Tili tuli, tili meni ♥

Hupsista keikkaa... Perjantaina tili näytti vielä reilusti plussan puolta, mutta tänään ollaankin jo reilusti miinuksella. Tuli vietettyä hiukan erilainen viikonloppu. Lauantaina oli veljen kummin synttärit täytekakkuineen joissa poikkesin käymässä ja sunnuntaina oli viikonlopun kohokohta. Auto strattasi Lappeenrannassa ja määränpänä oli Viipuri. Viipuri muuten on ihan kuin kopio Helsingistä. Saman tyylisiä rakennuksia rautatieasemaa myöten. Tosin se selittää rautatieaseman kohdalla kaiken, että Helsingin sekä Viipurin rautatieaseman on suunnitellut arkkitehti Eliel Saarinen. Viipurissa tuli katseltua paljon kaupunkia ja upeita maisemia. Varsinkin järvellä oli mielettömän ihanat maisemat. Ostoslista koostui tällä reissulla pääasiassa ruuasta. Pähkinöitä, hedelmiä, kuivattuja hedelmiä, suolakurkkuja ym... Vanha kaupunki jäi katsomatta sekä Viipurin Linna. Vielä on siis paljon nähtävää ja tutustuttavaa Venäjällä. Myös Pietarissa lähdemme käymään kuluvan kesän aikana. Todennäköisesti heinä-elokuussa. Kesällä en pidä yhtään rantamatkoista, vaan kaupunki kohteet ovat paljon mielenkiintoisempia kesäisin. Nuo aurinkomatkat ovat sitten talven juttuja kun haluaa taukoa kurjasta, kylmästä ja pimeästä Suomesta. Lisäksi kävimme päivällisellä ihanassa bliniravintolassa. Suolaisia ja makeita blinejä, erilaisia keittoja sekä ihanan makuista venäläistä teeta. Vatsat täynnä olikin hyvä palata takaisin Suomeen.

Minua vastaan muutes juonitaan tällä hetkellä. Ystäväni ja vanhempani ovat yhteistuumin järkkäämässä minulle yllätyssynttäreitä. Minulla ei ole aavistustakaan mitä niihin voisi sisältyä, mutta siksi niitä tosin kutsutaankin yllätyssynttäreiksi. Minun tehtäväni on vain saapua paikalle ja näyttäähyvältä niinkuin aina. Kävinkin tänään etsimässä vaatteita syntymäpäivilleni ja ostin kaikkea muuta. Cubukselta paitoja, kosmetiikkaa sekä DinSkosta kolmet kengät, joista yhdet ovat syntymäpäiviäni varten. Kengät siis on valmiina, mutta kaikki muu puuttuu. Shoppailun lomassa alkoi tulla nälkä ja poikkesin yhdessä vakkariravintolassani Tang Capitalissa sushilla. Tähän päivään kruunauksen kuitenkin toi rakas dominani Minna kun lähdin ottamaan uutta tatuointia. Normaaliin tyyliini kuvan päätin tunti ennen tatuointiaikaa. Koneen suristaessa käteeni ilmeistyi ihana ja värikäs Pärsky. Enää ei puutu kuin Sebastian. Sitten onkin koko trio kasassa. Väritimme myös vanhaa sinistä paremmaksi. Minulla kun ei sininen meinää pysyä kiinnimillään sekä laitoimme Arieliin UV-väriä. Seuraavissa uv-bileissä hohdetaankin kunnolla. Lisäksi suunnittelimme muutamaa muutakin tatuointi. Rintaan on syksyllä tulossa suurempi kuva ja sitten suunnittelimme hiukan provosoivampaa kuvaa, josta en tosin vielä teille kerrokkaan. Se saa tulla kaikille shokkina kunhan sen toteutamme.

