Kuinka suomalaiset kannattavat joukkuettaan?

Tässä on nyt kevään ajan saanut facebookin etusivulla seurata ihmisten kommentteja Leijona jääkiekkojoukkueesta ja pakko sanoa, että suomalaisten kannustaminen on melkoisen retuperällä. Jos Leijonat häviävät täyttyy facebook seuraavanlaisilla kommenteilla: ''Menkää takasin hiekkalaatikolle kasvamaan.'', ''Kannattaisiko opetella pelaamaan ennen joukkueeseen liittymistä.'', ''Mistä noillekkin palkkaa maksetaa?'' ym... Kun taas voitto tulee täyttyy internet seuraavanlaisista kommenteista: ''Suomi jyrää kaikki alleen'', ''Kultaa tulee tänäkin vuonna, hyvä Suomi'', ''Kyllä meidän pojat osaa pelata loistavasti.'' jne... Mä olen luullut, että joukkuettaan kannatetaan viimeiseen asti hävitään tai voitetaan. En tiedä teistä mutta minusta jos kannustaminen on tuollaista voisi olla kannastamatta ollenkaan. Kukaan pelaajistakaan tuskin kaipaa ihmisiä jotka tuolla tavalla kannustavat. Jos lukijana on joku tälläinen kannustaja, niin kerroppas miksi oikein kannustat tällä tavalla.

Noh sitten mielenkiintoisempaan aiheeseen, eli tehotreenikauteeni, joka on lähtenyt hyvin liikkeelle. Ruokavalio on pysynyt tiukkana ja herkutkin on pysynyt kaupan hyllyillä. Kalorimäärä on pysytellyt noin 1500kcal paikkeilla ja treenimäärä normaalia korkeammalla. Treenaan noin tunnin verran sillä tavalla, että välissä ei ole lähes ollenkaan taukoja. Kun yksi sarja on suoritettu on noin 20sec tauko ja sen jälkeen lähtee seuraava sarja käyntiin. Ruokavalio on koostunut pääasiassa proteiinista sekä hedelmistä ja kasviksista. Tonnikalaa, raejuustoa, broileria, erilaisia salaatteja, omenaa, banaania ja sitrushedelmiä. Koulussa tulee sitten aina ruokaillessa syötyä hieman hiilareitakin. Voi että olin innoissani torstaina kun ruokana oli lapsuusaikojeni lempikouluruokaa. Uuniperunoita ja tonnikalatäytettä. Tuosta parempaa kouluruokaa saa hakemalla hakea, mutta tuloksetta. Ulkonakö tuossa ruuassa ei kovin houkutteleva ole, mutta sen makuelämyksen vuoksi sillä ulkonäöllä ei ole yhtään mitään väliä. Noh treenin tuloksia näkyy jo onneksi. Olen nimittäin kaikki heti tänne ihmisiä. Herkuista ja alkoholista tullut pöhötys on poistunut jo lähes täysin, mutta pientä turvotusta vatsassa on vielä havaittavissa. Tämä tehotreenaaminen jatkuu siihen asti kunnes olen taas samassa kiinteämmässä kunnossa kuin ennen ruokavalion repsahtamista.

Ja muistakakaa hei käydä äänestämässä sitä omaa suosikkipaitaanne, jonka ympärille alan luomaan Helsinki Pride asua. Kaikki paidat ovat bisters.fi-sivustolta ja äänestää voit täällä. Äänestystulokset tässä vaiheessa ovat: Ensimmäisellä vaihtoehdolla on 13 ääntä, toisella 2 ääntä, kolmannella 8 ääntä ja neljännellä 9 ääntä.Kommentit

 1. Tee tohon sivupalkkiin semmonen äänestys/kysely, helpompi ihmisten äänestää :) ja linkki siihen postaukseen vaan alle niin löytää kaikki paikalle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin tehdä sen tällä kertaa perinteisellä kommentti sydeemillä =)

   Poista
 2. Hei tarkistappa hiilarimäärä hedelmistä, ettet vaan luule, ettei niissä sitä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä nyt sen tiesin, että niissä on hiilareita. Ja en mä karppaamaan ole rupeamassa, koska se ei toimi ja on epäterveellistä. Yritän vain vältellä niitä pullamössö hiilareita.

   Poista
 3. Jääkiekossa kannatan aina Ruotsia,tai ihan mitä muuta tahansa kuin leijonia koska kyseessä on mun mielestä idioottimainen laji joka väkivaltaisuuden vuoksi pitäisi kieltää. Siis näin kannatan, niitä otteluita en kyllä todellakaan jaksa katsella!
  Toinen juttu: miks kyselet ihmisten mielipiteitä kun kuitenkin vain sinä ja kaverisi ovat mielestäsi oikeassa? Et julkaise mielipiteitä jotka eivät itseäsi miellytä, mahdatko edes lukea niitä? Luulin että blogin idea on keskustelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätän julkaisematta minun mielestäni asiattomat kommentit. Esim: v*ttuilu kommentit, näsäviisastelut ym...

   Poista
 4. Miten sun ratsastukset on sujunu? Olisi kiva jos tekisit taas joskus ratsastustunnista postauksen, jos siis vielä käyt tunneilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en ole saanut aikatauluun mahtumaan ratsastusta vapun jälkeen. Pakko nyt kesäkuussa raivata kalenteria hiukan ;D

   Poista
 5. Ois kiva joskus kuulla tarkemmin esim tosta sun tunnin treenistäs, että mitä liikkeitä oikein teet niinkun ihan yksityiskohtaisesti !:) näytät upeelta !!

  VastaaPoista
 6. Mä olen kyllä just tollanen vihaan ja rakastan vuoronperään -kannattaja. Musta se on ihan luonnollista kun eläytyy siihen peliin ni jossei se suju ni pitää purkaa pettymystä ja jos sujuu ni sit on kaikki niin ihanaa. :D Kuitenkin sitä on loppujen lopuksi ylpeä meijän maajoukkueesta ja siitä miten ne taistelee. Ne negatiivisuudet vaan on sellasia hetkellisiä purkauksia.

  Asiasta toiseen.. Näytät tosi hotilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta eikö sitä joukkuetta pitäisi kannustaa aina? En ainakaan usko että fanittamisen muuttaminen haukkumiseksi auttaa paljoa. Varma en ole sillä en ole koskaan elämässäni seurannut jääkiekkoa (tai mitään muuta urheilua) mutta näin ainakin uskoisin :D

   Ja kiitos kehuista <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?