Muutto edessä!

Minulla on jälleen muutto edessä. Vuokranantajani sanoi minulle ''Et ota toista koiraa sinulle riittä yksi ihan hyvin''. Aloinkin vielä samana iltana keskiviikkona etsimään uutta asuntoa ja tänään sitten sain haluamani uuden asunnon Lappeenrannasta Harapaisista. Uudelta asunnolta keskustaan on ainoastaan 1km ja bussipysäkki on uuden talon edessä koulua ajatellen. Paras asia talossa on että noin 100m päässä asunnostani on koirapuisto jossa tulee käytyä varmasti lähes päivittäin. Jos täytyy valita asunnon ja koiran välillä niin ei tarvitse edes vaihtoehtoja miettiä. Uusi asunto on todella helppo saada, mutta koira ei ole korvattavissa. Rakastuin Tuiskuun jo ensi silmäyksellä enkä hänestä pysty enää luopumaan. Enää ei kestä kauaa kun pikkuinen hauva vauva saapuu luokseni. Ensi viikolla menen taas moikkaamaan Tuiskua.

Uusi kamera taas kotiutui eilen luokseni, mutta helppoa tuon kameran saaminen Postista ei ollut. Maanantaina olin menossa kameraa noutamaan mutta myöhästyin parilla minuutilla enkä saanut sitä. Tiistaina menin noutamaan kameraa ajoissa ja minulle sanottiin että kamera on Lauritsalan toimipisteessä. Sinne en ehtinyt mennä koska työvuoroon oli aikaa noin puolituntia. Keskiviikkona minulla oli koko päivä bookattu täyteen enkä ehtinyt noutamaan tuona päivänä kameraa. Eilen minulla oli aamuvuoro ja vihdoin kameraa pääsin noutamaan. Lauritsalan toimipisteellä sitten alkoi tulemaan fiilis ''pitäkää kameranne''. Minulle nimittäin ilmoitettiin siellä että kamera on postitettu Kourulan toimipisteeseen. Kourulan toimipisteessä taas tietokoneet olivat kaatuneet enkä edelleen saanut pakettiani. Voitte vain arvata mikä fiilis tuossa vaiheessa oli. Illalla luojankiitos koneet olivat tulleet kuntoon ja sain kameran vihdoin ja viimein käsiini. Kyllä yhden kameran noutaminen postista voi olla vaikeaa ei voi muuta sanoa. Huomenna vielä hankkimaan muistikortti sekä USB-johto joka ei kumma kyllä sisältynyt tarvikepakettiin. Sitten rupeaa tulemaan upeita kuvia ja paljon!


Kommentit

 1. Miksi menit väärään postiin? Se sijaintiposti lukee niin saapumisilmoituksessa kuin nettiseurannassakin.

  t: Kotkan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska saapumisilmotuksessa luki pääposti :D
   Sieltä ohjattii Lauritsalaa ja Lauritsalasta Kourulaan jossa tällä hetkellä asun.

   Poista
 2. Tulipa paha mieli sun puolesta ton vuokranantajan kommentista. Mitä se hänelle kuuluu montako koiraa sulla on, jos ne vaan ei hajota paikkoja yms?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se paikkojen hajottaminen vaan melu. 2 koiraa saattaa leikkiä aika kovaäänisesti, mikä saattaa häiritä muita asukkaita. 1 koira on hiljaisempi vaihtoehto.

   Poista
  2. Ainoa mitä Mentor on hajottanut niin kaksi puhelinta ja parit kengät pentuna kun hampaita kutittaa vaihe oli päällä. Asuntoon ei mitään ole aiheuttanut eikä ole äänekäs/hauku ääniä paitsi jos ovikelloa soittaa niin sitten haukahtaa ja menee ovelle vastaan =)

   Poista
  3. Ei varmaankaan hauku silloin kun itse olet paikalla, sitähän et tiedä mitä yksinään tekee. Oli nimittäin minullla naapurilla koira joka haukkui ja ulisi kaiken aikaa eteisessä kun jäi huoneustoon yksin. Koitin siitä omistajalle sanoa mutta piti kai minua vain koirien vihaajana kun olin vain vuokrakainenkin ja hän sentään taloyhtiön osakaskin... Onneksi ei tarvinnut kauaa siinä kämpässä asua...

   Poista
  4. No mä oon kyllä kysynyt että mekastaako koira mun poissaollessa. Ei kuulemma melua =)

   Poista
 3. Tarkotatko sitä koirapuistoo mikä on siinä lepolan hautausmaan ja lehtitalon välissä? :) Meki käydää siinä !

  VastaaPoista
 4. Olen sua kristisoinut viime aikoina mutta pakko sanoa että mitä se sille vuokranantajalle kuuluu monta koiraa sulla on jos paikat on kunnossa?? Kai vastasit sille suorat sanat! Mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Jos vuokrasopimus sallii lemmikit ja lukumäärästä ei ole kirjattu ylös tarkempia rajoituksia, ei vuokranantajalla ole oikeutta tällä perusteella irtisanoa sopimusta. Varsinkaan sillä perustein, että "saattaa tulla häiriötä ehkä joskus kenties".
   Myöskään sillä ei ole vuokranantajalle merkitystä, tuhoaako asuntoa asukas itse vai koira. Asukas vastaa aina tuhoista, riippumatta aiheuttajasta. Siksi usein vaaditaan vakuutus.
   Ymmärrän kyllä, jos haluat olla ennemmin väleissä kuin oikeassa, ja löydät sopivamman asunnon johon haluat muuttaa, mutta juridisesti tuollainen perustelu irtisanomiselle ei ole pätevä. Ellei sopimus tosiaan rajoita lemmikkien määrää yhteen.

   Poista
  2. Todellakin JOS paikat on kunnossa. Ymmärrän kyllä vuokranantajaa: kaksi kookasta koiraa suuren osan ajasta keskenään voi olla huoneistolle melkoinen täystuho, ja naapureitakin pitäisi ajatella. Oikeastaan olisi kaikille osapuolille parempi jos koiria ei pidettäisi kerrostaloasunnoissa.

   Poista
  3. Munki mielestä se on että joko lemmikkejä saa olla tai ei saa. Vahinkoa Mentor ei minnekkään ole koskaan tehnyt =)

   Poista
 5. Hei Petri
  Minua kiinnostaa esiintykö Johanna Tukiainen vielä kanssasi ja missä mahdollisesti
  seuraava keikka ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla ei ole aikaa keikkailla tällä hetkellä, eli en keikkaile =)

   Poista
 6. Ootko löytäny jo uuden asunnon? Ainakin silloin kun me etsittiin, niin oli tosi vaikea löytää asuntoa mihin saa ottaa lemmikkieläimiä, eikä enää nykyäänkään meinaa löytyä asuntoa mihin sais lemmikeitä ottaa. Se on toisaalta typerää, koska eiköhän suurimmalla osalla ihmisistä ole lemmikkieläimiä, toisaalta ymmärrän vuokranantajia jotka pelkäävät täystuhoa minkä lemmikki saattaa aiheuttaa. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse löysin onneksi parissa päivässä uuden asunnon :D

   Poista
 7. Mitä kautta löysit asunnon?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?