Euroviisut sekoittaa mun pään!

Nyt on kyllä viisuviikko saanut mun pään lopullisesti sekaisin. Näin eilen ihan mieletöntä unta ja tuossa unessa olin Suomen Eurovision edustaja. Kappaleeni unessa muistutti hieman Silvia Nightin Congratulations kappaletta. Vaatteissani näkyi enemmän paljasta pintaa kuin tänä vuonna Portugalin Suzylla ja gliteriä sekä spyrotekniikkaa ei oltu kyllä säästelty laisinkaan. Onkohan tämä nyt merkki että minun pitää osalliustua seuraavaan UMK- kisaan?

Kyllä siinä nauratti makeasti herätessään. Ensimmäisiä ajatuksia oli ''onneksi viisuviikko on kohta ohi nin aivotkin pääsee lepäämään''. Viisuviikko on ollut minulle yksi tärkeimpiä viikkoja vuodessa vuodesta 2005 lähtien. Kaikki ystävät kokoon, veikailuja voittajasta, saa arvostella asuja ja esityksiä ja nyt vanhemmalla iällä skumppaa ja sen kaverina erilaisia herkkuja. Lisäksi saa pukeutua viisuteemaisesti fiinalibileisiin. Se tosin on tullut nyt lähivuosina. Ja uusi perinne jatkuu myös tänä vuonna. Asuani  kuitenkin joudutte odottamaan huomiseen saakka täällä blogin puolella, mutta tulen todella räväkän asukuvani jo tänä iltana päivittämään facebook- sivustollani jonne pääset klikkaamalla tästä. Sekä tietysti myös Twitteriin, joten jos et ole vielä seuraajanani niin sinne pääset liittymään tästä. Noille sivustoille minua seuraamaan ryhtyneet saavat ensimmäisenä tiedot uusista postauksista sekä pääsevät lukemaan hiukan enemmän elämästäni. Ihan kaikkea kun blogiin en laita. Kannattaa siis ehdottomasti käydä liittymässä vaikka molempiin. Nyt toivotan hyvät viisuillat kaikille Princess is out of the building!

Niin joo ja Ukrainan äänestysnumero on sitten 0700 717 01


Kommentit

 1. Onko sulla soinu päässä viisubiisit? Mulla on soinu yötä päivää vaihtelevasti ja meinaan tulla hullux :-X mitä tykkäsit viimevuoden voittajan laulusta? (tanska siis)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähä ne soi koko ajan päässä xDDD
   Tanska oli ihan ok. En kuitenkaan voittoa olisi Tanskalle antanut :/

   Poista
 2. Vai että spyrotekniikkaa :DD

  VastaaPoista
 3. Ukrainan biisi on kyllä ihan perus-disco-mättöä. Valitettavasti.

  VastaaPoista
 4. Veikkaanpa että Itävalta voittaa. Suomi ei ole edes 10 parhaan joukossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itävalta voitti ja Suomi oli 11, eli ei 10 parhaan joukossa. Hyvä veikkaus sulla oli :D

   Poista
 5. Suosittelisin panostamaan tulevaisuudessa oikeinkirjoitukseen. Tykkään sun blogista tosi paljon ja on hauska lukea sun kuulumisista mutta tuntuu välillä ettet tarkista tekstiäs ollenkaan kirjotusvirheiden varalta jne. En nyt tarkoita, että pitäis olla kaikki lausemuodot ihan piirulleen viilattuja ja tekstin olla laudaturin tasoa, mutta varsinkin kirjotusvirheitä suollat tosi paljon ja se tekee tekstistä tosi ärsyttävää luettavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä mulla on niin kiire etten kerkeä tarkistamaan tekstejä. Pyrin ne kuitenkin jälkikäteen tarkistamaan heti kun on vähänkin luppoaikaa. Koirat, työt, opinnot ym.. vievät älyttömästi aikaa. Pyrin parantamaan vastaisuudessa oikeinkirjoitusta.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?