Paluu koiraisaan arkeen!

Reissuissa yksi parhaimpia asioita on kotiin paluu. Varsinkin kun oven avaa ja vastassa on kaksi häntää onellisena heiluttavaa karvapalleroa. Minulla on nyt ollut pääsiäisloma ja loppuloma onkin mennyt korien kanssa. Eilen minulla oli koiratreffit ystäväni Anastasian kanssa Lappeenrannan Linnoituksessa. Anastasiallakin on muute blogi jonne pääset tästä. Mentor ystävystyi hänen koiriensa kanssa jo pentuna, mutta Tuiskulle hänen koiruudet olivat uusi tuttavuus. Ja noillahan tuo ystävyys lähti hyvin käyntiin kun heti ruvettiin rallia juoksemaan. Mentorin annoin juosta vapaana muiden koirien kanssa, mutta Tuiskulla on koulutus sen verran alussa että sai juosta flexissä. Flexi kuitenkin on sen verran pitkä ettei jäänyt muista jälkeen vaan hyvin pysyi mukana. Mun koirien kanssa on sellainen ihme juttu että jos noilla on flexit lyhyellä niin ne vetää ihan älyttömästi. Sitten kun flexin lukitus on pois päältä ne kävelee kiltisti vierellä välillä käyden puskassa tarpeillaan. Tämän takia en mitään lyhkäisiä hihnoja ym.. käytä. Koirillakin paljon kivempaa kun ei tarvitse keskelle katua tarpeitaan tehdä vaan saa mennä vähän syrjempään.

Eilen alkoi myös nunnavaate lakko. Pitkät vaatteet ovat siis päässeet ylähyllylle odottamaan syksyä ja shortsit kaivoin ylähyllyltä pitkien housujen tilalle. Talvitakit mulla jo onkin ollut varastossa melkein kuukauden ajan. Ihanan vapauttavaa päästä pukemaan päälleen taas vaatteita jotka tuntuvat hyvälle päällä. Olen niin kauan kuin muistan vihannut vaatteisin vuorautumista. Esimerkiksi pitkähihaisia paitoja en pysty käyttämään ollenkaan sillä ne ahdistavat päällä ihan älyttömästi. Kevätsiivousta ei onneksi tänä vuonna tarvitse tehdä kun vasta olen tänne muuttanut. Ei siis ole sotkua päässyt keertymään toistaiseksi lukuunottamatta koirien tassujen mukana kulkeutuvaa hiekkaa. Joudunkin pesemään ja lakaisemaan lattiat aamuin illoin pitääkseni lattiat puhtaina.

Vappusuunnitelmatkin ovat jo valmiina. Menemme iltapäivällä jonnekkin järvenrantaan piknikille ystäväporukassa. Skumppaa, tuoreita hedelmiä, tuoreita marjoja sekä makeita ja suolaisia leipomuksia. Ihana vappu siis luvassa. Nyt täytyy vain pitää toivoa kuumaa ja helteistä vappua. Itselleni sopisi +25c helle ja aurinko saisi porottaa kirkkaalta pilvettömältä taivaalta. Sellaisella ilmalla voisi jo tehdä ensimmäisen pulahduksen järveen. Mutta nyt täytyy alkaa laittautumaan sillä minulle on tulossa komeaa seuraa iltaa viettämään. Rupean kohta valmistamaan meille ihania meksikolaisia ruokia mm: burritoja!Kommentit

 1. Oot ihan tajuttoman hoikassa kunnossa ! :--) Well done! Kunpa sais itsekkin ,lähinnä ton ruokapuolen kuntoon,niin saattais päässä lähes samaan. Liikuttua kyllä tulee..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Jos haluaa hyvän vartalon ni se vaatii ruokavalion tarkkailua.Itse suosin ruuassa kasviksia ja hedelmiä sekä täysjyväviljaa =)

   Poista
 2. voi kun tuliskin lämmin vappu :/ harmi vaan et nyt on luvattu reipasta kylmenemistä loppuviikkoa kohden... mut toivotaan et kohta olis kunnon kesäkelit.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?