Suomella ei ole edes pientä mahdollisuutta!

Pakko nyt sanoa ettei Suomella ole pienintä toivoakaan päästä Eurovision 2014 kilpailussa edes finaaliin asti. Mielestäni voittajabändin biisi Something Better on tylsä ja mitäänsanomaton eikä showkaan ollut hyvä. Seisovat vain lavalla soittimia rämpyttäen. Tuskin tulee pääsemään edes finaaliin asti. Clarissa feat Josh on ainoa jolla olisi ollut mahdollisuus voittoon. Menevä ja tarttuva biisi jonka showssakin oli menoa ja kunnolliset tehosteet.

Suomella tosin ei ole ollutkaan hyvää biisiä kuin kahdesti joten eipä mulla suuret odotukset ollutkaan. Joka vuosi odotan innolla eniten Ruotsin, Romanian, Ukrainan, Kreikan sekä Armenian biisejä. Tänä vuonna odotan innolla myös San Marinon biisiä jonka esittää Valentina Monetta jonka viime vuoden biisi oli mielestäni todella upea. Sääli ettei se menestynyt. Ukrainan biisi on tullut jo julki ja täytyy myöntää ettei Ukraina taaskaan tuottanut pettymystä. Heiltä Tanskaan lähtee Maria Yaremchuk biisillä Tick Tock.

Kommentit

 1. Musamakuni on kanssasi ihan eri maailmasta, mutta olet NIIN oikeassa tuossa, että San Marinon paikka olisi viime kisoissa todellakin ollut finaalissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisi... Pari muutakin biisiä harmitti kun jatkoon ei päässyt kuten Sveitsin Takasa ja Serbian Moje3.

   Voittajasta en niin välittänyt. Tuolta kärkikastista voiton olisi saanut viedä Azerbaijan Hold Me biisillä. Henkilökohtaiset suosikit taas olivat Kristan Marry Me, Cascadan Glorius sekä Alenan Solayoh =)

   Poista
  2. Marry Me ei voittanut sen tyttöpusun takia.

   Poista
 2. Niin samaa mieltä taaskin sun kanssa oon. Clarissa ja John olis hyvin voineet jopa pärjätä siellä. En tajuu miten suomessa jotenkin niin vanhanaikasii ollaan et ollaan vuosikausii perässä muiden trendejä...
  Onneks meillä kahdella nyt sentään on parempi maku ;)))

  VastaaPoista
 3. Se Miau oli jotain aivan järkyttävää! Miten se pääsi edes noin pitkälle huonolla ja melodittomalla biisillään!!?? Clarissa olis saanu voittaa!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?