Bridegroom... So beautiful, so sad...

Katsoin eilen tänä vuonna ilmestyneen Bridegroomin. Pakko sano etten ole koskaan eläessäni nähnyt mitään yhtä kaunista elokuvaa, joka muuttuu yhtäkkiä maailman surullisemmaksi ja tunteita herättävämmäksi elokuvaksi. Jos tuosta elokuvasta selviää ilman kyyneliä on sieluton ja sydämetön ihminen. Elokuva kertoo kahdesta nuoresta miehestä miten he löytävät toisensa, rakastuvat, hankkivat asunnon, lemmikin ja oma yrityksen. He olivat menossa naimisiin. Sitten kaikki sortuu. Thomas Lee Bridegroom kuolee tippuessaan katolta. Hänen puolisoaan Shane Bitney Cronea ei lasketa edes hänen hautajaisiinsa. Hänellä ei ole minkäänlaisia laillisia oikeuksia mihinkään liittyen mieheensä. Tämä on todella ajankohtainen dokumentti elokuva, mutta ennen kaikkea elokuva suuresta rakkaudesta josta kaikki unelmoivat ja kaiken menettämisestä. En rupea yksityiskohtia elokuvasta paljastamaan sillä tämä elokuva täytyy kokea itse. Tämän elokuvan löydät suomenkielisellä tekstityksellä esimerkiksi Netflixistä.

Kommentit

 1. kiva kuitenkin että spoilasit sen täydellisesti ettei tee enää mieli katsoa sitä :D onko tää se tositapahtumiin perustuva elokuva?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tositapahtumiin perustuva on. Ja en spoilannut kuin sen minkä traileristakin näkee =)

   Poista
 2. Itkin lähes puolet leffasta, tää on vaan niin koskettava. Tälläisestä rakkaudesta haaveilee joka ikinen, edusti mitä sukupuolta, rotua, uskotoa, väriä tai seksuaalista suuntautumista ikinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse itkin lähes koko elokuvan ajan, paitsi onnellisen alun. Rakkautta kaikki haluavat <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?