A New Dog In The House ♥

Nyt on uusi perheenjäsen saapunut luokseni. Ihana pikkuinen  huskymix Tuisku. Jännitti kyllä suuresti mitä Mentor tuumaa kun uusi tulokas saapuu. Onneksi kaikki meni yhtä hyvin kuin pilvilinnassani olin suunnitellut. Mentor ja Tuisku nuuskutteli hetken jonka jälkeen rupesivat saman tien juoksemaan rallia ympäri pihaa, leikkimään leluilla sekä söivät iltapalaksi jauhelihaa sulassa sovussa.

Ensimmäinen lenkkeily yhdessä oli kauhean vaikeaa. Koirat kävelee eri suuntiin, flexit solmussa ja Tuisku ei ole kovin yhteistyökykyinen hihnassa kävelijä vielä. Toisella lenkkeilyllä alkoi onneksi jo homma tulla haltuun. Tuiskukaan ei rimpuillut vaan käveli kiltisti melko lähellä Mentoria. Nyt sitten kannattaa varautua koirapostauksiin. Niitä nimittäin rupeaa taas tulemaan runsaasti!


Pentukoirat löytää aina niin mahtavat nukkumapaikat päiväunille ;D

Kommentit

 1. Aivan ihana,siis molemmat! Onnea myös sinulle perheenlisäyksen johdosta! T.kotkan mamma

  VastaaPoista
 2. Hän on erittäin suloinen tapaus !

  VastaaPoista
 3. Hienoa!
  Flexi on maailman huonoin koirankuljetusväline. Ns. Laiskoille ihmisille.
  Siksi ne ovatkin aina solmussa.
  kunnon nahkahihnat molemmille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihnat taas ovat täyttä roskistavaraa....

   Poista
  2. Meillä käytetään kyllä flexiä ihan suosiolla koirien ulkoilutukseen. Saavat rauhassa liikkua vapaasti, haistella ja tutkailla ja mennä tarpeilleen kunnolla pusikkoon pois tien tai lenkkipolun varresta :)

   Poista
  3. On sinulla jutut.
   Sitten sinulla on huonot hihnat. Tosin voi olla rahastakin kiinni, koska kunnon nahkahihna maksaa enemmän kuin flexi.......:)
   koirat pitäisi muutoinkin opettaa ensin kunnolla hihnalla kulkemaan ja sitten siirtyä muihin välineisiin. Aivan sama juttu on valjaat. Ensin kaulapannalla ja sitten vasta valjaat. Monasti näkee riuhtovia koiria, joilla ei ole ensimmäistäkään hihnakäyttäytymistä olemassakaan ja omistajan idiootti juoksee sitten riuhdottavana perässä :)
   O tempores O mores.....

   Poista
  4. Mulla on sama juttu. Saa vapaammin kävellä, mennä pusikkoon ym... Ei koiran kuulu mielestäni kävellä koko ajan vieressä sentin päässä.

   Poista
  5. Ja tuo hihna vs felxi tappelu on yhtä lapsellista kuin joku sininen on parempi väri kuin punainen kinastelu. Itse vain olen flexien ja valjaiden kannattaja. Tosin juuri kaulapannoilla aloitellaan ja sitten kun kasvuvaihe alkaa olemaan ohi niin valjaiden osto. Näin tein Mentorinkin kanssa. Ja en osta koskaan mitään mikä on aitoa nahkaa tai turkista.

   Poista
  6. Koiran ei tarvitse kulkea koko ajan "sentin päässä". Jo se että koira kulkee vierellä ja saa mennä käskystä haistelemaan on itse asiassa hyvin käytännöllistä. Esim haistelemaan päästämistä voi käyttää palkkauksena hyvästä käytöksestä ja tällöin ei tarvitse herkkuja ollenkaan lenkillä. Jos vaikka koirasi viilettää 10 metrin päässä ja astuu lasinsiruihin, sen mä olen onnistunut välttämään kun koira kulkee yleensä mun vierelläni ja mä kerkeän nähdä tuollaiset. Flexi on myös erittäin kätevä kenties siinä tapauksessa JOS koira on erittäin hyvin hallinnassa, tottelevaisuus tyyliin, esim. tulee heti vierellä kun käsketään. Sen takia juuri aloitetaan hihnalla, koska hihnalla on helpompi hallita koiraa löysää/kiristä tekniikalla kun flexissä se on huomattavasti epäkäytännöllisempää. Ei ole pakko ostaa nahka hihnaa, Mustissa ja Mirrissä myydään esim oikein hyviä kankaisiakin hihnoja.

