Eurovision - My Hall Of Fame!

Tälläistä postausta minulta siis pyydettiin että kertoisin mitkä ovat minun kautta aikojen suosikkibiisit. Listaan seuraavaksi kymmenen suosikkiani, mutta nämä eivät ole paremmuusjärjestyksessä. En vain osaa listata seuraavia kappaleita ''tämä on paras, sitten tämä ja tuo'' Nämä kaikki kun sattuvat olemaan niin mahtavia. Tulette listan kanssa huomaamaan ettei minulle viisuissa riitä pelkkä paikallaan seisominen mikin edessä. Hyvä biisi ei ole kuin hyvä biisi jos show ei ole kunnossa. Pari shokkiakin listalta löytyy teille lukijoilleni.

Aloitetaan kaikkien aikojen viihdyttävimmällä biisillä joka ei jätä ketään kylmäksi tai saa naamaa kääntymään nurinpäin. Kyseessä on Ukraina upea, valloittava ja ''seksikäs'' Verka Serdjutska kappaleella Dancing Lasha Tumbai. Olen 100% varma, että jokainen joka katsoo Eurovision kisoja muistaa tämän todellakin sädehtivän esiintyjän.


Seuraavana hiukan menevämpää musiikkia joka tulee taas Ukrainasta. Tina Karol Show Me Your Love. Tämä oli vuonna 2006 suosikkikappaleeni ja moni ehtikin hemostua minuun kun huudatin tuota lähes aina. Kappale oli jopa soittoäänenäni.


Seuraavana tulee kappale jota kaikki vihasivat vuonna 2006 lukuunottamatta minua joka rakasti tätä biisiä ja olin todella pettynyt kun tämä ei selviytynyt finaaliin. Kyseessä on kukas muukaan kuin Silvia Night Congratulations.


Emme edelleenkään pääse pois vuodelta 2006. Siltä vuodelta löytyy vielä Carola Häggkvist Invicible. Ihana kappale joka sytyttää edelleenkin ja jää päähän pyörimään useiksi tunneiksi ellei päiviksikin jopa.


Vihdoin lähdemme pois 2006 vuodesta vuoteen 2009, mutta palaamme Ukrainan pariin. Kuka voisikaan unohtaa sen vuoden seksipommia Svetlana Lobodaa ja hänen kappalettaan Be My Valentine. Saa tälläisen homppelipojankin sukat pyörimään jalassa alta aikayksikön näin monen vuodenkin jälkeen.


Seuraava kappale on todennäköisesti rauhallisin listassani. Vuoden 2010 aliarvostetuin biisi joka olisi ansainnut mennen tullen jatkopaikan finaaliin Slovakian Krista Horehronie. Itselleni tulee hiukan Indica mieleen tästä.


Seuraavana top10 listan ainoa miespuolinen laulaja. En yksinkertaisesti vain pidä miehistä laulajina, mutta poikkeuksiakin löyty. Tämä on oikea namupoika Eric Saade ja kappale on Popular, joka sijoittui kolmanneksi vuonna 2011.


Seuraavaksi siirrytään vuodelle 2012. Tältä vuodelta listalleni pääsee kaksi ihanaa tanssittavaa biisiä joilla on upeat ja kauniit esittäjät. Nämä kaksi naista ovat Kyproksen Ivi Adamou La LA Love sekä Kreikan Eleftheria Eleftherious Aphrodisiac.Vielä on tilaa yhdelle kappaleelle ja tämän paikan aion antaa yhdelle tämän vuoden esiintyjälle. Mikä olisikaan parempi tapa kuin aloittaa Ukrainalla ja lopettaa Ukrainaan. Kyllä tuo Ukraina taitaa suosikkimaani olla Eurovision laulukilpailussa. Paikan saa siis Marija Yaremchuk ja kappalehan oli Tick-Tock, joka nähdään seuraavan kerran lauantain finaalissa. Ukraina tulee tänä vuonna loistamaan sekä korjaamaan potin.


Kommentit

 1. Oikeastiko kaikkien aikojen parhaat. Kaikki listatut biisit vuosilta 2006-2014 . Euroviisuja on järjestetty 50-luvulta asti ;)

  No tänään jännitetään Suomen puolesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan ennen 2006 ollut hyviä biisejä, mutta tässä minun top10 =)

   Poista
  2. Komppaan edellistä, kannattais varmaan paneutua enemmän muihinkin kuin vaan viimeisimpiin viisuihin ennen ku alkaa parhaita biisejä listaamaan...

   Poista
  3. Tuosta vanhemmat biisit eivät yltäneet minun top10- kärkeen. Paras biisi ennen vuotta 2006 oli Helena Paparizou, mutta hänkään ei tuohon top 10- listalle päässyt.Ja alle 2000-luvun musiikki.... Noh ei ole ihan mun juttu :D

   Poista
 2. Petri kyllä selkeästi mainitsee, että tämä on hänen suosikkilistansa.. Ei pitäis kenelläkään olla nokkaan koputtamista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja Petri on sen verran nuori, että aikaisempia biisejä on varmaan aika mahdotonta vertailla niihin, mitä on nyt vanhempana nähnyt ja kuullut :D

   Poista
  2. Ja mun korvaan nuo vanhta biisit etenkin alle 90-luvun biisit kuulostaa korvaani järkyttävälle xDD

   90-luvulla on joitain ihan ok biisejä ainakin Ruotsilla =)

   Poista
 3. Mitä pidät: Romania palkan girls, belgium 1 life, romania tornero, kreikka this is our night, albania it's all about you, armenia apricot stone, moldova run away,poland jestem, romania zaleilah? Kiva jos jaksat vastata pitkään listaan :-) oon myös viisufani ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Balkan Grils, Zaleilah ja Apricot Stone ovat upeita. Noiden kolmen kanssa oli kauhea vääntö top10 listalle vai ei ;D

   Run Away, 1 Life ja Jestem ovat sellaisia hyviä ''täyte'' biisejä. Eli ei mitään upeita, mutta ei myöskään huonoja.

   This Is Our Night ja It's All About You ei iske muhun.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?