Kauneuden eteen ei aina tarvitse kärsiä ♥

Viimeeksi minulla on ollut näin rentouttava päivä tammikuussa Espanjassa lomaillessani. Aamulla luvassa oli shoppailua sekä kauneudenhoitoa. Ensin täytyi kuitenkin hoitaa kouluasioita. Työssäoppiminen alkaa ensi viikon jälkeen ja minulla ei vielä ollut tiedossa työssäoppimispaikkaa. Ensin käväisin kysymässä paikkaa Huviretkestä, mutta siellä oli jo kolme työssäoppiaa tällä hetkellä. Seuraavana päätin käydä Rossossa kysymässä paikkaa. Siellä kävi sillä tavalla, että työssäoppisopimus tuli allekirjoitettua ja menen ensi viikon jälkeen valmistamaan hitokseen pasta carbonaraa. Olen innoissani paikasta sillä pidän Rosson ruuista. Omat suosikkini Rosson menussa on vuohenjuustobroileri sekä tattirisotto.

Kouluasioiden jälkeen rentoutuminen sai alkaa. Kouluun en viitsinyt enää lähteä koska bussimatka olisi kestänyt noin tunnin jonka vuoksi koulussa olisin ehtinyt olemaan vain reilu tunnin ajan. Se tosin ei haittaa mitään sillä tein tämän päivän teoriatehtävät jo viime perjantaina. Silloin minulla oli vauhti päällä ja sain kirjoitettua kaksi noin kymmenen sivun mittaista esseetä. Toinen oli gastronomiasta ja toinen tänä vuonna voimaan tulleista ravintosuosituksista. Mutta nyt takaisin tähän päivään. Rentoutumisen aloitin shoppailulla DinSkossa, joka on ehdoton lempikauppani kenkien osalta. Tälläkin kertaa löysin sieltä ihanat maihareiden tyyliset kengät niittikoristuksilla. Mulla on aina ollut kauhea himo tuon tyylisiin kenkiin.Kenkien lisäksi ostoskassiin päätyi pari paitaa Carlingsilta sekä Seppälästä. Kevään mallistot saisivat alkaa jo tulemaan kauppoihin. Nuo talvivaatteet alkaa jo kyllästyttämään. DinSko, Carlings ja Seppälä olivat ainoat kaupat joissa vaatteiden/kenkien kohdalla tuli ''tämä mun pitää saada''- fiilis. Ilman tuota fiilistä en osta koskaan mitään.

Shoppailun jälkeen oli ulkonäön parantamisen vuoro. Lähdinkin Kauneusstudio NikoL:iin menettämään solarium neitsyyttäni. Käynti oli todella positiivinen ja Kauneusstudio NikoL saikin minusta kanta-asiakkaan solariumin osalta. Jos jotain kiinnostaa solarium ja tekee mieli testata niin suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Solarium on kuin pieni todella kirkas sauna. Ainoa poikkeus on ettei solariumissa hikoile ollenkaan. Itselläni tuloksia alkoi näkymään noin neljän tunnin päästä käynnistä. Seuraava käynti on luvassa viikonloppuna. Suositus aloitukselle on noin 10minuuttia. Itse tosin otin heti ensimmäisellä kerralla maksimiajan saadakseni heti kunnon rusketusta pintaan. Uskalsin ottaa riskin koska en pala helposti. Solariumin jälkeen olikin jo kiiruhettava Pääasiaan kampaaja-ajalleni. Vihdoin sain hiukset ja kulmakarvat kuntoon. Kampaajan kanssa alotimme keskustelulla mitä tehdään. Kun kaikki oli selvää siirryimme pesupaikalle ja aloitimme kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä. Värin vaikuttaessa aloimme huoltaa hiuspehkoani. Hiuksissani oli paljon rautaa sekä muotoilutuotteiden jäämiä jonka vuoksi päätimme tehdä hiuksiini pelkän pesun sijasta syväpuhdistavan hiushoidon. Näin saatiin hiukseni elottomasta tilasta elvytettyä henkiin. Hoidon jälkeen alkoi jokaisen kampaamoreissun kohokohta. Aina yhtä ihana päähieronta sekä kulmien viimeistely, joista päästiin pääasiaan eli hiustenleikkuuseen. Hiukset leikattiin tuttuun tapaan kerroksittain ja ohennussakset saivat heilua kunnolla paksuissa hiuksissani. Lopputulosta ei taaskaan tarvinnut pelätä sillä Pääasialla se on aina juuri sellainen kuin mielessään ajatellut.

