Railakkaat uuden vuoden bileet @Giggling Marlin!

Taas on vuosi mennyt elämässä eteenpäin. Mennyt vuosi on ollut todella antoisa niin blogin kuin muun elämän kohdalla. Paljon surua on menneeseen vuoteen mahtunut, mutta sitäkin enemmän iloa ja ihania hetkiä. Parhaita asioita menneessä vuodessa on ehdottomasti olleet matkat ystävien kanssa, opiskelemaan pääseminen ja opintojen sujuminen hyvin arvosanoin, uusien yhteistyökumppanien saaminen sekä tietenkin ulkonäön totaalinen onnistunut muutos.

Vuoden vaihdetta juhlin tänä vuonna kotikaupungissa Lappeenrannassa muutaman ystäväni kanssa. Aloitimme iltamme hakemalla Alkosta muutaman pullon kuohuvaa sekä Say Mojito pullon, joita tyhjentelimme minun luonani. Ennen pullojen avaamista tosin räjäytimme muutamat raketit. Humallassa rakenttien räjäyttely on mielestäni todella tyhmää ja kaikenlisäksi hengenvaarallistakin. Pian oli aika lähteä kohti Giggling Marlinia. Sisään piti nimittäin ehtiä ennen 23:00 saadaksemme After Dark rannekkeet ja sisäänpääsyn puoleen hintaan. Rannekkeella taas kaikki juomat ovat -50%. Ilta lähti käyntiin siiderillä ja tanssimisella sekä yhden ystävän seuraamme liittymisellä. Jossain vaiheessa mut saatiin yllytettyä laulamaan karaokeakin, joka nyt ei kovin hehkeästi mennyt. Onneksi karaokessa ei tarvitse osata laulaa. Se että on hauskaa on tärkeintä. Puolilta öin otimme skumppaa voidaksemme skoolata uudelle vuodelle. Tuon jälkeen loppuyö meni ns.''crazy bailatessa''. Paljon shotteja, korokkeella tanssimista, lisää shotteja ja vaatteetkin taisivat vaihtua illan aikana paljastavimpiin mitä ne saapuessa olivat. Valomerkin jälkeen oli aika lähteä takaisin minun luokseni. Fiilis oli vielä ihan katossa ja jatkot sopivat aina bileisiin kuin bileisiin.

Seuraavana päivänä taas tiesi bailanneensa. Mä olen selväsi tulossa vanhukseksi. Ennen en kärsinyt koskaan krapulasta ja nyt sain tuon kamalan taudin jo toista kertaa peräkkäin. Nukuin kirjaimellisesti koko päivän jos ei koiran ulkoilutuksia koomassa lasketa. Heräsin vasta 18:00 aikoihin ja krapula oli jo lähes poissa. Kaupasta sain ainekset jäljellä olevan lievän krapulan poistoon. Voi luoja sitä herkkujen määrää. Tuli ostettua lohkoperunoita, nugetteja, pizzaa, sipsiä, erilaisia dippejä, kolme karkkipussia, suklaata ja monta pulloa limpparia sekä tietenkin se Ed Green Light. Kaloreita tuli lähemmäs miljoona, mutta ainakin krapulasta ei enää ollut tietoakaan!Kommentit

 1. No jos vetää siideriä, skumppaa, tequilaa ja mitä lie muuta, niin onko tuo ihme että aamulla on kauhee krapula. Itse join pelkkää skumppaa, en edes kovinkaan paljoa eikä aamulla ollut krapulasta tietoakaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se täs on ku ennen ei tullut joi mitä tahansa, mutta nyt viime kuukausina on alkanut esiintymään tätä ''kauheaa'' sairautta xDDD

   Poista
 2. Miten koira suhtautui rakettien paukkeeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yhtään mitenkään :DDD
   Ei pelänny, ei haukkunu.... On mulla ihme koira xDD

   Poista
  2. Eipä ne muidenka koirat välttist pelkää :)

   Poista
  3. Kuka sellasta on väittänykkään ;)

   Poista
 3. Heh, sulla vaihtui sitte vuosi ihan kalsarikännissä ;) kun ainakin tossa kuvassa sulla näyttää olevan vaan pinkit alusboxerit jalassa. Vai väheniks vaatteet vielä siitäkin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylemmässä kuvassa New Age farkut ja alemmassa mini shortsit. Mä en ole kalsarit jalassa olutta kiskova juntti :D

   Poista
  2. onko sun mielestä junttia jos pitää oluesta?

   Poista
  3. Ei se ole junttia. Kalsarikännit on junttia :DDD

   Poista
 4. Kannatko toisia vaatteita mukana kun lähdet bilettää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina talvisin pitää olla bilevaatteiden lisäksi ne pitemmät vaatteetkin mukana =)

   Kesäisin ei tarvitse kuin bailuvaatteet päälle ja menoksi!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?