Ulkonäön korjailua!

Päätin piristää alakuloista fiilistäni tänään lasillisella punkkua ja hoitamalla ulkonäön parempaan kuntoon. Join Tang Capital- ravintolassa mielettömän hyvänmakuista punaviiniä, mutta en harmikseni ollenkaan muista minkä nimistä se oli. Punkkulasin tyhjennettyä lähdin ostamaan tarvikkeet kauneutumista varten. Hiusnaamio Kampaamokauppa Sitruunasta ja Emotionista tarvikkeet kulmien muotoiluun ja värjäämiseen. Pakko sanoa, että kotikäyttöisen kulmavärit ovat ihan surkeita ja vastaisuudessa tulen värjäyttämään kulmat ennemmin kampaajalla, joka maksaa vaivaisn 10e enemmän. Lopputulos on siellä paljon vahvempi ja intensiivisempi sävy. Hiusten kanssa loputulos oli toivottu. Ihana punainen on takaisin ja haalea oranssi on poissa. Kasvo hoidonkin tein värjäysten yhteydessä ja kun olin valmis, niin piristi kyllä mieltä nähdessäni lopputuloksen.

Kommentit

 1. Moi, ajattelin kysyä sinulta kun olet kanssani samanikäinen ja elämäntyylikin samantapainen. Olen muuttamassa syksyllä pienemmälle paikkakunnalle ja ajattelin toteuttaa haaveeni koirasta. Kysymyksiä on tietysti paljon mielessä. Onko sinua kaduttanut koiran otto? Mikä on mielestäsi raskainta koiran hoidossa? Paljonko suurin piirtein rahaa menee koiraan kuukaudessa? Mitä itse pidät koiranomistajan tärkeinä piirteinä? Kiitos jos jaksat vastata!

  VastaaPoista
 2. Semmosta vaan että toi sun käyttämä kulmien väriaine onkin aivan paskaa mut melkein jokapaikassa myydään myös tosta muutaman euron kalliimpaa versiota nimeltään refectocil, niin se on samaa mitä käytetään myös tosi monissa hoitoloissa. Varsinkin jos siihen ostaa viel sen kehitteen nestemäisenä eikä voiteena ni se on tosi tehokasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki on refectociliä, hinta tosin kirpasee mutta sitä ei tarvitse monesti vuodessa ostaa ;) niin hyvää on!!

   Poista
 3. Sokkarilla myydään referocil värejä,oisit ostanu niitä,ne ei ees maksa paljon enempää ja niitä käyttää kosmetologit ja kampaajat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan käyn ihan suosiolla kampaajalla. Siellä kun kulmien laitatuttaminn ei maksa kuin 15e :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?