Europarlamenttivaaliehdokkaani on löytynyt?

Jokos siellä äänestysikäisillä lukijoilla on omat ehdokkaat löytynyt? Itse löysin jo hyvän aikaa sitten oman ehdokkaani ja minulla kun ei mitään vaalisalaisuuksia ole, niin ajattelin sen julkisesti kaikille kertoa. Minun ehdokkaani on Li Andersson #134. Hän on juuri niiden asioiden puolella mitä minä pidän tärkeänä. Ehdokkaani kuuluu myös luonnollisesti Vasemmistoliittoon, jota minä kannatan. Käy tutustumassa Li Anderssoniin paremmin seuraavassa osoitteessa liandersson.fi ja anna sinäkin äänesi Li:lle, joka on viisain valinta!

Sitten siirrytään omaan uravalintaani. Maanantaina alkoi tuo työsäoppimisjaksoni lastentarhassa ja odotin sitä kauhulla. Jakelu- ja Palvelukeittiöt eivät nimittäin ole lainkaan minun juttuni. Ruoka kun tulee valmiina keskuskeittiöstä ja se vain jaetaan ruokailijoille. Onhan tuolla tarhassa tosin aamu- ja iltapalan valmistusta, mutta niissä ei nyt paljoa tarvitse tehdä. Olen alusta asti ajatellut etten kestä hengissä ensimmäistä viikkoakaan. Ensinmäisen päivän jälkeen olin kuitenkin todella yllättynyt positiivisesti. Tuo työ ei olekkaan ihan niin kauheaa kun päässäni olin ajatellut, mutta en minä kyllä tälle aio työllistyä. Ei siis minun juttuni. Tämä on vähän kuin olisi töissä lomalla töistä. Ei ole kovaa kiirettä ja jokainen päivä on samanlainen. Ainoastaan ruuat vaihtuvat. Itse kun olen ihminen joka rakastaa työssä kovaa kiirettä ja sitä ettei koskaan tiedä mitä päivä tullessaan tuo. Lisäksi huonoin puoli on aamuherätykset.

Herätyskelloni pärähtää käyntiin 05:30 ja koirat lähtevät aamutarpeilleen. Lenkin jälkeen aamuruokinta ja sitten jo hyppään pinkin pyöräni satulaan ja poljen töihin jotka alkavat 07:00. Onko kukaan muu muutes ärsyyntynyt sateisiin? Itse rakastan sadetta paitsi koirien kannalta. Esimerkiksi juuri käytin koirat juoksentelemassa nurmella ja voi luoja kun molemmat koirat muuttuivat täysin ruskeiksi. Oma ihana vaaleanpunainen jumpsuitkin siinä samalla sai vähän väritystä, joka johtuu siitä että juoksen ja leikin aina koirien kanssa. Lisäksi valkoiset kaakelitkin vessassa saivat väriä kun koirat päättivät yhdissätuumin ravistella turkkinsa ennen pesua. Täällä siis on tänään ollut astetta kuraisempi ilta.


Kommentit

 1. Suomenkielisenä en kyllä äänestäisi hurria. Herrakansana itseään pitävillä suomenruotsalaisilla on ihan liikaa valtaa tässä maassa. Jos tuollaiset Anderssonit lähetetään Eu-parlamenttiin niin keskittyvät siellä vain pakkoruotsin säilyttämiseen Suomessa. Ja vasurithan tietysti haluavat avata unionin rajat kaikille elintasopakolaisille. Jag säger nej till svenskatalande blomsterhattanter! Fick tillräkligt svenska i skolan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minua ei kiinnosta onko ehdokkaani suomenruotsalainen ruotsinsuomalainen tai vaikkapa saamelainen. Äänestän ehdokasta jonka periaatteet menevät samoihin kanssani. Kuten tässä Li Anderssonin kohdalla erityisesti tasa-arvo, ihmisoikeuden, luonnonsuojelu ja työttömyyden vähentäminen.

   Poista
  2. Eihän sillä oo mitään väliä äänestääkö suomenruotsalaista vai ei, jos tämä ei ole RKP:ssa. Eivät kaikki suomenruotsalaiset halua muiden opiskelevan pakkoruotsia.

