onko muilla muutes sama ongelma, että kun jotain sarjaa alkaa katsomaan, ei voi lopettaa katsomista ennen kuin jaksoja ei ole enää jäljellä? Itselläni on tämä ongelma kaikkien sarjojen kanssa. Kyseisessä postauksessa on pieniä juonipaljastuksia tästä eteenpäin. Jos siis et ole katsonut 2.tuotantokautta ja et halua tietää siitä yhtään mitään etukäteen, niin lopeta lukeminen tähän.

Pidin 2.tuotantokaudesta ihan älyttömästi. Yksi syy siihen oli, ettei sarjassa enää pyöritä vain Piperin ympärillä ja ne muistelot on muiden vankien historiaa. Myös muiden vankien elämään keskitytään enemmän tällä kaudella. Ehdottomiksi suosikkihahmoikseni tällä kaudella nousi Sophia, Nicky sekä oiken jalustalle nostaen Lorna. Lorna on vaikuttanut ärsyttävältä hissukalta tähän kauteen asti, mutta nyt sattuu ja tapahtuu. Kaudessa ärsyttävintä on kun vangit jakautuvat tiukasti ryhmiin muita ryhmiä syrjien. Mustat mustiin, valkoiset valkoisiin, latinot latinoihin ja nistit nisteihin. Onneksi tuokin pikkaisen helpottaa kauden loppupuolella. Kokonaisuudessaan kausi on todella mahtava. Se sisältää jännitystä, surua, vitutusta, ihmetystä ja ennen kaikkea saa nauramaan. Huumori on tänä vuonna todella mahtavaa. Tällä kaudella pääsee muutes mys kurkistamaan paremmin vankilan työntekijöiden elämiin. Vartioista suosikikseni nousi muutes kiiltokuvaoika tekojalalla, eli John Bennet. Suosittelen ehdottomasti katsomaan ja jos et ole koskaan katsonut koko sarjaa, niin nyt on jo korkea aika aloittaa!

Kommentit

 1. Itse tykkäsin paljon enemmän ekasta kaudesta, vaikka ei tämä huono ollut. Ei vaan lähtenyt lentoon ihan samalla tavalla. Jengisodat oli kaameata katsottavaa, koska se oli niin teennäistä ja kesti ihan liian pitkään. Selvästi tikusta tehtiin ongelmia, jotta oltaisiin saatu tätä kuviota ylläpidettyä.

  Piper alkoi jäädä mielestäni vähän turhankin syrjään. Hahmosta oli tullut myös tavallaan vähän liiankin "vastuullinen" ja fiksu, mutta toisaalta taas ekan kauden sekoilut alkoivat tympiä jo katsojaakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomaa kyllä että ihmiset jakautuu tässä kuin jengisodassa ykksen tai kakkosen puolelle :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?