Kaikkeen tähän luonnollisesti sisällytin reilusti aikaa koirien kanssa ja koirilla vasta herkkuviikonloppu on ollutkin. Olen kokannut Tuiskulle ja Mentorille jauhelihapihvejä perunamuussilla, naudanlihapataa sekä molemmat ovat saaneet isot herkkuluut. Lisäksi koirapuistossa on tultu käytyä sekä rannalla polskittua. Oli ilma mikä tahansa, niin rannalla nuo pöhelöt rakastavat olla. Koirapuistossa nuo kuitenkin näyttävät nauttivan aktiviteeteistä eniten kun saavat kirmailla perä heiluen vapaana. Välillä on niin kova vauhti ettei tassut pysy mukana ja vedetään könät pusikkoon. Könien jälkeen nopeasti ylös vaan ja uuteen kiihdytykseen. Siinä aina itsekki nauttii kun näkee koirienkin nauttivan. Tämän kaikki eläimen omistavat ihmiset varmasti tietävät. Onko muilla koiranomistajilla muutes seuraavanlaista ongelmaa. Jos ei pysty lenkittämään koiria sen verran kuin normaalisti niin tulee tosi huono omatunto. Itse kun olin kuumeessa olin todella väsynyt ja sängyn oma, että en voinut käyttää koiria rannalla, metsälenkeillä ym... Ihan vain perus pissatuslenkkejä kykeni tekemään ja mulla oli kauhean huono omatunto siitä. Tosin koirat ilmeisesti vaistosivat etten ihan kunnossa ole. Nuo nimittäin makoilivat sohvalla vieressäni lähes koko päivän. Sitten kun minulla oli huono omatunto kun en kyennyt kovia lenkkejä tekemään, niin syötin koirille koko päivän ajan kaikenlaisia herkkuja mitä hain tien toisella puolella sijaitsevasta kaupasta.

Kommentit

 1. Jos koiralla on ns. pää kunnossa, niin kyllä sen pitäisi helposti kestää rauhassa se pari päivää toimettomuutta. Jos ei jaksa lenkkeillä, kannattaa keksiä aivojumppaa koirille. Piilotella nameja asuntoon, opettaa koiralle ihmisen sormien nimet ja tökkäämään aina mainittua sormea, kaatamaan tyhjiä pulloja (eli koirakeilaus) lattialla käskystä, kumartamaan, antamaan takatassua, peruuttamaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin noilla pää kesti pari päivää torstain ja perjantain. Sitten riehuttiinkin taas kahta kauheemmin :D

   Meillä on aina iltasin tempputuokioita. Tuiskulle opetan täl hetkellä temppuja mitä Mentor jo osaa ja Mentoria yritän opettaa ryömimää mut täl hetkellä heikolaa menestykselle. Pari kertaa se on suostunu jo ryömimää namin luo :D

   Poista
 2. Eikö sinua pelota käydä Venäjällä, kun varmasti jokainen vastaantulija huomaa, ettet ole ihan perushetero? Vai maastoudutko jotenkin enemmän massaan sulautuvaksi kun olet Venäjällä? :D Tiedät varmasti homojen tilanteen Venäjällä. Hyvä vain ettei anna pelon sokaista, itse en ikinä uskaltaisi mennä Venäjälle tässä maailmanpoliittisessa ja homoseksuaalien oikeuksia alentavassa tilanteessa - enkä kyllä haluaisikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä pelkää käydä ulkomailla. Jos on itse muille ystävällinen ja mukava saa samanlaista kohtelua takasin. Ei siellä nyt sentää haulikolla metsästetä '''poikkeavia'' ihmisiä :D

   Kaikki venäläiset joiden kanssa olen Venäjällä jutellut on ollu tosimukavia =)
   Yks venäläinen esimerkiksi sano ''Heil Putin! Sen lait on perseestä ja sais koko ukon karkottaa Siperiaan''. Arvaa vaa repesinkö ja otin ton heil Putinin omaan sanavarastooni xDD

   Poista
  2. Osaatko venäjää? Itse opiskelin koulussa lyhyen venäjän, ymmärrän kyllä aika paljon mutta se kielioppi! Ei tahdo ehtiä sanoa mitään kun pitää miettiä niitä aspekteja ja liikkumisverbien taivutuksia! Yllättävän vähän "tavalliset" ihmiset esim. Pietarissa englantia osaavat. Monet suomalaiset sinne matkustavat eivät edes kyrillisiä kirjaimia jaksa opetella, tai niitä perus kiitoksia ja päiväätä.

