Helsinki Pride - Esimakua asustani!

Täällä ollaan kaveriporukassa jo ihan innoissaan viikonlopusta. Tavarat pakattu ja muutenkin lähtövalmiina. Tuossa sovitin juuri Helsinki Pride kulkue- ja puistojuhla-asuani, jolloin päätin poikkeuksellisesti paljastaa tulevan lookkini. Muuten on kuvassa oleva tyyli, mutta shortsit saattaa vaihtua mustiin ja hiukset värjään perjantaina räikeän punaisiksi. Pointti asussani on vyötäröstä alaspäin näyttää feminiiniseltä ja vyötäröstä ylöspäin poikamaiselta. Sen vuoksi muun muassa meikkiä ei paljon lookissani ole. Meikkivoidetta, puuteria ja hiukan ripsaria silmiä piristämään. Asu on bisters.fi:n tuotteista koottu, paitsi kengät löysin DinSkosta. Muistakaa, että tällä hetkellä te lukijani saatte tilauksenne täysin ilman postikuluja. Kannattaa käydä siis katsomassa edullinen valikoima läpi. Bistersin verkkokauppaan pääset klikkaamalla tästä!

Ensimmäistä kertaa en muutes ole sinkkuna kyseisessä tapahtumassa, vaan kuljen kulkueen poikaystäväni kanssa. Ja nyt tuo mielenosoitus kulkue varsinkin tulee ajankohtaisesti kun tasa-arvoinen avioliittolaki aloite hylättiin. Suomi siis pysyy edelleen jälkeen jääneenä epätasa-arvoisena maana.

Ja muistakaas tänäkin vuonna tulla moikkaamaan minua!


Kommentit

 1. Mistä nuo kengät? :-)

  VastaaPoista
 2. Ei aloitetta tasa-arvoisesta avioliittolaista ole hylätty, lakivaliokunta vain antaa asiasta kielteisen mietinnön. Syksyllä eduskunta äänestää aloitteesta ja pitää toivoa, että kansanedustajat eivät äänestä lakivaliokunnan mietinnön mukaan. Vähän aikaa sitten ainakin enemmistö kansanedustajista oli tasa-arvoisen avioliittolain puolella, eli toivoa on! Onneksi Alexander Stubb on myös kannattaja ja vielä hyvin näkyvä sellainen (oli pari vuotta sitten Helsinki Priden suojelija), niin ehkä kokoomuksen konservatiivinen siipikin voisi äänestää aloitteen puolesta... Soinihan kieltää persuedustajia äänestämästä myöntävästi koska ei itse pidä aloitteesta, niin mielestäni Stubb voisi kieltää kokoomusedustajia äänestämästä kieltävästi koska hän on tasa-arvon kannalla. Hyvä Stubb!

  VastaaPoista
 3. aivan älyttömän upee asu! noi sukat vaan on karseett

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukat tuovat juuri sen provosoivan prostituoidun vivahteen asuun!

   Poista
  2. eikö pidemmät, reiteen saakka ylettyvät stay-upit näyttäs paremmalta? (esim lindexin moiset on hyviä) ja jos pokkaa on nii vielä lyhyemmät ja tiukemmat shortsit!

   Poista
  3. Minä pidän noista ja sehän on tärkeintä ja shortseja jos vielä lyhentää niin privaatit paikat valahtaa lahkeesta ulos xDDD

   Poista
  4. No se on tärkeintä että itse pidät :) Erinomaista Prideilyä! GoGay!

   Poista
 4. Kyllä kelpaa Petrin lähtä ;) mukavaa päivää! T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä... Hyvät ystävät ja seksikkäät vaatteet.. Mikä sen parempaa ;)

   Poista
 5. Paljon oli kengillä hintaa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?