Suhteiden sekamelska ja suuri yllätys!

Mietin viime yönä mun ''ihanaa'' suhde-elämää ja ex-puolisoita. Loppupeleissä kaikki suhteet on olleet katastrofaalisia alkuinnostuksen jälkeen. Pettämistä, kovia riitoja, sekopäitä ym... Mietin kummassa on ollut vikaa ja tulin siihen tulokseen, että vastapuolessa on ollut se vika. Ainoana poikkeuksena yksi suhde jonka itse munasin kun en halunnut sitoutua elämän villissä biletysvaiheessa kun tuli huideltua monta kertaa viikossa mitä railakkaammissa bileissä. Suhteitani minut sai ajattelemaan Bridegroom elokuva josta kerroin. Elokuvan päähenkilöt ovatlöytäneet rakkauden mistä kaikki unelmoivat. Kukaan tosin ei unelmoi siitä traagisesta kohtalosta. Jokaiselle on jossain se yksi ainoa. Hänet vain pitää löytää ja hän voi tulla vastaan vaikka lähikaupan kassalla.

Eilen myös koin todella ihanan yllätyksen ja olen edelleen ihan ymmälläni. Sain sähköpostia Linnan Juhlien kaunottarelta Vilja Pylsyltä, joka kiitteli kauniista kehuista ja kommenteistani. En ole koskaan edes kuvitellut, että joku noin vaikutusvaltainen ihminen lukisi blogiani. Lukijakuntani nimittäin muodostuu pääasiassa nuorista ja sateenkaarevasta kansakunnasta. Aluksi en edes meinannut uskoa sähköpostin tulleen häneltä. Piti oikein googlata sähköpöstin kuuluvan hänelle, jonka jälkeen oli jo pakko uskoa sähköpostin tulleen häneltä itseltään. Vilja Pylsyn asu oli top4 listallani kolmantena. Itsenäisyyspäiväpostauksen löydät täältä! Kiitos vielä ihanasta sähköpostistasi tätä kautta. Se lämmitti kovasti mieltäni.

(Kuvia tulee illalla. Koulun tietokone ei taas vaihteeksi toimi) 


Kommentit

 1. Yllättyisit, jos tietäisit ketkä blogiasi lukee! Nuorten ja sateenkaarijengin lisäksi aika monenlainen porukka, mä veikkaan. Itse oon seurannu blogiasi pitkään ja säännöllisesti, vaikka olen 31 ja hetero :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti yllättyisin ;D
   Mahtuuhan tuohon useaan tuhanteen päivittäiseen vierailijaan jos jonkinlaista tallaajaa =)

   Poista
 2. Minäkin kohta 40 vuotias ja kolmen lapsen äiti ja naimisissa ja tietysti seuraan blogiasi,olet todella mainio heppu! T. Kotkan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehuista =)
   Jo toinen ''keski-ikäinen'' lukija ilmottautui :D

   Poista
 3. Kaikkia niitä sun ex-puolisoita kuitenkin yhdistää yksi asia: sinä. Ehkäpä sä etit ja alat seurustelemaan sekopäiden kans? :D Tai siis että ne vetää sua puolees. Kannattaa sitäkin miettiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu että mä en keennostu perus normi kundeista vaan valkaan ne mielenkiintosimmat ja haastavimmat sekopäät. Sitten suhteet päättyy mitä erikoisimmilla tavoilla :D

   Poista
 4. Jos suhde ei toimi, vika on kummassakin osapuolessa. Koskaan ei kannata syyllistää vain toista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vietä kuule pari viikkoa mun ex-poikaystävien kanssa niin olet erimieltä xDD

   Poista
 5. Luin juuri suru-uutisen Seiskasta, voimia koko Tukiaisen perheelle! :(

  VastaaPoista
 6. Osanotto ystäväsi Julian poismenon johdosta :( Toivottavasti teet hänelle muistopostauksen?

  VastaaPoista
 7. miten oot ottanut julia tukiaisen kuoleman?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitenköhän rakkaan ystävän kuolema yleensä otetaan?

   Poista
 8. Hei! Olitko tänään Imatran amiksella, vai katsoinko omiani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jau! En nähnyt väärin :) Itse olen tuossa tien toisella puolella opiskelemassa

   Poista
 9. Otan osaa suruusi petri <3 :(

  VastaaPoista
 10. Osanottoni Petri ystäväsi kuolemasta<3 Tulin itsekin tapahtuneesta kauhean surulliseksi, joten voin kuvitella perheen ja ystävien tuskan. Jaksamista.

  VastaaPoista
 11. Täällä 44-vuotias mies ilmoittautuu blogisi säännölliseksi seuraajaksi : )
  Täytyy kompata yhtä edellä kommentoinutta. Suhteessa on aina kaksi osapuolta. Ihan turha kuvitella, että itse on vain se fiksu ja filmaattinen. Jos suhde kariutuu, niin kaikkein helpointahan on laittaa syyt toisen viaksi. Toiseksi se on vain merkki siitä että, ei ole pohtinut mitä itse olisi voinut tehdä toisin. Jos samaa toistaa mies miehen perään ja suhteet kariutuvat toisensa perään, niin peiliin katsomisen paikkahan se on.
  Jos aina vain jatkuvasti sortuu viallisiin miehiin, niin sehän kielii arvostelukyvyn puutteesta. Eihän se sua vaivaa!(?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä aina haluan ''mielenkiintoisen, salaperäisen ja haastavan'' miehen. En mitään perus naapurin poikaa. Siitä se taitaa tottua. Yleensä sen parin kuukauden alkuhurmoksen jälkeen kun tulee arki eteen on tullut kaikkea riitaa sekä erimielisyyksiä ja olen pistänyt suhteet poikki.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?