   Poista
  3. Meillä ei ollut mahdollisuus opiskella kuin Ranskaa Saksaa pakollisten lisäksi. En siis valitettavasti osaa. Kansalaisopistossa sitä voisi opiskella, mutta vielä ei aikaa siihen.

   Poista
 3. Ihan hyvä, että oppivat noihin satunnaisiin löhöpäiviinkin. Välillä tulee tilanteita ettei vaan pääse lenkille. Tuttu tunne silti tuo huono omatunto vaikkei siihen olisi syytä. Kuulostaa hyvältä Mentorin ja Tuiskun oltavat kun kuitenkin normaalisti saavat paljon liikuntaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvät oltavat täällä on eläinrakkaassa ympäristössä. Mulla on normipäivinä minimi aamulla iso lenkki, koulun/työpäivän jälkeen iso lenkki ja illalla pienempiä lenkkejä sekä just enne nukkumaanmenoa pissatuslenkki =)

   Aurinkoisina päivinä saatetaaki sit ottaa pari vesipulloa mukaa ja olla koko päivä ulkoilemassa kesäisin =)

   Poista
 4. Viipurin asema on muuten ihan venäläisten suunnittelema! Saarisen suunnittelema tuhottu dodassa ja venäläiset suunnitelleet ja rakentaneet nykyisen ja toisekseen Viipurissa on meri ympärillä, ei järvi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tota mä en tiennykkään... Noh samanlaiselta se silti näytti xD

   Ja mä oon luullu et siin on järvi kun kuitenkin vesitse pääsee Saimaalta Viipuriin ja Viipurin puolellakin lukee vielä Saimaan kanava :-S

   Poista
 5. Minkä takia otat tuollasia 'lasten' tatuointeja? Eikö noi oo vähän ööh.. noloja (vaikka kyll tavallaan sulosia..)? :D En siis millään pahalla kysy. Meinaatko ottaa sit kaikki tatuoinnit tuolla samalla tyylillä? Vai meinaatko jossai vaiheessa vaihtaa tyyliä (esim. old school, mustavalko?). Meinaatko tuon kädenkin tatuoida kokonaan? :)

  Hyvää kesää !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä otan tatuointeja mistä itse pidän ja itseäni varten. En tatuointeja mistä muut pitävät/muita miellyttääkseni. Pieni Merenneito on lapsuudesta asti ollut lähellä sydäntä ja vesi elementti yleensäkin. Mustavalkoista ei tule koskaan. Ei sovi persoonaani ollenkaan. Kaikki tatuointini tulee olemaan mahdollisimman pirteän värisiä. <3

   Meriteemalla tulee käsi täyteen ja rintaan tulee rock tyylinen. :)

   Poista
 6. Jos on esim. sairaana ja ei vaan pysty käyttämään koiria pitkillä lenkeillä niin turha siitä on huonoa omatuntoa potea, jos muuten lenkkeilytykset on säännöllisiä ja pitkiä. Elämässä tulee aina tilanteita ettei pysty jostain syystä käymään niitä tavallisia lenkkejä koiran kanssa, mutta koska koiran elämä kestää noin 10-15 vuotta niin sen elämä ei siihen kaadu jos esim. pahimmilla pakkasilla ollaankin sisällä.

  VastaaPoista
 7. Jos tiesit, niin Viipuri on kuulunut ennen Suomelle. Ehkä siksi hieman kotoisat tunnelmat.

  VastaaPoista
 8. Ootko käyny verikokeessa kun kyynärtaipeessa on noin ruman näköinen jälki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kylläkin kyynärpää ja siinä on arpi. Vedin joskus penskana sellain nurin pyörällä, että luut senkui paistoi haavoissa :_D

   Kyynärtaipeen puolella on Ariel tatuointi ja karpit =)

   Poista
 9. Super makeet ja sexyt noi sun farkkushortsit.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?