Valloitimme Lieksan!

Perjantaina aamupäivällä auto starttasi pihallani ja suuntana oli Lieksa, jossa esiinnyin Johanna Tukiaisen kanssa Club Simossa. Seurakseni matkaani lähti Ida ja Joonas. Ajattelin että tuo 350km ajomatka Lieksaan menisi todella hitaasti sillä vihaan paikallaan tönöttämistä. Suureksi yllätyksekseni matkan kulku sujui nopeasti kun seura oli hyvää ja perillä olimme ennen kuin huomasimmekaan muutamista pysähtymisistä huolimatta. Lieksassa majoituimme ravintoiloitsijoiden hulppeaan järvenranta-asuntoon jossa olimme myös pari vuotta sitten kun ensimmäistä kertaa Lieksassa kävin. Tällöinkin esiintymässä samassa ravintolassa. Saavuttuamme paikalle Prinsessa Ruususemme oli vielä kauneusunilla ja me vietimmekin aikaa ravintoloitsijoiden ja heidän ystävien kanssa. Muut aloittelivat jo iltaa lonkeroiden kanssa, mutta itse pidättäydyin toistaiseksi Coca Cola Zerossa. Pian Johannakin alkoi heräilemään ja valmistautuminen iltaa varten pääsi alkamaan. Kävimme tulevan shown kulun läpi ja laittauduimme.

Pian olikin aika lähteä siirtymään kohti Club Simoa upealla valkoisella Range Rover- autolla, jonka suunnittelija on Victoria Beckham. Paikan päällä toinen ravintoloitsijoista sanoi ettei parkkipaikat ole koskaan olleet niin täynnä kuin tänä iltana oli parkkipaikkoja ei meinannut löytyä ensimmäistäkään ja ravintolakin oli aivan täynnä. Hyvä että siellä mahtui kävelemään. Johannan keikat tunnetusti vetävät ravintolan kuin ravintolan täyteen ihmisiä ja todella usein kaikki halukkaat eivät mahdu edes sisälle. Meillä oli onneksi luonnollisesti backstage ja sen lisäksi varattu oma pöytä ravintolan puolelta. Istuttuamme iltaa ja yhteiskuvia jaettuamme aloitimme shown joka sujui todella hyvin vanhalla rutiinilla. Itse tosin oman tanssibiisini aikana liukastuin kun joku saakelin idiootti oli kaatanut tuoppinsa lavalle ja lattia oli ihan märkä. Korjasin onneksi hyvin tilanteen ja minulle sanottiinkin ettei edes huomattu että kaaduin ennen kuin keroin liukastuneeni. Kaikenkaikkiaan show oli todella mieletön ja yleisö oli mielettömän inoissaan. Itse keika jälkeen juhlistimme pöydässämme hyvin sujunutta keikkaa avaamalla samppanjapullon. Iltamme jatkui keikan jälkeen juhlimisen merkeissä aina aamu kahdeksaan saakka. Muut tosin taisivat vielä jäädä jalkeille kun minä menin nukkumaan

Seuraavana päivänä oli aika pakata kimpsut ja kampsut. Lappeenranta kutsui ja heräsimme vasta iltapäivällä. Itselläni oli kauhea ruokakrapula. Minulla siis oli koko ajan nälkä ja sen kyllä huomaa ajomatkan ostoslistasta. Söin matkan aikana pannupizzan, bbq-broileria, sipulirenkaita, karkkia, sipsiä, jäätelöä, pullaa, pari lettua ja monta pulloa Ed Green lightia. Illalla Lappeenrantaan päästyämme hain vielä annoksen kiinalaista kotoon iltapalaksi. Sellainen terveellinen ruokavalio mun matkalla on siis ollut. Ja tuossa listassa ei edes lue edellisen päivän Mc Donalds annosta ym... Nyt sitten pitää olla pari viikkoa tiukkana ruokavalion kanssa ettei vatsa pääse taas paisumaan.
Kommentit

 1. Johanna on kyllä paljon terveemmän näköinen kuin aikoihin! Punaiset hiukset selkeesti pukee kyseistä naista :)

  VastaaPoista
 2. Olipa kiva ylläri, että oletkin jatkanut keikkailua. Muistaakseni taannoin vastasit jollekin että et enää aio keikkailla Tuksun kanssa kun sinulla on koirat ja opiskelut tms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Normi arjessa minulla ei olekkaan aikaa. Nyt oli pääsiäisloma ja ei mitään muuta tekemistä joten päätin lähteä Lieksaan esintymään =)

   Poista
 3. Maksetaanko siule noista niin hyvin et kannattaa lieksaan asti ajaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä nyt hölmö ole että matkustelisin ympäri Suomea keikkailemassa omakustanteisesti =)

   Poista
 4. Wau, oletko tosiaan laihtunut 30 kg kuten Johanna kirjoittaa ja missä ajassa? Olit sitten ihan todella ylipainoinen aikaisemmin? Tsemppiä jatkossa, ei noista keikkasafkoista vielä montaa lisäkiloa tule jos ei tule tavaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh panoin pahimillan melkein 100kg ja nyt painan 65kg, eli kyllä se totta on =)

   Tässä on kuvia lihavimmiltani:
   http://1.bp.blogspot.com/-bamhKmMWd3k/URG6piWS5yI/AAAAAAAAFEo/Sc_eesZYKe8/s1600/ennen.JPG

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?