Se on kohta ohi!

Ensi maanantaina olen virallisesti suorittanut kaikki pakolliset osat koulutuksestani ja jäljelle jää vain kolme vapaavalinnaista kurssia jäljelle. Ne kun olen vielä suorittanut niin tutkintopaperit tulee käteen ja olen virallisesti kokki. Arvioitu valmistumisaikani on tammikuun alku. Suunnitelmissa on lähteä joskus suorittamaan vielä esimiestutkintoakin. Aikomus ei kuitenkaan ole saman tien lähteä uudelleen opiskelemaan vaan aloittaa kunolla työelämässä. Ei sitä tosin koskaan tiedä minne tämä elämä mukanaan vie.

Sisustus uudessa asunnossa alkaa olemaan hyvällä mallilla. Taulut, Vallilan Merennetio- kangas ym.. puuttuu seiniltä ja pinkki seinä on vielä maalaamatta kun vuokranantaja ei ole vielä kerennyt maalia minulle toimittamaan. Lisäksi tatuoija ystäväni Minna maalaa pinkille seinälle pari neutraalin sävyistä taulua. Niin ja se sohva puuttuu asunnostani kokonaan. Sellainenkin pitää siis hankkia. Loppuviikosta kirjoittelen taas koirien kuulumisia. Sen verran voisi jo kertoa että tänään oli ensimmäinen ihan oikea yhteenotto noilla kahdella. Annoin sellaisen luun jossa roikkui lihaa vielä kiinni niin noi oli hampaat irvessä toistensa kimpussa siitä tappelemassa kumpi onkaa laumassa ylemmällä tasolla. Onneksi olen hyvä kasvattamaan noita haukkuja ja ne tietää kuka se johtaja tässä porukassa on. Ärähin noille ja nappasin luun niitten suusta niin tappelu loppui kuin seinään. Tuon jälkeen molemmat rupesi kiehnäämään eli mielistelemään ympärillä. Äsken sain vasaralla halkastua luun kahtia ja nytten molemmilla on luut suussa sekä rauha on maassa. Sellaista meininkiä täällä tänä iltana siis!Kommentit

 1. Siis kaksi koiraa ja annoit vaan yhden luun? Mitä voi olettaa? Vai ymmärsinkö väärin. Mä annan ainakin koirien ärähtää ja tehdä toiselle selväksi ettei toisten oteta jos kaikille on omansa. Ruokaansa saavat puolustaa, mutta tokihan voi tappelun odottaa syntyvän jos kahdella tai useammalla ei ole kuin yksi luu.

  Ja vanhempi koira luonnollisesti tekee uudelle tulokkaalle selväksi mikä on uuden koiran paikka, koirien välisessä arvojärjestyksessä. Ja oliko nuo molemmat uroksia? Jos niin voit muutenkin odottaa rähinöitä, kun toinen vanhenee, taatusti kokeilee paikkaansa jossakin vaiheessa. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tossa lihakimpaleessa mikä niille valmistettiin ei ollut kuin yksi luu. Kyl mä aattelin et jotai pientä kärhämää voi tulla mutta en mä arvannu et iha oikea kunnon tappelu syntyy ;D

   Seuraavia taisteluita odottaessa. Nyt ne vetää kilpaa tuolla leluköyttään sulassa sovussa =)

   Poista
  2. Ja se nyt on pääasia että ne tietää mun olevan molempien pomo ja tappelu loppuu sillä sekunnilla kun sanon niinkuin äsken =)

   Poista
  3. entä jos ne tappelee kun et ole kotona?

   Poista
 2. Voi hyvänen aika. Sun tehtäväsi laumanjohtajana olisi nyt aktiivisesti vahvistaa Mentorin asemaa lauman kakkosena. Nuorempi ja lauman uusin jäsen Tuisku tulee arvojärjestyksessä Mentorin jälkeen. Niin se menee luonnossa susilaumassakin. Huono homma jos nuorin alkaa kovastikin uhoamaan vanhemmalle vaikka satavarmasti arvojärjestystä koirien välillä vielä tullaan koettelemaankin. Eli annat aina Mentorille herkun ensin ja vasta sitten Tuiskulle jne. Ja kannattaa aina ostaa herkkuja kaksi, onhan sulla nykyisin kaksi koiraakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä laumassa on prinsessan diktatuuri. Muut on niitä käskyläisiä ;D

   Ja mä en ole koskaan ymmärtänyt ihmisiä jotka sekoittaa koirat ja sudet keskenään + en mä sitä lihakimpaletta sen luun takia ostanu vaan sen lihan josta noille ruokaa valmistan.

   No mut vakavasti otettuna ei tuo sun ajatusmaailma iske oikein yksiin omani kanssa koira-asioissa. Paitsi tossa molemmille omat herkut. Ei sitä kuitenkaan kovin montaa paistia viiti luitten takia ostaa :D

   Poista
  2. Anolle tiedoksi. Koirat tekevät itse selväksi kumpi on lauman pää. Ihminen ei sitä voi päättää vaikka kuinka vahvistaisit tässä tapauksessa Mentorin asemaa. Enemmän tekee hallaa jos väkisin koittaa toista koiraa pitää johtajana. Jossain vaiheessa varmaanki ( ei pakosta ) koirat ottavat yhteen ja selvittävät kumpiki on pomo. Tosi asia on että kaikista koirista ei ole lauman johtajiksi. Susilaumoissaki kun siihen tossa verrattiin niin jos nuarempi koira haastaa vanhempaa niin siinähän selvitellään johtajuus. Että aika höpöhöpö juttuja tommoset toisen koiran vahvistaminen laumanjohtajaksi, pyhpyh sanon minä..

   Itselläni on kaks koiraa ja tällä hetkellä näyttää siltä että nuorempi koira ottaa johajuusaseman koirien keskuudessa, koska on paljon "kovempi" luontoisempi kun vanhempikoira. Mutta tärkein on se, että minä olen kuitenki se koko laumanpomo.. :)

   Poista
 3. Onko tuo yläkuvan lipasto siun entisen vuokranantajan?

  VastaaPoista
 4. Tuskin oli kunnon tappelu vaikka siltä sun silmään ehkä näyttikin. Ihan normaalia että vanhempi koira komentaa nuorempaa hampaat irvessä muristen. Tuisku on niin pieni vielä, että tuskin edes tappeluun lähtisi mukaan. Kokemattomien mielestä joskus jopa leikki saattaa näyttää hurjalta tappelulta kun koirat rähisevät hampaita näyttäen ja ovat toistensa nahkassa kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä nyt en niin hölmö eläinten kanssa ole että en erottaisi tappelua, nahistelua ja leikkiä toisistaan. Tosta kuulu niin saakelinmoinen mekkala, tavarat kaatuili ja pöydät täris että jos joku tässä talossa nukku niin ei kyllä nukkunu sen jälkeen :D

   Poista
 5. Hui eikö sulla oo kynttilänalusia? Kannattaa varoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on tuollaisia hintavampia kynttilöitä maalaisromanttisesta sisustusliikkeestä niin ne ei ole edes käytössä paitsi tossa kvan otto hetkellä ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?