Juhannus 2014!

Sinne vierähti se keskikesän juhla, jonka alunperin piti olla täysin tipaton, mutta mitä sitten tapahtuikaan. Aatto alkoi pitkien yöunien jälkeen koirien parissa. Koirapuisto odotti ja koirat tiesivät jo minne pääsevät kun auto tuli pihaan ja takapenkin ovi aukesi. Mun koirat on ihan hulluna koirapuistoon kun saa riehkata ihan täysillä. Ollaankin aina siihen asti siellä leikkimässä, ettei koirat meinaa jaksaa enää kävelläkkään. Tällä kertaa siihen meni kolmisen tuntia. Koirapuistossa on myös hyvä treenata käskyjä ja niin teimme tälläkin kertaa.

Koirapuiston jälkeen löhöilin sohvalla katsoen telkkaria ja himoitsin kohta saatavia herkkuja. Menimme koko perheen voimin grillaamaan ja pelaamaan mölkkyä. Menusta löytyi broileria, porsasta, nakkeja, grillisalaatteja, uusia perunoita, herkkusieniä sekä tietenkin äidin leipoma ihana mansikkakakku, jota ahmaisin jättipalan. Lisäksi testasimme tämän kesän hittituotetta, eli pizzaa grillissä. Pakko sanoa maun olevan paljon parempi kuin uunissa tehty pizza. Pohja oli todella rapeaa ja täyte ihanan mehevää. Jäätelön tekoo jäi taas testaamatta, mutta kyllä vielä kerkeää.

Grillailun jälkeen oli vuorossa Tivoli Seiterä. Sinnekkin menimme koko perheen voimin pyörimään laitteissa ja tietenkin uhkapelailemaan suurien voittojen toivossa. Toiveisiin ne suuret voitot jäivätkin, sillä voitoksi tuli vain Toblerone ja pehmoauto koirille leikkikaluksi. Kelloa vilkaistuamme huomasimme olevan aika siirtyä katsomaan kokkoa Myllysaareen joka vuotisen perinteen mukaan ja voi luoja miten paljon tuttuja siellä näkyi. Näin lähes kaikki ystäväni ja yhden ystävän näkeminen pilasi tipattomuuteni. Ihana Minna tunkaisi lonkeron käteeni ja se oli menoa. Kokon jälkeen käännähdin kotona koirien luona ja noudin synttärilahjaksi saamani skumppapullon laukkuun ja suunnistin itseni takaisin Tivoli Seiterään, jossa iso määrä ystäviäni oli. Pyörimme monet laitteet useaan kertaan läpi ja minä selvisin muutes sellaisesta vekkulitalosta 16cm kiilakoroilla ilma kaatumista tai nilkan murtumista. Olenkin true diva, kuten Minna sanoi. Heilukoot lattiat, olkoot juoksumattoja, pyörikööt tunneli, liikkukoot portaat, mutta minähän kävelen kiiloillani jos sellaiset olen jalkaani laittanut. Tivolin jälkeen ilta jatkui rommin, pinacoladan ja skumpan parissa Minnan kämpillä. Musiikkia, juttelua, ruuan laittoa ja amerikkalaisen jalkapallon pelaamista. Ja kyllä luit oikein. Pelasimme tuota jossain pellolla joka oli täynnä metrin mittaista heinää. Minun joukkueeni hävisi 5-3, mutta minä tein meidän joukkueen kaikki maalit, joista yksi oli touchdown. Olin myös kaikista nopein juoksija, josta saan täysin kiittää rakkaita pikku haukkujani, joiden kanssa pitää päivittäinlenkkeillä ja juosta. Yksi illan oudoimmista asioista oli se, että vaikka drinkkejä kumosin melkolailla pullollisen skumppaa mukaan lukien en ollut ollenkaan humalassa. Kotiin kun pääsin olin täysin selvinpäin ja lähdin koirien kanssa kävelemään rannalle kun ei vielä nukuttanutkaan. Loppujen lopuksi sain unen päästä kiinni vasta joskus aamulla kahdeksan aikoihin. Ja kun kuulet tuolla alhaalla olevasta videosta kiljumista, niin kyllä, se on minä ja ystäväni Ida ja Mimmi.
Kommentit

 1. Tämmösestä sinua ehkä kymmenisen vuotta vanhemmasta alkoholista itselleen ongelman hankkineesta naisihmisestä jotkut kommenttisi (jatkuva "tipattoman" suunnittelu, aiemmat black-outit, se oli menoa sitten siideripullollisen jälkeen) ovat vähän huolestuttvia, tulee niin omat jutut mieleen. Olethan varovainen, toisille ihmisille tulee alkoholista ongelma helpommin kuin toisille, voi olla perinnöllistä tai vaikka mitä mutta kannattaa tosiaan vältellä tossa mielessä hurjaa nuoruutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah ;D
   Elä pelkää kyllä mä osaan juoda myös ihan vain sen yhden :D

   Poista
 2. sulle vois sopii tosi hyvin joku hieno peruukki (:

  VastaaPoista
 3. Onko sulla ollut pitkää tukkaa? Minusta sulle sopii tumma ja tosi lyhyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan mulla ollu josjonkinlaista lisäkettä päässä. Tummaa ja tosi lyhyttä minulla ei olla nähty eikä tulla näkemään. Hiukset ovat minulle kun kruunu ja olo olisi alaton jos leikkaisin tämän ihanuuden pois.

   Poista
 4. Onko siulla jo koirien pissittäjä hommattu viikonlopuksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tietenkään ole. Koirat jää yksin kotiin ilman ruokaa ja juomaa koko viikonlopuksi.

   No tietenkin on... Se hommataan ennen kuin edes matkaa aletaan suunnittelemaan ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?