Kesä on ihan oikeasti tulossa ♥

Heräsin aamulla kukonlaulun aikaan ärtyneenä uuteen koulupäivään. Ärtyneisyys johtui todella vähäisistä muutaman tunnin yöunistani. Kouluun päästyäni törmäsin käytävällä opettajaani joka kysyi minulta mitä minä koulussa teen. Meillä on tänään etäpäivä työssäoppimispaikkan hakua varten. Siinä kyllä lensi yksi jos toinenkin kirosana tuon kuultuani. Eikun takaisin kotiin vielä hetkeksi nukumaan koirien kanssa. Loppujen lopuksi en sitten saanut ollenkaan nukahdettua uudelleen taivaalla tulikuumana porottavan auringon takia. Päädyin loppujen lopuksi hakemaan läppärini sänkyyn ja katsomaan eiliset Mustat Lesket sekä Nymfit jaksot.

Kun tokkurainen olo ja ärtyneisyys olivat vihdoin ohi lähdin koirien kanssa iloitsemaan lämpimästä päivästä ulos koulutuksen merkeissä. Tuiskulla alkoi nyt vapaanaolo koulutus kun ''tule tänne''- käsky on jo sisätiloissa sekä flexissä ollessa hallussa. Ajattelin mitähän tuosta tulee mutta kiltisti se juoksenteli Mentorin kanssa lähettyvilläni välillä käyden syrjemmässä tarpeillaan. Yhdessä vaiheessa Tuisku sai ravaus kohtauksen ja paineli ruovittaen metsään. Siinä vaiheessa ei mielessäni ollut muuta kuin ''Voi v*ttu ei kuin koiran etsintään''. Onneksi olin väärässä sillä Tuisku tuli kutsuttaessa takaisin ja jatkoi leikkejään näköpiirissä. Säikähdyksellä siis selvisin.

Koirien kanssa ulkoillessa tajusin ensimmäisen kerran että se kesä on ihan oikeasti tulossa kovalla vauhdilla. Päässäni napsahtikin inspiraatio hyrräämään kuvien merkeissä. Ulkoilun jälkeen kun koirat oli pesty puhtaaksi kaikesta hiekasta ja roskasta nappasin kamerani ja lähdin kuvailemaan kesäiseen säähän saaden seuraavanlaisia otoksia.

Kommentit

 1. Kuinka sä kesäihmisenä päädyt katsomaan läppäriltä sarjoja?
  Etkö ole Imatralla koulussa ja asut LPR.ssa. Nopeesti pääsit sohvalle.
  Hienoa et Tuisku tajuaa noin nopeesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä nyt mikää erä Jorma kesäsin oo. Kyllä kesäsinkin tulee istuttua sohvalla telkkarin/läppärin ääressä ja kotona oleiltua. Huomattavasti vähemmän tosin kuin talvisin =)

   Tuisku oppii tosi nopeesti kun se on samanlainen herkkuperse kuin Mentorkin. Tietää saavansa herkkuja kun tottelee :D

   Poista
 2. Jos kuulut näihin koiranomistajiin, jotka (todennäköisesti lainvastaisesti) päästävät uteliaat koiransa vapaasti juoksentelemaan maastossa niin muistathan, että aurinkoisina kevätpäivinä myös kyykäärmeet ovat akttiivisesti liikkeellä jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä kuulun niihin lainrikkojiin. Olen aina kuulunut ja tulen kuulumaankin ;)

   Ja kyllä mä tiedostan käärmeet. Onneksi niitä ei keskusta-alueella oikein ole =)

   Poista
 3. Laita se a-kohta pois siitä kameran rullasta ja siirry vaikka p:hen, valitset ite valotusajan, kamera aukon + ISO:N ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäis tota kameran käyttöö opiskella kyl joku päivä. Nyt oon melkolailla automaatilla tai muotokuvalla menny kun ei oo jaksanu perehtyy ;DD

   Poista
 4. Oot ihanan positiivinen ^.^ hyvää vappua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivottavasti sielläkin oli hyvä vappu. Täällä nimittäin oli =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?