Hymyssä suin kampaajalta lähtiessä nälkä oli ihan mieletön. En koko päivänä ollut syönyt muuta kuin pienen annoksen mansikkamuromysliä. Nälkäisenä itsekuri on minulla aina todella heikko ja sorruin viereiseen Hesburgeriin syömään kana-aterian. Tuon rasvaisen päivällisen vuoksi tuplaan treenin ja iltapalaksi saan vain hedelmiä sekä kasviksia. Nyt siis treenaamaan ja aamulla takaisin koulunpenkille. Mitä mieltä olette muutes kampaajakäynnin lopputuloksesta?Kommentit

 1. Meinaatko alkaa nyt säännöllisesti käymään solariumissa? Jos meinaat, niin muista ettei kannata käydä jatkuvasti ja montaa kertaa viikossa.

  Mie oon käyny solariumissa yleensä sellasissa sykleissä. :) Kuukauden aikana n. 4-5 kertaa ja sit taas pari kk taukoa. En käy kesällä solariumissa vaan lokakuulta-huhtikuulle. Ihanana rentouttavaa vaan maata siinä solariumissa, kun niin lämmin <3 ah ihanaa ! Kannattaa kans ostaa sitä 'rasvaa' solkkuun, ruskettuu nopeammin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aattelin nyt ottaa kunnon rusketuksen ja sen kun saan käyn vain tarpeen mukaan saadakseni sen sävyn pysymään. Kesällä tuskin käyn :)

   Poista
  2. Niin, ja syväpuhdistavaa shampoota kannattaa ostaa myös kotiin ja käyttää toisinaan. Itse käytän n. kerran viikossa, ja tukka pysynyt paljon paremmassa kunnossa, eivätkä blondit raidat ole alkaneet kellertää :)

   Tuo anonyymikommentoinnin todista ettet ole robotti -juttu on muuten vähän rasittava, sillä aina niistä sanoista ei meinaa millään saada selvää... Enkä viitsisi rekisteröityä, kun itse vain luen/toisinaan kommentoin blogeja :)

   Poista
  3. Täytyy jostain käydä ostamassa. Käytän Tigin shamppoita eli jostain kampaamosta vain metsästämään tuota shampoota!

   Tuo on käytössä koska ennen kuin laitoin päälle tuli älyttömästi törkykommenttiä. Tuon laitettuani nuo törkykommentit on vähentyneet yli puolella. Aivottomista ihmisistä kärsii siis kaikki valitettavasti ;/

   Poista
 2. Paljon tuo solariumissa käynti maksaa? Itseä kiinnostaisi kokeilla kun olen niin kalmankalpea talvisin, mutta pelottaa kun mä taas palan todella herkästi...

  Kiva tukka, by the way!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Solariumissa käynti oli tuolla Kauneusstudio NikoL:issa 50cnt/minuutti. Varmaan melko saman hintaista joka paikassa. Kokeile ensin vain pientä aikaa. Kannattaa myös ostaa solariumin käyttöä varten tehtyjä tuotteita.
   Täällä esimerkiksi on tuotteita solariumin käyttöä varten: http://www.tanshop.fi/40-pullot

   Ja kiitos <3
   Ihanaa kun sai viimein hiukset huollettua kuntoon tuosta taspaksusta ja kuivasta pehkosta :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?