Kunnon Puska-Jussi!

Luoja kun tänään on tullu ryömittyä puskassa. Mut pommitettiin yllätysvisiitillä ylös sängystä ja heti koirien tapeiden jälkeen tuli lähtö uimarannalle. Kello olikin jo jotai yhden pintaan, mutta olimmekin koirien kanssa käyneet nukkumaan vasta aamu viiden jälkeen. Ida oli ostanut hedelmiä ja niitä sitten syöpöttelimme rannalla uinnin lomassa. Raikas aamupala rannalla uinnin kera. Voisiko mitään parempaa olla?

Rannalla sitten sainkin päähänpiston lähteä metsään keräämään kanttarelleja sekä mustikoita. Mustikoita on väitetty olevan todella vähän tänä vuonna, mutta me ainakin keräsimme pari litraa yhdeltä pieneltä alueelta noin 10 minuutissa sormineen kun poimittiin. Sieniäkin löytyi hyvin, vaikka viime viikko onkin ollut helteinen. Kolmelle hengelle saimme makoisat paistetut kanttarelliannokset. Vaikka syksyä en innolla odota, niin se seikka lohduttaa, että sieniä löytyy niin paljon kuin jaksaa vain kerätä. Mustikat toimitimme äidilleni, joka on mustikkapiirakan mestari. En ole koskaan syönyt niin hyvää mustikkapiirakkaa kuin äitini tekee. Itse esimerkiksi en onnistu yhtä hyvää piirakkaa tekemään, vaikka piirakoiden tekoa on koulussakin opiskeltu. Hiukan vielä lämpimän mustikkapiirakan kanssa oli tarjolla vielä vaniljajäätelöä, joka kruunasi hellepäivän piirakkaunelman.

Huomenna pitäisi sitten jaksaa alkaa valmistautumaan keskiviikon kuvauksiin. Hiuksiin punainen sävy kirkkaammaksi, meikit valmiiksi ja tiistaina onkin paastopäivä. Silloin täytän itseni sitruunalla, vähäkalorisella chilikeitolla, Coca Cola Zerolla ja Ed Green Lightilla. Tuo on aina ruokavalioni päivää ennen kuvauksia. Eipähän ole minkäänlaista turvotusta tai muuta epämielyttävää sitten kuvauspäivänä. Niin ja tuo nilkkani ei ole sittenkään vain nyrjähtänyt, vaan siinä on joku pieni hiusmurtuma, joka paranee itsekseen ilman ihmeellisempää hoitoa. Kiilat tosin on ainakin toistaiseksi käyttökiellossa ja joudunkin keksimään Lapin keikoille toisenlaiset kengät.Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?