   Poista
 4. Muista käyttää myös koiria eriaikoina lenkeillä. Että myös pentu oppii olemaan yksin. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana nössykkä. Ja Mentorista tule hyvä mentori. Oona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona jo kävelee visusti Mentorin vieressä ja tekee mitä Mentorkin tekee. Haistelee mm tasan tarkkaan samat kohdat xDDD

   Poista
 6. Onko alemmassa kuvassa lattialla koiranpaskaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai on! Etkö tiennyt että koirani ovat gay koiria ja paskovat sateenkaaren sävyjä. Kuvassakin vihreää ja violettia koiran paskaa <3333

   Poista
 7. Ihana, näyttää tulevan aika kookas tapaus. Hauskoja hetkiä teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suunnilleen Mentorin korkunen tulee. Ruumiin rakenne tosin on tomerampi kun Mentor on siro ja solakka =)

   Poista
 8. Eikä!!! <3 Mulla on ihan kamala koirakuume, eikä nämä kuvat auta yhtään! :D Älyttömän kauniita molemmat!
  http://lifeofpipa90.blogspot.fi/2014/03/valittajat.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koiran hankintaan vaa ;)

   Kohta tulee lisää kuvia ;D

   Poista
 9. Korjaa tuo otsikko, jos haluat sen olevan oikein: A New Dog In The House. Ja onnea uuden perheenjäsenen johdosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin korjaavinani sen jo julkaisemisen jälkeen mutta blogger näköjään temppuillut eikä ole tallentanut taas vaihteeksi ;D

   Ja kiitos paljon <3

   Poista
 10. Mihin sinun mielestäsi kannattaa kiinnittää huomiota sekarotuisen koiran hankinnassa? Ja paljon seropista kannattaa maksaa? Itse haluaisin sekarotuisen, kun rotukoirat ovat usein ylijalostettuja ja sairaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen valinnut koirani seilailun perusteella. Rakkautta ensi silmäyksellä <3

   Sen jälkeen kun olen valintani tehnyt olen ruvennut tutkimaan rotuja ja niiden tarpeita. Ei koiran pitäminen mitään ydinfysiikkaa ole. Riittävästi ruokaa, liikuntaa ja virikkeitä =)

   Poista
 11. Oot kyllä ihana. En tunne siuta ja oon aatellu (blogin perusteella) et oot tosi pinnallinen ihminen. Ja yksinäni ihmettelin et miten tuollanen ihminen joka vain bilettää eikä tunnu olevan kotona voi ottaa kaksi koiraa. Miun käsitys on kyl muuttunu täysin. Muutaman kerran oon nähny siut koirapuistossa ja voi että sitä iloisuutta kun te siellä ootte. Huomaa että olet kyllä todellinen eläinrakas :D

  Sen verran pakko sanoa kun joku kysyi seropista. Koiraa ei kyllä pitäisi ottaa ulkonäön perusteella. Vaan rotu on valittava sen perusteella mihin oma kyky riittää. Ei siis kannata ottaa mitään rotikka mixiä jos ei ole aktiivinen liikkuja eikä jaksa paneutua koulutukseen. =)

  Sinun koirassasi oli huskya? Joten ei ihme että energiaa on vaikka muille jakaa. Kunhan pääsee aikuisikään ja energia taso on edelleen yhtä huipussa niin suosittelen tilaamaan painovaljaat (energian purkuun) tai sitten ostat vetovaljaat ja vedät taakkaa koiralla(en tarkoita nyt mitään 30kg harkkoja :D ) Koska huskyt on vetokoiria, sitä ne rakastaa :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanista kehuista <3

   Se on kyllä huomattu että tykkää vetämisestä. Jaksaiskohan nuo vetää mua kahdestaan jos ensi talvena alottaisi sellaisen harrastuksen niiden kanssa. Luulisi jaksavan sillä en paian kuin 65kg.

   Mä en itse kovin aktiivinen liikkuja ole ainakaan omasta mielestäni, mutta sen paikkaan sillä että koirat saavat juosta sydämmen kyllyydestä vapaana päivittäin muutamia tunteja =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?