Eläimellistä menoa jäätelön kera ♥

Viikonloppu on lähtenyt käyntiin eläimellisissä merkeissä niin koirien kuin hevosienkin kanssa. Olen pitänyt perusteellisiä useamman tunnin käsky/temppu oppitunteja koirille. Mentorille enemmän temppuja ja Tuiskulle käskyjä. Nyt Tuisku on oppinut kunnolla vanhojen käskyjen lisäksi paikka käskyn. Mentorin olen temppuilun lisäksi totuttanut autoon. Ennen Mentor pelkäsi autossa oloa, mutta nyt hyppää ihan itse autonkyytiin. Tai sitten tietää jo, että kun autoon menee pääsee joko saareen tai koirapuistoon. Ei noi mun murut mitään tyhmiä ole.

Hevosten parissa tuli oltua hiukan erillaisemmalla tavalla. Kävin nimittäin elämäni ensimmäistä kertaa ravikisoissa Lappeenrannan Raviradalla Veeruska-raveissa. Pitihän sitä hevosiakin veikata. Omat veikkaukseni perustui siihen miltä hevosten ravaus tyylit näyttivät ja melko hyvin veikkasinkin hevoset. Arvasin voittaja hevosen oikein kahdella kierroksella ja muuten veikkaamani hevoset olivat 2-4 sijoilla lukunottamatta yhtä lähtöä, jossa hevoseni oli voitolla, mutta päätti ruveta laukkamaan ja se hylättiin. Lisäksi tuolla raveissa oli Matti Nykänen vetämässä mäkihyppysimulaattoria sekä karaokea. Ne tosin minua ei kiinnostanut pätkääkään ja jätinkin ne väliin.

Ravien jälkeen minulle tuli ihan mieletön karkkihimo. En ole syönyt karkkia useampaan viikkoon ja himo napsahti yks kaks päälle. Olikin pakko soittaa välittömästi kyyti ABC:lle. Kello nimittäin oli jo lähellä puoltayötä. ABC:n reissu sitten hiukan pitkittyi ja löysin itseni selvin päin limulinjalla baarista ja kännikuskin seuralaisena. Pakko sanoa, että ei kiitos ikinä enää. Giggling Marlinissa olen monesti selvinpäin bailannut, mutta nyt paikat oli omaan tyyliini niin erillaisia, että olo oli kuin lampaalla susilaumassa suoraansanottuna.

Vauhdikkaamman perjantain jäljiltä kuluva lauantai on kulunut melkolailla kotipäivänä. Paljon lenkkeilyä järvi- ja metsämaisemassa, siivousta ja valistautumista huomiselle torikirppispäivälle. Huomenna siis olen myymässä tavaraa Lappeenrannan Torikirppiksellä. Myytävänä minulla löytyy mm: paljon vaatteita, dvd:tä, Ps2 Singstar- pelejä sekä paljon sisustustavaraa kuten esimerkiksi seinäkelloja, tuikkukippoja, kotimaista taidelasia, Arabian koristetavaraa, Iittalan Teema- astiastosarjaa ja paljon muuta. Kannattaa siis tulla katsomaan mitä torilla on tarjolla. Kirppistavarat kun oli valmiina oli rentoutumisen aika. Kävimme vanhempien kanssa Taipalsaarella jäätelöllä. Käymme siellä sen takia, että siellä on parhaimmat jäätelöpallot mitä Lappeenrannasta löytyy. Suuret pallot, iso valikoima ja edullinen hinta. Lisäksi kävimme ruokkimassa lintuja asuinalueeni läheisellä rannalla. Näimme myös todella suloisen tapauksen. Kaksi vauvaoravaa leikkivät nurmella. Vauhtia riitti ja ai että sille suloisuudelle sai nauraa kunnolla. Hassua oli myös kun ne välillä nousivat pystyyn, tuijottivat meitä ja sitten taas jatkoivat leikkejään.


Kommentit

 1. Keitä alimassa kuvassa on sinun kanssa`?

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana kuva susta ja äidistä, vai kuka tuo nuori nainen on?

  VastaaPoista
 3. Koska kerrot, mitä uudelle/nykyiselle poikaystävällesi kuuluu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sen verran viisastunut etten kaikkia henkilökohtaisia asioita huuda koko maailmalle. Sen verran voin sano, että sudhe näyttää menevän siihen suuntaan, että kohta korukauppa kutsuu ;)

   Poista
 4. Hei Petri! Komea Petri,komeasta isästä ja kauniista äidistä :) aurinkoisia päiviä! T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
 5. Hauska kuulla, että parisuhteesi voi hyvin. Kai kuitenkin kerrot jotakin jos/kun kihlat on ostettu. Vaikka eihän nykylainsäädännön mukaan kihlauksella ole mitään juridista merkitystä. Jos joskus rekisteröit parisuhteesi, niin muistakaa tehdä avioehto - etukäteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä sellaset elämäntilanne muutokset päivitän, mutta suhde-elämää en rupea selostamaan julkisesti :D

   Poista
 6. Sulla on nuorekkaat vanhemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Mun suvussa ei ole ensimmäistäkään hiukset pois ja jakkupuku/tuulipuku päälle ihmistä ;D

   Poista
 7. Voisitko kertoa tarkemmin miten tuo tori toimii ja myynti tapahtuu?
  Kiitos jo etukäteen

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?