Drinkki tyrmäystipoilla, kiitos!

Miksi aina mulle pitää sattua ja tapahtua? Eilen menimme keän ensimmäisiin vaahtobileisiin Giggling Marliniin ystävieni Katjan, Tiian ja Tuomon kanssa. Meillä oli ihan mielettömän kivaa. Tanssimme vaahdossa, lauloimme karaokea ja voitin pari kilpailuakin. Puolen yön aikoihin olimme tupakalla ja tupakan jälkeen pimeni. En suosittele jättämään juomia vahtimatta. Itse nimittäin jouduin tyrmäystippojen uhriksi, jättämällä juomani tupakan ajaksi siihen telineeseen tupakkakopin eteen. En ole muutes ainoa tyrmäystippojen uhri. Viikko sitten kaksi kaveriani Diana ja Anastasia olivat saaneet tyrmäystippoja drinkkeihinsä. Ihana ilta ystävien kanssa meni päin persettä jonkun sairaan kusipään takia suoraan sanottuna. Mutta jos positiivisia ollaan, niin lompakko ei paljon ehtinyt keventyä. Kerkesin ostamaan vain muutaman juoman ennen blackouttia. Toivottavasti tuo tyyppi saadaan kiinni valvontakameroiden avulla.

Kommentit

 1. Tosi ikävä juttu! Olitko kovinkin huonovointinen ja miten oikeen pääsit kotiin? Yhden tuttavani juomaa oli myös joskus terästetty, että valitettavasti tollasta kyllä sattuu jos ei ole varovainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yhtäkkii kuulemma pysyny enää pystyssä. Kotiin mut talutettiin. En kyllä enää meinaa vessaan tai tupakalle mennä ennen kuin oon juoman juonu loppuun.

   Poista
 2. Ei koskaan kannata jättää juomaa vartioimatta. Tuliko huono olo? Mitens aamulla olo? Toiv. Valvontakameroista apua! T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yöstä ei mitään muistikuvaa ja aamulla herätessä päänsärkyä, huimausta, uneliaisuutta, silmät tulipunaset ja jalat ei meinannu kantaa.

   Poista
 3. Tosi yleistä on täällä Tampereellakin varsinkin kaikissa isommissa paikoissa, ei kuitenkaan kai kylän ainoossa gaypaikassa. En haluaisi yleistää mutta aika paljon riippuu itä tai etelänaapurista peräisin olevien kanssajuhlijoiden määrään... Onneksi sulla oli kavereita mukana pitämässä huolta. Valvontakameroista tuskin apua, miks rafloja kiinnostais tommoset jos ei mitään suurempaa rikosta tapahtunut. Ja vaikee se on asiakkaankin todistaa ettei väsähtänyt vaan pelkästä etyylialkoholista...

  VastaaPoista
 4. Miulla käyny kaks kertaa sama,ihan v*tun perseestä! Sumenee kertaheitolla :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on.... Muistaa kirkkaasti tekevänsä jotain ja yks kaks herääki omasta sängystä.....

   Poista
 5. Itsellä myös kokemusta tyrmäystipoista.. :l Hauska ilta päättyi siihen, että olin saanut hillittömän itkukohtauksen ja ollut muutenkin sekava.. Onneksi oli hyviä kavereita mukana, jotka taluttivat kotiin. Jälkeen päin hävetti et mitä sitä on tullut tehtyä kun filmi aivan poikki. :D Mut kamalaa se on, saa olla varovainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin menny yks kaks ihan vintti seis. Horjunu, kaatuillu, sammuilla ja heränny, omat jalat ei kantanu ja sellai <3

   Ei siis mitään kovin kivaa :D

   Poista
 6. Ne, jotka laittaa tyrmäystippoja juomiin häipyvät ravintolasta saman tien, eikä siinä valvontakamerat auta. Poliisia on myös turha vaivata, he eivät lähde etsimään ketään, koska heillä on kädet täynnä muita töitä. Harvoin noita kiinni saadaan, mutta totta kai se on ikävää, että tuollaista pitää käydä. Toivottavasti ei tapahdu enää toiste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minun mielestä asiasta pitää tehdä ilmoitus. Kuitenkin kulkee rikosnimikkeellä törkeä pahoinpitely jos ihminen huumataan.

   Poista
 7. En haluaisi niuhottaa, mutta oletko satavarma että kyse oli tyrmäystipoista etkä vain juonut itseäsi yhtäkkiä liian känniin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä viinapää on sitten huonontunut. 3x 0,33 siideriä, yksi drinkki ja yksi omenashotti ja taju pois xD

   Ainoa kerta kun olen alkoholin takia menettänyt muistin on kun join 5tequilaa ja muut juomat päälle :D

   Poista
 8. Ei yhtää mukava juttu.. Eikä edes juoman vahtiminen aina auta, itse en laske juomiani miten sattuu enkä edes juokse tupakallakaan (en polta) ja kuitenkin sitä aina sillon tällön tulee tyrmätyksi..

  Helsingissä se hyvä puoli, että täällä aina joku tuttu auttamassa, mutta ulkomailla eri juttu.. Siksi siellä pidänkin etitoten huolta lasistani enkä nykyään jätä lasia hetkeksikään näkökentästäni saati yksin; sen opin Hampurissa kun tanssilattialla joku urpo myrkytti juoman kesken tanssini suoraan kädessä olevaan lasiini. Ei mennyt kauaa kun tipuin jaloilta, mutta onni oli onnettomuudessa että kaverit näkivät tiskiltä lyyhistymisen ja juoksivat auttaa.. Se oli vielä noista huumaus kerroista muutenkin hirvein, silmiin kirveli ja vaikka olin jotenkin järjissäni, puhuin kuitenkin sekavia ja näkö oli niin sumentunut että pelkäsin kuolevani.. Yleensä vaa mennyt muisti ja ollut sekava, järkyttävintä tosiaan oli että tuollon ei mennyt muisti eikä se järki, vaan toimintakyky. Tiedä mitä oli laittanut. :/

  Kehotan siis jokaista käyttää vähän järkeä jatkossa, ennen kuin mitää vakavampaa tapahtuu. Rikastutaan muiden virheistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh... Sairasta menoa... Onneksi kaverit mukana clubeilla aina :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?