Täydellinen kevätpäivä ♥

Vihdoin näkyy kevään tulevan. Kukat kasvaa joka puolella, aurinko paistaa edelleen 19:00 aikaan, sorsat ovat palanneet, järvi on sulaa sekä mielikin on todella aurinkoinen ja positiivinen. Tosin mun mieli on aina positiivinen. Eilinen vapaapäivä meni täysin muuttaessa ja laittaessa asuntoa asumiskuntoon. Enää ei olekkaan kuin kuusi jätesäkillistä vaatteita purettavana sekä yksi jätesäkillinen täynnä kosmetiikkaa ja koruja. Muuten asunto alkaa olemaan melkolailla valmis lukuunottamatta välttämättömiä hankintoja. Kadotin muutossa kaikki haarukat, veitset, vispilät ja muut tuollaiset, uusi sohva täytyy taas hankkia sekä seiniä koristamaan jotain kivaa. Niin ja tuo olohuoneen iso seinä on vielä maalaamatta pinkiksi. Sohvana haaveena olisi valkoinen tekonahkainen divaani, mutta se taitaa pysyäkkin haaveena toistaiseksi.

Tänään en ole jaksanut paljoakaan perehtyä purkamiseen. Olen nimittäin nauttinut täydellisestä kevätpäivästä. Heräsin lämmittävään aurinkoon ja avasin parvekkeen oven jolloin ihana lämmin tuulikin valtasi makuuhuoneen auringon lämmön kanssa. Kauan en tosin ehtinyt tuosta hetkestä nauttimaan koirille aamupala ja itse pukemaan jumpsuit päälle aamulenkkiä varten. Lenkin jälkeen täytyi hoitamassa muutamia virallisia asioita kuntoon. Kotiin palasin kaupan kautta ja sitten alkoikin yksi päivän parhaimmista paloista. Valmistin lempiruokaani broiler-lasagnettea. En tiedä mitään ihanempaa kuin broiler-lasagnette kunnon juustokuorrutteella. Sitä voisi syödä koko uunivuoallisen kerralla ihan itsekseen. Päätin kuitenkin säästää puolet illalle. Mulla kun on paha tapa katsoa telkkaria ja syödä samaan aikaan. Masu kun oli täynnä niin ystäväni Ida hurautti pihaan. Suuntana meillä oli tällä kertaa koirapuisto ja voi että koirat rakastivat juosta siellä vapaana. Varmasti tulee käytyä tästä lähtien useamman kerran viikossa siellä. Näin tänään myös tämän kevään ensimmäiset kukat ja ihanat sorsatkin ovat palanneet. Täytyi pikaisesti hakea kolme pussia leipää ja mennä syöttämään sorsat kylläisiksi. Kyllä tälläisten täydellisten vapaapäivien jälkeen jaksaa ahertaa taas. Sanotaan muutes että kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Uusi kamera onkin kulkenut mukanani koko päivän ajan. Nauttikaa siis runsaasta määrästä kuvia ja pienestä viedoklipistäkin!


video

Kommentit

 1. Tiedän ettet pidä neuvojista, mutta silti haluaisin sanoa, että ota koiralta valjaat pois puistossa. Ne ovat todella vaaralliset painileikeissä. Oma koiranikin on joskus tarttunut jalastaan toiseen valjaaseen ennenkuin viisastuin vahingosta, siinä voi helposti revähtää lihas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy Mentorillekkin ensi kerralla laittaa siis kaulapanta =)

   Poista
  2. Kaulapanta on vielä vaarallisempi. Oma koirani meinasi kuristua kuoliaaksi pannan takia, toinen koira alkoi painia ja alaleuka kiertyi pantaan kiinni ja koiran rimpuillessa panta kiertyi tiukemmalle. Kaikilla voimillani sain kiepautettua koiran irti, mutta hengenlähtö oli todella lähellä. Kieli sinersi ja koira oli jo vetelä.
   Älä koskaan jätä koiralle pantaa kaulaan, ellei siinä ole pikalukitusta jolla sen saa vastaavassa tilanteessa nopeasti pois.
   Tästä on aikaa 5 vuotta, mutta edelleen näen painajaisia...

   Poista
 2. Täh, kadotit veitset ja haarukat ym.? Mikset kaiva muuttolaatikosta esille? Eihän ne sieltä itsestään hyppää tietty... Ja miksi taas uusi sohva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kaivaisin esiin jos olisi purkaamattomia laatikoita jäljellä. Varmaan vahingossa roskiin viskannut väärän laatikon <3 :D

   Uusi sohva siksi koska edellinen oli koirankarvojen kerääjä ja kaadoin siiderin vahingossa sohvalle eikä se siiderin haju lähtenyt pois :D

   Poista
  2. Oot kyllä ihan ihme epeli kun pakkaat roskat muuttolaatikkoon ja muutettavat tavarat jätesäkkeihin :D

   Näin niinkuin useamman kerran muuttaneena annan vinkiksi, että kannattaa kirjoittaa laatikon päälle suurinpiirtein mitä se sisältää. Ei sitä nyt jokaista tavaraa tarvitse listata, mutta niinkuin "keittiötavarat" jne..

   Poista
  3. Enkös olekkin! ;D
   Mä oon huomannu et vaatteet, kosmetiika ja korut on helpoin tunkassa jätesäkkiin. Niitä laatikoita ois muuten parikymmentä laatikkoa vaatteita ja siihen vielä kosmetiikka ja korut kaupanpäälle muista tavaroista puhumattakaan :D

   Poista
 3. Paras kuva blogissasi on minun mielestäni tuo, jossa on maasta puskevia keltaisia ja violetteja krookuksia, kiitos siitä! Mistä muuten kuvat ovat kotoisin, kenties vanhempiesi pihalta, vai ihan omalta?

  Jotkut arvostavat koirakuvia, vaan meitsi arvostaa näitä muita keväisiä kuvia; tuli iloinen ja voimaannuttava mieli minullekin kuviesi kera. - Lisää tällaista, kiitos etukäteen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa Idan pihasta on kuvattu nuo kukkaset =)

   Jotkut tykkää enemmän eläinkuvista, jotkut luontokuvista jne.. =)

   Poista
 4. Käyn ain lenkillä ton puiston ohite, toivottavasti joskus uskallan tulla moikkaamaa jos teidät siel nään! (:

  VastaaPoista
 5. Ihania krookuksia! Tuli niin keväinen mieli...
  Mutta ethän vie rokottamatonta pentua yleiseen koirapuistoon? Paljon on nyt ollut liikkeellä tauteja, mm kennelyskää joka voi olla nuorelle rokottamattomalle jopa tappava!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin <3

   Ja Tuiskulla on rokotukset kyllä kohdallaan =)

   Poista
 6. On kyl kauniit kuvat! Kuvat oikein hehkuvat kertoa,miten olet nauttinut. T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
 7. Missä koirapuistossa käyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei niinkään mitään vakkari koirapuistoa ole. Käydää mm: keskustan koirapuistossa ja kivisalmen koirapuistossa =)

   Poista
  2. Me käydään siinä lepolan koirapuistossa, toivottavasti joku pv nähdään! ;)

   Poista
 8. Vieläkö teet niitä ruokaohje juttuja? Tee tuosta broilerilasangnetesta juttu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä ensi viikolla kun mula on vapaat =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?