Nilkka iloisesti paskana...

Ei kauaa rauhallista kotielämää täällä vietetty kun menojalkaa alkoi jo vipattamaan. Radio Novan kesäkiertue rantautui nimittäin Lappeenrannan satamaan ihanan Stina Girsin kera. Stina on upea laulaja ja rakastan hänen biisejään. Olikin mahtavaa saada kuunnella hänen uusia ennen kuulemattomia biisejä tulevalta albumilta. Sairaan hyviä biisejä tulee löytymään kyseiseltä albumilta. Pitihän myös pakollinen yhteiskuva saadaStinan kanssa. Itse vain olen kauhean näköinen siinä kun poljin tuhatta ja sataa kotoani satamaan etten myöhästynyt keikalta.

Keikan jälkeen näin ystävääni Anastasiaa, joka pyysi minua liittymään illalla piknicille puistoon. Keikasta bilefiiliksen saaneena vastasin tietenkin myöntävästi ja suuntasin lähimpään alkoon ostamaan pari pulloa valkkaria. Ennen puistoon lähtemistä oli kuitenkin vihdytettävä koiria koirapuistolla. Sai energiat purettua ja kun lähdin puistoon koirat jäivät torkkumaan uupumustaan pois. Oli kyllä todella ihana kesäinen ilta pitkästä aikaa auringonpaisteen kera. Odotankin innolla viikonlopun +30 helteitä. Voisiko mitään parempaa ollakkaan. Aurungon karattua ja hämärän laskeuduttua kaikille alkoi tulla vilu. Päädyimmekin pienelle baarikierrokselle, jonne meidän ei todellakaan pitänyt mennä. Kävimme Toteemissa karaokea laulamassa, Old Cockissa parilla sekä kaverit kävivät Giggling Marlinissa, johon itse en päässyt sisälle. Syy tuohon ei ollut korkea humalatila. Portsari tosin luuli minun olevan kauheassa humalassa. Onnistuin jotenki taittamaan nilkkani sellaiseen ihanaan viistoasentoon 16cm kiilojeni kanssa ja saakelinmoisen kivun saattelemana kaaduin perseelteni asvaltille. Muiden jäädessä bilettämään nilkutin itseni kotiini.

Aamulla olikin ihana herätä järkyttävään kipuun. Nilkka oli turvoksissa, sinertävä ja kävely oli tuskaa. Nyt olen sitten jonkin aikaa rampana. Hermovaurio pottuvarpaassa ja nilkka on pahasti nyrjähtänyt. Onneksi toinen jalka kunnossa ainakin toistaiseksi. Kyllähän tuohon ketutuskäyrään piti tulla yksi terävä piikki lisää. Jompikumpi koirista lorautti ripulin lattialle ja sitä siivotessa huomasin pari matoa seassa. Miten on mahdollista, että madotetulla koiralla on matoja? Ne on voineet tulla vain koirapuistosta toiselta koiralta tai raa'asta lihasta. Onneksi madot eivät ole vaarallisia ja lähtevät poi edullisesti parilla pillerillä.

Muistakaahan muutes käydä antamassa äänenne minulle BB2014 kisassa jos et vielä ole käynyt. Klikkaa myös sitä sydännappia sieltä. Minua voit äänestää seuraavassa osoitteessa: https://endfi3.etribez.com/aes/a/endemolfinland/bb2014/contestant/cid/1246Kommentit

 1. Onko sun koirat ihan kotimaista alkuperää? Ulkomaisilla koirilla on yleensä matoja, jotka eivät normimadotuksella katoa. Saavat tartunnan jo emoltaan. Luultavasti kanta on vahvistunut elimistössä nyt sen verran, että matoja on jopa ulosteessa. Nyt vaan vahvat matokuurit tiheästi niin saat kierteen katkaistua. Lihasta ei matoja tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuisku on ihan tosta naapurikaupungista Imatralta ja Mentor Helsingistä =)

   Eilen alko madotus aamulla ja tänään jo ripuli poissa. Ostin sellaista suositelua oraalipastaa molemmille. Oli kyllä hyvä kun koirat mökötti mulle vierekkäi pöydän alla, eikä ollut huomaavinaankaan mua kun menin sellasta kauheeta tahnaa niitten suuhu laittamaan xD

   Ja raa'asta lihasta on mahdollista saada matoja.

   Poista
 2. No mitenkäs nyt näin päästit käymään? Eihän siitä ole montakaan viikkoa kun kehuskelit julkisesti, että varmasti osaat kävellä "korkkareilla" ja vahinkoja ei satu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan johtu siitä kun en katsonut mihin astun ja kaikki kadut eivät ole hyväkuntoisia :/

   Poista
  2. Mut kyllähän se geeämmän katu on loistokunnossa, ei lommoja tai oudohkoo katukivetystä. Nilkka näytti parantuneen tänään Armadassa, nice :) p.s mentor on söpö

   Poista
  3. Ei se missään loistokunnosaa kyllä ole ;D

   Ja nilkka on aamuisin loistakunnossa, mutta kun kipulääkitys on kohdillaan, niin päivisin tuntuu ihabn normaalilta =)

   Poista
 3. Hei Petri!

  Onko sinulla tietoa, mistä saisi infoa BB-talon äänestyksen tämänhetkisestä tilanteesta? En jaksa kovin paljoa itse googlailla, mutta asia kiinnostaa., enkä ole päättänyt vielä, ketä äänestän/äänestänkö lainkaan.

  Laitapa linkkiä peliin, kiitos etukäteen! Ihan näin demokratian nimissä asiaa kyselen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä on sellanen suosituimmat profiilit, niin ne on kärjessä ja olen yksi niistä ;)

   Poista
 4. Mun äiti opetti että korkeakorkoisesta turhamaisuudesta tulee aina rangaistus. Joko aikaisemmin känni kompastuksina tai sitten myöhemmin vaivaisenluina tai muina jalkaongelmina. Siksi oon päättänyt että korkokengät on miesten juoni naisten alistamisesksi mut sulla ei tietenkään miehenä ole mahdollisuutta käyttää tota tekosyytä. Tosta kielikuvasta tuli mieleen: saatko kielesi kourulle/rullalle, jotkut saa mut ite en, on kai perinnölinen ominasuus jota ei voi oppia, No eipä kai siitä mitään hyötyäkään ole, paitsi ehkä seksihommissa??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä ulkonäkö ja sen korostaminen ei mielestäni ole turhamaista ja tulkoot mitä vaan, mutta mä en tyylistäni luovu :D

   Ja mun kieli taipuu melkolailla kaikkiin omistuisiin asentoihin. Mulla on tosi pitkä kieli, joka ylettyy yli leuan. Sellanen Kiss kieli xD

   Poista
 5. Jos koira on madotettu, niitä ei kyllä pitäisi tulla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse rokotan joka syksy ja kevät ja silti tuli :/

   Poista
 6. Juotko valkoviiniä lämpimänä?!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi en!
   Lämmin valkkari on kauheeta. Se pitää ottaa pakastimesta juuri ennen piknikille lähtöä ja piknikillä säilyttää sitä joko kylmälaukussa tai kylmäpussissa =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?