Naapurissa ruumis?

Äsken oli aivan kauheat hetket käsillä, mutta aloitan kertomisen alusta asti. Koulusta tultuani naapurini ovi oli auki, enkä ollenkaan ihmetellyt asiaa. Itsekkin kun pidän ovea auki kun vien vaikka vai roskat roskiin. Nappasin koirat matkaan ja kävin niiden kanssa parin tunnin leikin koirapuistoineen. Lenkiltä takaisin tullessani ovi oli edelleen auki ja alkoi jo pikkasen ihmetyttämään. Vähän aikaa sitten lähdin tekemään iltapissalenkkiä ja ovi oli edelleen auki. Nyt päässäni kuului ääni ettei kaikki ole nyt normaalisti. Laitoin koirat hetkeksi takasin sisälle ja euraavaksi alkoikin ne jännittävimmät hetket. Menin katsomaan ettei kukaan ole vain saanut mitään sairaskohtausta, kaatunut tai jotain muuta sellaista. Arvatkaa hakkasiko sydän kurkussa asti kun pahimmillaan eteen voi tulla lattialla lojuva ruumis. Katsoin kaikki huoneet ja sitten tapahtui. Nimittäin suuri helpotus. Asunto oli täysin tyhjä ja poistuin asunnosta laittaen heidän ovensa kiinni sekä kirjoitin heille tiedotteen tapahtuneesta ja pudotin sen postilaatikosta. Sitten päästiinkin iltalenkille oven takana kiltisti odottavien karvapalleroideni kanssa.

Hovinpellolla asuessa kävi tälläinen samankaltainen asia. Naapurissa oli ovi selällään, mutta silloin näin eteisessä maassa makaavan tajuttoman vanhan naisen. Tuolloin toimin melko rutiinilla minkä äiti on opettanut. Käännä tajuton potilas kylkiasentoon, soita hätänumeroon, tarkista potilaan tila (pulssi, hengittääkö jne...), elvytä tarvittaessa ja muut tollaiset perussetit. Tuolloin sain heräteltyä tuon vanhan naisen suunnilleen tajuihinsa ennen ambulanssin tuloa ja hän pääsi pienellä avustuksella istumaan. Ambulanssi vei hänet sitten pillit vinkuen sairaalaan.

Lopuksi pinnallisempaa asiaa. Olen viime päivinä tutustunut uudelleen vanhoihin ystäviini silmänrajauskynään sekä luomiväriin. Tuollainen kevyt rokkimainen rajaus sopii ihan mielettömän hyvin räikeiden punaiste hiusteni kanssa hyvin yhteen. Otinkin pari rokimpaa kuvaa tai noh... Toinen on kyllä hitusen pornahtava siinä rockahtavan ohella. Olen kyllä älyttömän iloinen jälleennäkemisestämme. Vähän vaihtelua tyyliin vaihteeksi!


Kommentit

 1. Oot aina kuvissa niin totinen. Ota joskus hymykuviakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi hyi... Mä näytäniha kauheelta hymyillessä. Mulla on hymyilessä sellaset hamsteriposket :D

   Poista
 2. Todella hieno look! Taidokkaasti meikattu ja punainen tukkaväri sopii hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän noita kajaaleita ja luomivärejä tuli laiteltua päivittäin 13vuotiaasta 17vuotiaaksi asti. Lisäsi kavereita tullut meikattua. Taidot vielä tallella =)

   Poista
 3. Mahtavia kuvia jälleen. Toivotan aurinkoista viikonloppua sinulle ja karvakorville! T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
 4. Näytät UPEALTA! <3

  Punainen tukka näyttää tosi hyvältä sinulla :) Käytätkö sävyteshampoota ( vai millä nimellä sitä kutsutaan? ),jotta saat värin pysymään noin kirkkaana ja hyvän näköisenä?

  VastaaPoista
 5. Osallistutko Saimaan Setan synttärijuhliin lauantaina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole osallistumassa sillä silloin on veljeni syntymäpäivät jonne osallistun =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?