Uuden Vuoden Lupaukset!

Tänä uutena vuotena tein taas jälleen niitä kuuluisia uuden vuoden lupauksia. Siinä ennen railakasta iltaa lupasin hoitaa kouluni loppuun kunnialla ja valmistua tämän vuoden joulukuussa. Eli siis vuoden kuluttua olen virallisesti kokki. Siinä drinkkien lomassa siellä Gigglinissä tuli luvattua muutakin. Lupasin kasvattaa six packin, täyttää huulet jälleen sekä lupasin löytää sen unelmieni prinssin.

Minulta pyydettiin postausta millainen on on ulkonöllisesti unelmieni mies ja se onkin hyvä liittää tähän yhteyteen. Minä pidän ulkonäöllisesti ns. ''pretty boy''- tyylisistä poikamaisista miehistä. Machot tai karhut ei siis iske itseeni ollenkaan. Vartalo unelmieni miehellä on hoikka ja lievästi lihaksikas. Ei siis liikaa massaakaan saa olla. Ulkonäkö ei kuitenkaan ole koskaan se pääasia. Hyvä ulkonäkö ei vaikuta mitenkään jos on sisäisesti läpimätä. Persoonalta unelmieni mies on romanttinen, muutkin kuin vain itsensä huomioon ottava, kiltti ja seikkailija luonne, joka ei halua vain jämähtää paikoilleen sen oikean löytyessä. Ei siis myöskään sohvaperunoita minulle kiitos. Lopuksi vielä yksi pinnallinen kriteeri lisää. Vihaan karvoja ja unelmieni miehen pitäisi myös olla sheivattu. Lopuksi liitän kuvia minun mielestäni hyvännäköisistä miehistä.Kommentit

 1. Petri "En halua näkyviä lihaksia" Penna, eli tutummin Petri "Tuuliviirimielipiteitä" Penna jatkaa myös vuonna 2014 samalla linjalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkihan tietää mun olevan rasavilli tuuliviiri, joka on aina menossa. Se kuuluu mun luonteeseen :D

   Poista
  2. Tuo ensimmäisen kuvan mies on siis todella hot!

   Poista
 2. mikä karvoissa on vikana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on ällöttäviä :D
   Karvoista tulee ensimmäisenä mielee epähygieenisyys.

   Poista
 3. Unelmien miehen löytyminen on aika sattuman kauppaa joten lupausta siitä on ehkä hieman vaikea tehdä. Toivotan onnea etsintääsi ja aktiivisuus parisuhdemarkkinoilla toki auttaa :)

  Miten suhtautuisit tilanteeseen että löytäisit muuten unelmiesi miehen ulkonäöllisesti ja luonteenpiirteiden osalta mutta hän ei sheivaisi ihokarvojaan? Ei siis mikään apinamies mutta karvoituksen osalta ihan perusmiehen tasoa. Joustaisitko asiassa vai olisiko miehen kanssa seurustelu mahdotonta vaikka muuten klikkaisi.

  Terveiset ja hyvää uutta vuotta pitkäaikaiselta lukijaltasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumaahan tuo aina on sen oikean löytyminen =)

   Niin ja tuo sheivaaminen on aina korjattavissa. Nimimerkillä kokemusta on xDDD

   Hyvää alkanutta vuotta sinnekkin <3

   Poista
 4. Prison Breakin Michael on kuumin tapaus! Ethän voi kieltää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori, mutta mun mielestä se ei mikään kovin erikoisen näköinen ole. Normaalia kuumempi tosin on ;D

   Poista
 5. Hyvää uuttavuotta. Toi sohvaperuna oli hauska en kyllä ollu kuullu ikuna onko se tyyppi joka syö pottuja sohvalla? Huh-aattele vaa kokoajan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sohvaperunaa et oo kuullu koskaan???
   Sellanen ihminen joka tykkää ihan vaan kotona oleskelusta ;D

   Poista
 6. Pyh. TÄSSÄ sulle miehen mallia:

  http://www.listal.com/viewimage/2386717

  VastaaPoista
 7. No hyi.... Ei mun mielestä hyvännäkönen ollenkaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä näytttää olevan aika samanlainen miesmaku... tuo näyttää miustakin pahalta.

   Poista
 8. Parta voi olla tosi pukeva:

  http://i1.ytimg.com/vi/qQCq8GZChE4/0.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko taas olla eri mieltä. Parta pois ja hänenkin ulkonäkö paranisi kerta heitolla :P

   Poista
 9. Tuo sheivaaminen on jo ihan passee. Ei tarvi kun maailmalla matkustaa niin näkee, että kaikki gay-kundit kasvattaa nykyään parran ja antaa rintakarvojen kasvaa.


  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kaikki heterot on nykyää metroseksuaaleja jotka sheivaa, peittää meikillä ihovirheitä ja hiusmuotoilutuotteita löytyy enemmän kuin naisilla Ei tarvii ku maailmaa matkustaa niin näkee!

   Joo mut oikeesti kauheeta tollane yleistys. Jokanen tekee ihan omalla tavallaan kuten kaikki muutkin ihmiset. Ei siihen seksuaalisuudet sun muut vaikuta mitenkään sheivaako vai ei :D

   Poista
 10. Hahhah, kakkoskuvassa toi vasemman puoleinen mies näyttää naamasta ihan Kristen Stewartilta.xD

  VastaaPoista
 11. Miksi et kirjoita mitään juttuu entisistä rakkauselämistäsi, koska ovathan nekin elämääsi. Haluaisin mm. kuullu tarinaa sinun ja Joni Virtasen suhteen alusta ja lopusta. Mikä oli ihanaa ja mikä meni pieleen.. Epäonnistumisen kautta voittoon.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen päättänyt pitää suhde-elämäni yksityisenä. Sen voin kertoa olenko sinkku vai en, mutta kaikki muu pysyy yksityisenä :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?