Rahaa takaisin shoppailuistasi!

Haluaisitko rahaa takaisin shoppailuistasi? www.ostohyvitys.fi- sivuston avulla se on mahdollista. Pääsinkin tuota kyseistä sivustoa testaamaan palvelun tarjoajan aloitteesta. Mutta mikä ihme tuo ostoshyvitys oikein on?

Ostohyvitys.fi on suomalainen verkkopalvelu, joka maksaa ostohyvitystä käyttäjiensä tekemistä verkkokauppaostoksista. Joku voikin muistaa tämän liikeidean Suomen Leijonanluola tv-formaatista. Ostohyvitys maksaa tehdyistä ostoksistasi takaisin tilillesi parhaimmillaan 25% ostostesi loppusummasta komission mukaan.

Itse tilasin ostohyvitys.fi:n kautta cdon:ilta Canon Powershot SX170 IS- kameran. Tilaaminen tapahtui helposti. Rekisteröidyin sivulle joka kävi todella helposti facebookin avulla. Seuraavaksi selailin eri verkkokauppoja ostohyvityksen kautta ja vertailin hintoja. Tuo Canonin kamera vaikutti laadukkaimmalta ja hinta-laatusuhteeltaan parhaimmalta. Sitten vain normaalisti lisäsin kameran ostoskoriin ja laitoin tilauksen eteenpäin. Nyt vain odottelen paketin saapumista ja rahaakin kamerasta tulee tililleni takaisin. Bonusta kamerasta keertyi 4,50e.

Suosittelen testaamaan tätä palvelua. Tuon con.com:in lisäksi löytyy lukuisia muitakin verkkokauppoja joista saa rahaa takaisin kuten esimerkiksi nelly.com. Lisäksi nyt jokainen blogini lukija joka palvelua testaa saa itselleen Fazerin sinisen suklaalevyn seuraavan verkko-osoitteen kautta: www.ostohyvitys.fi/petripenna. Ja rekisteröityminenhän luonnollisesti on täysin ilmaista!
Kommentit

 1. Näitä ostohyvitys.fi:lle maksettavia osuuksia ja heidän asiakkaille (=esim sinulle) maksamia osuuksiahan ei siirretä ostettavien tuotteiden hintoihin, eihän?

  Rautalankaa: Säästö ja rahan saaminen takaisin on melkoista itsensähuijaamista näissä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nytten kyllä ymmärtänyt mitä tarkoitat? :D

   Siis menin ensin ostohyvityksen sivuille, siltä valitsin cdon.com:in ja klikkasin siirry verkkokauppaan. Ostin kameran ihan normaalisti ja bonusta keertyi 4,50e, jotka rekisteröityivät ostohyvitys tililleni. Sieltä ne saa vahvistuksen jälkeen siirrettyä ihan omalle pankkitilille ;D

   Poista
 2. eiks täs ole niin että tuote vois ns. normaalisti maksaa vaikka ny esim. kympin. Mutta, koska ostohyvitys niin asiakas maksaakin siitä 12 euroa josta saa itellee kaks euroo ostohyvitystä. Eli ostohyvityksen kumppanien tuotteisiin on lisätty massia eli periaattees ei siinä mitää saa itellee rahaa ilmaseksi vaan maksaa muutamia euroja ylimääräistä ja saa takas sitä liikahintaa itelleen.

  Toiv. ei ollu kamala selostus mut tollai kuva mul on :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ihan samanhintaista on kuin ostaisi ilman ostohyvitystä, mutta ostohyvityksen kautta saat rahaa takaisin ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?