   Poista
  3. Luulen, että Litä kiinnostaa vähän enemmän jotkut ihan muut asiat, kuin ruotsin kielen opetus :D

   Poista
  4. Hyvä Petri!!! sulla on aina asenne kohdallaan! jatka samaan malliin :)

   Poista
 2. Jos voisin äänestää, äänestäisin vihreitä ja jotain punavihreetä ehdokasta. Ootko muuten nähny persujen tv-mainosta? Ainakin mun mielestä se oli jotenkin hilpee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Persut nyt on niin pelleporukkaa että varmasti on naurettava mainos. Ihan sairasta mielelltään nuo persut. Valkoinen Suomi, homous sairaudeksi ja sillain ;D

   Mä muutes kuulen aina ton Timo Soini: Perus Pomo- kirjan mainoksen Timo Soini: Perus Homo xD

   Poista
  2. Hassuu kans että ne kuitenki haluu parlamenttiin, yrittääkö ne kaataa EU:n sisältäpäin :D

   Poista
 3. On totta, että perussuomalaisissa on mukana mielipiteiltään aika -- hmm--- persoonallisiakin ihmisiä, mutta niin on vanhoissakin puolueissa, joissa yksittäisen ihmisen ääni ei ollenkaan pääse esiin tiukan kurin ja vanhojen puoluerakenteiden vuoksi joten ei kannata yleistää. Perussuomalaiset eivät ole mitenkään homovastaisia, perinteistä avioliittoa puolustavia on (onneksi) paljon muissakin puolueissa mutta heidän äänensä vaiennetaan niissä. Mainonnan " hilpeys" on tietenkin mainostoimistoille maksettavasta rahasta kiinni, Kokoomuksella sitä riittää ja niin onkin joka kadunkulma täytetty Stubbin hampailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh itse puheenjohtaja jo on sellainen ''persoonallinen ihminen'' ;D

   Poista
 4. Hyvää iltaa vaan sinulle Petri, hienoa että olet aloittanut perussuomalaisten mustamaalamisen täällä sinun blogissasi. Kehottaisin sinua tutustumaan hieman tarkemmin perussuomalaisiin ennen kuin mustamaalaat meitä. Minä perussuomalaisena en todellakaan ole homovastainen, koska suvussa sattuu olemaan homoja ja minusta se on täysin normaali asia. Olisin myös valmis hyväksymään homoliitot, vaikka kyseinen puolue sitä jyrkästi vastustaa. Haluan vain, että suomalaisten asiat hoidetaan ennen kuin tänne otetaan lisää ulkomaalaisia. Asiat tässä maassa ovat aivan retuperällä tällä hetkellä, eikä kukaan tunnu välittävän tavallisen suomalaisen, veroja maksavan asemasta. Ja sinä sanot meitä pelleiksi? Mikä vasemmistolaisista tekee fiksumpia? Onko sinusta nykyinen tilanne oikeudenmukainen?

  Mutta kuten sanoin (ja tarkoitan tätä hyvällä, toivon että julkaiset tämän viestin), perussuomalaisten mustamaalaminen on tyhmää ja jos tämä on mielestäsi suvaitsevaisuuden edistämistä, niin hyvin outo tapa sinulla. Totta kai perussuomalaisissa, kuten kaikissa puolueissa (uskallan väittää) on ja on ollut näitä kohukansanedustajia (kuten Hakkarainen), mutta sen perusteella ei todellakaan pitäisi leimata koko puoluetta. Teillä vasemmistossakin on yksi, joka taannoin aiheutti aikamoisen mediamölläkän Sotsin talviolympialaissa, jokainen varmasti arvaa, kenestä on kyse.

  Hyvää kesää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh julkisuuskuva senkun huononee huononemistaan päivittäin. Suosittelen esimerkiksi tuota teidän puolueen keulakuvaa heitettäväksi pellolle. Sen verran sekaisin oleva tapaus. Arvomaailma perussuomalaisten kanssa ihan toiset.

   Ja itselläni ei tällä hetkellä ole paljoakaan valittamista mistään muusta kuin ihmisoikeus ja tasa-arvoasioista. Niin ja veroja tosin voisi hiukan laskea nostamisen sijaan.

   Puolueet joita en koskaan äänestäisin missään nimessä ovat PS ja KD!

   Poista
  2. Niin ja en minä mitään mustamaalannut vaan kerroin suoraan mielipiteeni kaunistelematta sanoja :D

   Poista
  3. Mutta vasemmistohan nimenomaan haluaa nostaa veroja.

   Poista
  4. Vero asiat nyt on ihan toissijaisia asioita. Tärkeintä minulle on nuo tasa-arvo ja ihmisoikeus asiat =)

   Poista
 5. Aiotko milloin mennä ratsastamaan uudelleen? Entä aiotko aloittaa jokaviikkoiset tunnit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Budjettiin ei sovi joka viikkoiset tunnit, mutta uudelleen aion mennä kyllä <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?