Mitä minä tekisin?

Mulla alkaa maanantain jälkeen se pikkuinen loma enkä yhtään tiedä mitä sitä tekisi. Muutamia vaihtoehtoja olen jo ehtinyt miettimään ja voisikin jakaa nämä ideat kanssanne.

Vaihtoehto A: Lähtisin tulevana perjantaina nollaamaan pääni kantapaikkaani Giggling Marliniin jossa viimeeksi kävin yli kolme viikkoa sitten. En muista onko minulla koskaan ollut näin pitkää taukoa siellä käymisestä sen jälkeen kun 18- vuotta täytin. Tosi useasti käyn siellä ihan selvin päinkin tanssimassa ja lurauttamassa karaokea. Tällä kertaa tosin tarkoituksena olisi tilata lasillinen jos toinenkin kuohuvaa höystettynä shoteilla.

Vaihtoehto B: Perinteinen shoppailupäivä. Vaatekauppojakaan en ole kierrellyt kunnolla sitten Gran Canarian reissuni. Olisikin siis aika jo käydä ihan huolella katselemassa tämän kevään tulokkaat. Toivottavasti vaatekauppojen mallistoissa olisi tänä keväänä pastellisävyjä. Olen tällä hetkellä ihastunut niihin neonvärejä enemmän. Shoppailupäivään tietenkin kuuluu hyvä ruoka hyvässä ravintolassa herkullisen drinkin kera.

Vaihtoehto C: Joku kiva reissu johonkin kaupunkiin jossa en ole koskaan käynyt. Ja niitähän löytyy 100km säteelläkin vaikka millä mitalla. Ja reissujahan en koskaan suunnittele etukäteen paitsi määränpään niin mitä tahansa voisi tuolla reissulla sattua ja tapahtua mut tuntien. Hetkelliset päähänpistoni ovat hyvin kuuluisia.. heh heh!

Tuossa se mulla onkin nyt valinta edessä. Tällä hetkellä on fiilis että päätyisin vaihtoehtoon. Loppuun hiukan kuvaa tämän hetkisestä vartalotilanteesta. Se unelmavartalo lähenee viikko viikolta. Täytyy vaan jatkaa treenausta. Nyt vatsa- ja selkätreenin sekä kävely- ja juoksulenkkien lisäksi mukaan on tullut pyöräily ilmojen lämmettyä. Vielä kun vesikin lämpenee muutaman kuukauden kuluttua saan uimisenkin mukaan ohjelmistooni!


Kommentit

 1. Mitä kaupunkeja löytyy 100 km:n säteellä? Mie keksin vaan Imatra, Kouvola, Hamina, Svetogorsk, Viipuri.
  Ja luulisin et oot käyny niissä kaikissa ehkä lukuunottamatta Haminaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noiden lisäksi vielä Kotka, Ruokolahti, Savitaipale, Ristiina, Mikkeli, Sulkava ja Juva :D

   Poista
 2. Valitisisin vaihtoehdon D: lue joku hyvä kirja, esim. jokin klassikko. Itse aloitin viime viikonloppuna Dostojevskin Rikoksen ja rangaistuksen ja itsekin ihmettelin miten se veti niin mukaansa, että tahtoi jo opiskelutkin kärsiä kun kaikki vapaa-aika menee noissa muissa maailmoissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori mutta jos on vaihtoehtona kirja ja dvd, jotka ovat samasta jutusta niin dvd vie voiton aina. En siis ole kirjojen ystävä ollenkaan ;D

   Poista
  2. Leffat karsivat kirjasta esiin ne matalimmalle yhteiselle nimittäjälle sopivimmat asiat, eli tekevät siitä tyhmien version.

   Sellaisen niinkuin Seiska tekee uutisesta, tiedäthän?

   Poista
  3. Jooh no ennemmin mä tuijotan Seiskan uutisia kuin niitä tylsiä ''sota siellä, sota täällä''- uutisia. Ketä kiinnostaa/ kuka tykkää mistäkin =)

   Poista
 3. Eihän sinua pitänyt saada uimaan,vaikka haulikolla uhkaisi??

  VastaaPoista
 4. Pastelli ei pastilli :) ota sellanen vaihtoehto että olisit vaikka koirien kanssa etkä tyrkkäis niitä taas jollekin hoitajalle ja lähtis itse pitämään hauskaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hups ajatusvirhe :D

   Ja ei ne koirat siihen kuole jos yhtenä päivänä on muutaman tunnin hoitajan kanssa tai jopa ihan keskenään. Ja mä en tyrkkää koiria hoitajalle vaan hoitajan kun luo jos hoitajan tarttee. Jos on koiria se ei tarkoita että ei saisi olla muuta elämää :D

   Poista
  2. C! Sitä paitsi koirille tekee hyvää olla välillä muidenkin ihmisten seurassa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?