Lautapelejä tortilloilla!

Tänään vietin pitkästä aikaa ''kotipäivän'' ystäväni Idan kanssa. Ida tuli luokseni uuden Party Aliaksensa kanssa sekä kaivoimme laatikosta esiin myös vanhan tutun Afrikantähden. Ruokakaupasta haimme lautapelien seuraksi tortillatarvikkeet. Mentorkin sai yhden läpyskän herkuteltavaksi. Ilman täytteitä tosin. Idan kanssa täytimme tortillat tuorejuustolla, kasviksilla ja eilen kokkaamallani mausteisella kanapadalla jota eilen jäi tähteeksi jääkaappiin. Tortillat on hyvä tapa kuluttaa jääkaapin ylijäämät pois.

Syömisen ja pelailun jälkeen oli aika ottaa tämän vuoden hyvää uutta vuotta- kuvat jonka julkaisen huomenna. Hiukan kuvan tyylimaistiaisia saatte alhaalta löytyvästä kuvasta. Minä muutes voitin kaikki pelit joita pelasimme. Kaikki peli tuuri meni lautapeleissä, joten tällä viikolla ei kannata siis Lottoa tehdä. Laittautumisen yhteydessä tuli taas otettua ''luonnolline vs feikki'' kuva. Itse olen jälleen feikin puolella. Entäs sinä? Omasta mielestäni en vain yksinkertaisesti ole hyvännäköinen ilman laittautumista enkä siitä mihinkään pääse.
Kommentit

 1. Miten kavennat hartioita meikillä? Käytätkö L'Orealin P'Hotoshoppia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vai olisiko ihan tiukka vartalonmyötäine t-paita lepakkohihaisen t-paida sijaan?

   Poista
  2. Tai sit vaan yksinkertaisesti se, että perspektiivi hieman eri.. eka kuva läheltä peiliä, ja "feikki" kauempaa.. Muuten näyttäis, et olisit puurtanut photoshopilla kauankin saadaksesi itsestäsi paremman näköisen.. :D Eikait siihen nyt ain photarii tartte, vai mitä, Petri? Mä viimein kehtasin julkaista omassa blogissani kuvani, mutta se on sellainen "punk"- versio.. kamerassa valmiina sellainen järjestelmä.. Ei kyllä kukaan mun kuvaa pyytänyt, ja ei kait sitä juuri kukaan luekaan, mut enivei.

   Ai niih, kiitti, kun lupasit sen postauksen! kiitin jo tuolla alempanakin kyllä, eli sulle multa kyllä nyt sit kiitosta satelee, hih.

   Poista
  3. Joo toi toine on myös pikkasen kauempaa ja toi paita korostaa kapeutta. (siksi se onkin kuvassa päällä)

   Ja ei mun taidoilla mitää photoshoppeja käytetä xDDDD

   Poista
 2. Pepe, kommentoiden toisaalla olevaa "ärsytys, itkupotkuraivari"-viestiäsi:

  Ei, eivät viestisi aiheuta ärsytystä tai itkupotkuraivareita. Lähinnä hämmennystä, ja tämä hämmennys ei pääse ikinä purkautumaan kun et suostu keskustelemaan mistään laukomisistasi, eli ikinä ei voi tietää postaatko jotain totaalisen posketonta tosissasi vai mokasitko vain.

  Miksi on niin hankala myöntää omat mokansa että ne pitää naamioida "itkupotkuraivariantifani(näätä?)"-kommenteiksi?

  t: Kotkan mamma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos Seiska Liveä tarkoitat niin sinne en julkaise mitään tosissani. Se on niin posketon paikka. Ja kommentteja en siellä ole lukenut sitten syksyn. Kommentien laadusta päätellen niiden kirjoittajat ovat "white trachia"

   Siellä olevia kirjoituksia ei siis kannata tosissaan ottaa xD

   Poista
 3. tapahtunut. Jonin alkuperäinen tutustumissyy Johannaan ja Juliaankin on ollut lähestulkoon julkisuuden hakuisuus ja hyötyminen. Kun hän ei saa itse julkisuutta, niin hän ratsastaa muiden siivellä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei ole säälittävämpää ja kauheampaa kuin ihmisten hyväksikäyttö. Itse tutustuin Tukiaisiin ihan ilman mitään taka-ajatuksia. Kos Johanna ei olisi pyytänyt minua mukaan ryhmäänsä ei melkein kukaan edes tietäisi sitä. Minä en siis tyrkyttämällä tyrkytä itseäni minnekkään. Katson vain mihin virta vie. Kaikki lehti haastattelutkin ovat tulleet lehtien pyynnöstä :D

   Poista
 4. Laitoin just sun kommentin jonista. On se hyvä et sä et hanki julkisuutta niiden avulla.

  VastaaPoista
 5. Mentor kyylää vieressä kun syötte? Onpa hyvin koulutettu koira :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai kyylää koska annan sille aina ruokaa lautaselta ku ite syön ja lopuks lautasen nuolettavaks :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?