Kattaus lähes täyttä kultaa!

Koulu-uurastus jatkuu ja tänään olin salin puolella tarjoilijana. Meidän ryhmällä oli myös jälkiruoka hoidettavana joka oli suklaa-viikunakakku. Siinä minä en ollut mukana sillä hoidin pöytien koristelun sekä kattamisen. Koulun kaappeja penkoessa sävyiksi valikoitui valkoinen ja kulta. Ennemmin olisin ottanut hopean sävyn kullan sijaan, mutta siihen pitää tyytyä mitä koulun kaapista löytyy. Oikeaoppisen kattauksenkin muistin jo täysin ulkoa. Viime kerralla kattausta tehdessäni oikea järjestys oli vielä ihan hakusessa. Huomenna minulla valmistuu toscakakku. Mä haluan tehdä sen tietyllä reseptillä ja minun pitikin selailla Ruotsalaisia sivustoja löytääkseni oikean reseptin. Reseptin nimi on Birgitan toscapiirakka, jonka reseptin muunnan kakuksi. Huomenna saatte reseptin suomennettuna ja kakkuversiona. Rakastan toscakakkua ja piirakkaa. Itse sitä en ole kumpaakaan koskaan tehnyt ja nyt onkin aivan mahtavaa päästä tuota leipomaan!


Kommentit

 1. Hei petri! Tykkään tosi paljon sun blogista ja olempa sua keikallakin käynyt katsomassa. Haluisinkin tietää nähdäänkö sua koska seuraavan kerran keikalla ja missä? Tulisin mielellään katsomaan pitkästä aikaa! Ps: jos myyt vielä Johannan keikkoja, niin koitappas myydä tänne keski-pohjanmaankin suuntaan niin ei tarttis aina matkustaa niin pitkästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on koulukiireitä ja paljon muita juttuja joten en ehdi. Katsoo sitten kun kiireet vähenee :)

   Poista
 2. Kivoja ja helppoja reseptejä nämä makeat. Itse jättäisin kookospalloista kananmunan pois, kun hieman karsastan raakaa munaa ja se ei ole noissa mitenkään pakollinen. Missä muuten viipyy tämän viikon edullisen ruoan postaus?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseänikin epäilytti, mutta ihan sairaan hyviä tuli. Tein ns. ''alkuperäisellä'' reseptillä.

   Sunnuntaina tulee tämän viikon edullinen ruokapostaus =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?