Myyntitykki pyörii karusellissä!

Sunnuntai aamu oli kyllä niin tuskallinen. Juttelimme rakkaani kanssa koko yön ja kerkesin torkahtamaan vaivaiseksi tunniksi. Silti olin oudon pirteänä 05:00 aikaan koirien kanssa aamulenkillä ja 06:00 aikoihin vanhempien auto tuli pihaan, jolla menin torille kaikkine tavaroineni. Tuolla torilla on ihan pakko käydä vähintään kerran kesässä myymässä. Mukava tapa viettää sunnuntaita samalla tienaten. Joku kyseli miten tämä tapahtuu, joten kerron sen nyt tässä. Torilla on tietty määrä myyntipaikkoja. Paikalle kannattaa mennä ajoissa jos meinaa myyntipaikankin saada itselleen. Torilla on vain pari pöytäpaikkaa, joten jos et halua tönöttää aamuyöllä torilla, niin varaa itsellesi joku alusta maahan tai pöytä ja rekki jos on vaatteita. Vaatteetkin voi tosin asetella maahan alustan päälle, mutta olen huomannut ettei ne mene siinä niin hyvin kaupaksi kuin rekissä henkarissa roikkuessa. Myyntipaikka maksaa 10e/pv. Asiakkaita käy torilla 06:00-13:00. Tuossa yhden paikkeilla viimestään myyjät pakkaavat kimpsunsa ja lähtevät matkoihinsa.

Itse sain taas äidin kanssa hyvät tuotot kerättyä. Niin vaatteet, sisustustavarat sun muut härpäkkeet menivät hyvin kaupaksi ja kyllähän meillä oli kasassa joku 150e kun jäljelle jääneet tavarat pakkasimme ja lähdimme kotiin. Torilla ollessa tuli myös tietenkin nautittua paikalliset herkut vedyt, joka on lihapiirakka, jonka väliin tulee keitto- tai savukinkku, kananmuna sekä mausteita (kurkkusalaatti, valkosipulimajoneesi, sinappi, ketsuppi, sipulia). Kaikkia mausteita ei tietenkään tarvitse ottaa, mutta itse syön kaikilla mausteilla. Lisäksi minu vetyni on hiukan erilainen. Jauhelihan tilalla on soijarouhe ja savukinkun tilalla on savujuusto. Ennen kun söin lihaa tuli vetyni aina savukinkulla, joka on se ainoa oikea kinkku. Ei siis kannata valita väliin ällöä keittokinkkua jos joku joskus vedyn ostaa.

Päivällä tuli pari tuntia lepäiltyä ja rentouduttua. Pian kuitenkin tuollaiset puuhat jäivät kun ystäväni Ida soitti ja pyysi minut mukaansa Lappeenrannan Hiekkalinnan avajaisiin ja luokseen lettuja paistamaan. Siinä se loppupäivä menikin hiekkataidetta ihaillessa, lettuilla herkutellessa ja pakkohan se oli hiekkalinnan karusellikin testattava.Kommentit

 1. Kuinka usein näätte miehesi kanssa, kun eikö hän asu eri paikkakunnalla kuin sinä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liian harvoin kun tekisi mieli olla toisen luona 24/7 :D

   Poista
 2. Hinnoitellaanko tuotteet valmiiksi vai keksitäänkö paikan päällä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut hinnoittelevat hyvin harvoin, mutta pääasiassa keksitään paiknapäällä =)

   Poista
  2. Niin varmasti järkevää :) entä miten tämä maksaminen,kiertääkö joku hakemassa sen myyntipaikan maksun vai onko itse etsittävä tämä henkilö jolle maksetaan? Vain käteinen? :)

   Poista
  3. Torivalvoja kiertää hakemassa paikkamaksun 6e ja käteinen.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?